Patys apsukriausi Zodiako ženklai, kurie labiausiai linkę meluoti

Būti apsukriam yra puiku. Ši savybė labai naudinga ir vertinga pačiam jos turėtojui, tačiau, tai ne visada patinka šio žmogaus artimiesiems, draugams ar kolegoms.
Kadangi yra rizika, jog apsukrus žmogus nuklys nuo sudaryto plano, visomis išgalėmis ieškodamas lengvesnių kelių ir prisigalvodamas įvairių triukų, padėsiančių pasiekti užsibrėžtą tikslą. Dažniausiai tokios gudrybės yra nekaltos ir niekam nekenkia, tačiau aplinkinius jos gali išmušti iš vėžių ar net nuvesti į akligatvį.
Niekam ne paslaptis, jog skirtingų Zodiako ženklų atstovai vienas nuo kito skiriasi charakteriu, emocijomis ir elgesiu. O kai kurie iš jų yra gerokai apsukresni ir linkę apgaudinėti bei manipuliuoti kitais, nei likusieji.
Šaulys
Pirmą vietą šioje srityje galima skirti būtent Šauliui. Savo aukštumų ir puikių rezultatų šis ženklas pasiekia ne visada legaliais ir maloniais būdais. Bet Šaulį reikia pagirti už tai, kad tikslo jis siekia užtikrintai, kryptingai ir iki galo. Vienu metu gali veikti pagal kelis skirtingus planus, kurie kardinaliai nesutampa su jo bendražygių planais.
Jei Jūs esate Šaulio sąjungininkas, vadinasi Jūsų taip pat laukia sėkmė, todėl, kad šio žmogaus dėka, dažniausiai viskas pavyksta ir pasiseka. Bet jei esate kitoje barikadų pusėje, Jūsų reputacija gali būti sugadinta, nes Šauliai yra gana kerštingi ir piktą menantys.
Jautis
Šioje srityje nė kiek nenusileidžia Šauliui, tik apsukrumą sumaniai slepia po tvirto charakterio kiautu. Jei imsite Jaučiui prieštarauti ir trukdyti jo planams, jis gali pradėti keršyti. Pamažu ir nepastebimai. Būtent šiuo momentu įsijungia jo prigimtinis gudrumas. Todėl geriausia visada būti Jaučio pusėje, nes jei stosite jam skersai kelio, savo tikslų jis sieks visais įmanomais ir neįmanomais būdais.
Vandenis
Vienas iš gudrių ir „slidžių“ Zodiako ženklų. Vandeniai labai plepūs, turi palaidą liežuvį ir pasižymi permaininga nuotaika. Šio ženklo atstovai labai lengvai susidraugauja su žmonėmis, bet tuo pat metu veikia pagal tam tikrą planą, siekdami iš jų išgauti visą, jiems naudingą informaciją.
Vandeniai visada puikios nuotaikos ir linksmai nusiteikę, tad aplinkiniams atrodo atviri bei nuoširdūs. Dėl šių savybių Vandeniai turi daugybę draugų bei pažįstamų, tačiau palaiko tik jiems naudingus ir reikalingus ryšius. Jie labai smalsūs ir pavydūs. Jei susiranda sėkmingesnį ir geriau besiverčiantį draugą, visomis išgalėmis stengiasi jį pranokti.
Svarstyklės
Tai labai gudrus, apsukrus ir nevengiantis meluoti Zodiako ženklas. Meluoja kiekviename žingsnyje, apie viską, kas pasitaiko kelyje ir kartais net pats ima tuo tikėti. Labai dažnai draugai nebesugeba atskirti kur melas, o kur tiesa.
Mergelė
Šio ženklo atstovų sumanumas yra tame, kad jie nuolat keičia kaukes, stengdamiesi atrodyti tokiais, kokiais iš tiesų nėra. Mergelėms ypatingai nepatinka kritika ir jos net gali įsižeisti, jei jų suktam planui iškyla grėsmė žlugti. Jos visą gyvenimą stengiasi būti protingesnės, stipresnės ir sėkmingesnės už kitus. Tad jei norite gyventi ramiai, geriau nesivaržykite su Mergele.
Dvyniai
Mažiau sumanūs ir apsukrūs nei visi išvardinti ženklai, bet jei Dvynius įvarysite į kampą, jų gudrumas pasireikš akimirksniu. Iš kitų Zodiako ženklų Dvyniai išsiskiria tolerancija ir geraširdiškumu. Aukštų rezultatų pasiekia savo nuoširdaus būdo bei sunkaus darbo dėka. Bet pajutę rimtą pavojų ar atsidūrę beviltiškoje situacijoje, gali griebtis tokių veiksmų, kurie gerokai nustebins bei sukrės aplinkinius. Tai pasireiškia tiek gerąja, tiek blogąja prasme. Tačiau, prieš pasielgdami įžūliai ar niekšingai, Dvyniai šį poelgį nuodugniai išanalizuoja, apgalvoja ir suplanuoja.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šaltinis: https://www.belnovosti.by/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite