Mintys gimdo pabaisas

Apie tai, kad mintis yra materiali, t.y. gali įsikūnyti fiziškai, seniai žinoma. Tačiau, pasirodo, emocijų ir norų energija dar ir pagimdo kažkokias esybes, kurios gali smarkiai mums pakenkti.

 

Erdviame meno dirbtuvės kabinete vyko susirinkimas. Tiksliau, draugiškas teismas. Tokie renginiai vyko sovietų laikais, jų metu arba dergdavo „nusikaltusius“ rašytojus ir disidentus, arba susirasdavo auką nuosavame kolektyve. Šįkart nagrinėjo Boriso Sono bylą. Jis padarė baisiausią dalyką, kokį tik galima padaryti kolektyve – „išnešė šiukšlės iš trobos“. Pasipiktinimas, perpildęs bendradarbius, liete liejosi iš žmonių ir kone regimai užpildė patalpą.

 

Po 25 metų B. Sonas, tada – skulptorius, o dabar – vienas žymesnių Kazachstano ekstrasensų, prisimena, ką jis matė tuo momentu savo mentaline rega.

 

„Tarp žmonių, tarp jų kojų, priekyje, iš šonų ir už nugaros lėtai svyravo plokšti siauri įvairaus ilgio šešėliai, einantys tiesiai, iš apačios į viršų iš medinių direktoriaus kabineto grindų. Tiksliau, tai buvo ne šešėliai, o kažkas bekūniško, panašaus į laminarijų juostas, lėtai siūbuojančias ant jūros dugno į srovių taktą. Manyje atsirado aiškus pojūtis, kad tai yra gyvos esybės, kadangi jos priklausė konkretiems žmonėms ir kartojo jų judesius, kaip kobra priešais indų fakyro dūdelę“.

 

Kas gi tai buvo per keisti pusiau permatomi sutvėrimai, užpildę direktoriaus kabinetą „draugiško teismo“ metu?

 

Nematomųjų planeta

 

Oficialusis mokslas kol kas ignoruoja faktą, kad kartu su žmonėmis ir gyvūnais, sudarytais iš baltyminės medžiagos, gyvena gausybė gyvų būtybių, kurias sudaro fizinių laukų sankaupos. Ezoterinė literatūra jas vadina astralinėmis būtybėmis, Žemės subtiliojo pasaulio gyventojais. Savo įvairove jos ne tik nenusileidžia mums žinomo pasaulio gyventojams, bet ir pranoksta juos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šios nematomos mūsų akims esybės (jas fiksuoja jautrūs geofiziniai prietaisai ir specialių rūšių fotojuostos, gaudančios infraraudonuosius ir ultravioletinius spinduliavimus) yra pagimdytos mūsų vaizduotės, stiprių emocijų ir minčių. Vakarų mokslininkai vadina jas minties formomis.

 

Įdomius rezultatus, patvirtinančius tokio pobūdžio subtiliųjų struktūrų egzistavimą, gavo rusų tyrinėtojai. Akademikui A. Ochatrinui pavyko nufotografuoti subtilius energetinius darinius, susijusius su žmogaus gyvybine veikla. Jis pavadino juos „klasteriais“. Nuotraukose gerai matomi ne tik energijos sutankėjimai, kuriuos skleidžia žmogus, kai smarkiai pergyvena, bet ir subtilios energijos parazitai, įsiskverbiantys į žmogaus kūną.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Geros ir blogos mintys

 

Kas gi yra minties formos? Tyrinėtojų, kurie užsiima šia problema, nuomone, minties formos yra vienas iš būdų, kuriuo žmogus sąveikauja su Žemės energoinformaciniu lauku. Jos yra žmogaus psichinės energijos kūriniai. Jų paskirtis – materializuoti sąmoningus, o kartais pačius slapčiausius žmogaus norus ir mintis. Minties formos gali egzistuoti tik dėka jas pagimdžiusių minčių energijos. Kuo dažniau kartojasi viena ir ta pati mintis, tuo didesnį potencialą įgauna minties forma, tuo gyvybingesnė ir aktyvesnė ji tampa.

 

Žmogaus pagimdyta minties forma veikia tiek jį patį, tiek jį supančią erdvę.

 

Minties formos susidarymą dauguma tyrinėtojų sieja su žmogaus aura, tiksliau, su dviem jos sluoksniais – mentaliniu ir astraliniu. Šie apvalkalai padeda kurti minties formą ir lemia ne tik jos „elgesį“, bet ir pavidalą, išvaizdą, spalvą – visa tai puikiai mato ekstrasensai.

 

Mentalinis kūnas – labai gražus, skleidžia ištisą spalvų vaivorykštę. Jei žmogaus mintys pakylėtos, dominuoja mėlyni ir violetiniai atspalviai. Atitinkamai, nuo jo atsiskyrusi švari ir paprasta minties forma spinduliuos didžiulę energiją, nukreiptą stiprios valios ir galingo intelekto.

 

Kitaip atrodo ir elgiasi minties forma, kai žmogaus mintys negatyvios, nukreiptos į išorinius norų objektus ar apimtos aistros. Ji atsiranda ir veikia apatiniame subtiliojo lygmens sluoksnyje, astraliniame pasaulyje. Nusidažiusi blankiais rudos, purvinai žalios ir raudonos spalvos atspalviais. Kartą atsiradusi, minties forma juda informaciniais srautais, jungdamasis su identiškomis kitų žmonių minties formomis. Ji staigiai atsijungia nuo savo „gimdytojo“ ir stengiasi sustiprinti savo gyvybinį resursą generuodama neigiamas mintis tiems, prie kurių prisijungė. Tam ji vienu ar kitu būdu daro poveikį žmonėms, provokuodama skandalus ir negatyvios energijos pliūpsnius, kuriais pati ir maitinasi.

 

Minties formų egzistavimą gerai paaiškina mokymas apie elementalus, žinomus okultistams. Jie supa žmogų iš visų pusių. Ši keista pusiau protinga subtiliojo pasaulio gyvybė labai noriai atsiliepia žmogaus minčių įtakai. Bet koks impulsas, pasiųstas iš mentalinio ar astralinio kūno, kažkuriam laikui pavirsta lyg ir gyva būtybe.

 

Būtybės trukdo gyventi

 

Žinoma žmonių minčių ir norų sąveikavimo su jų pagimdytų minties formų spalva ir forma tyrinėtoja Ani Bezant, apklausdama ekstrasensus, sudarė unikalų albumą. Pavyzdžiui, minties forma, kurią pagimdė pavydas, turi kaip reta nemalonų pavidalą: „Jos ypatinga rudai žalia spalva iškart parodo patyrusiam aiškiaregiui, kad tai pavydo pasireiškimas. O jos įdomus pavidalas, primenantis galvą pakėlusią gyvatę, simbolizuoja žmogaus norą išvysti tai, ko mažiausiai norėtųsi pamatyti.“ Šis aprašymas iš Bezant albumo nuostabiai sutampa su aprašymu keistų pusiau permatomų būtybių, kurias regėjo Borisas Sonas direktoriaus kabinete.

 

Su minties formomis susiję ir naktiniai vaikų košmarai. Jie atsiranda patalpose, „užterštose“ žemutinių astralinių esybių. Vaikai labai jautrūs jų buvimui. Kartais jie kategoriškai atsisako miegoti viename ar kitame kambaryje, sakydami, kad jiems sapnuojasi baisūs sapnai. Su tokiais vaikų pasakojimais sutinka Tibeto magas Taironas, sugebantis matyti aplinkinio pasaulio energetines esybes. Dažnai kartu su ateinančiais į jo parapsichologinį saloną pakliūna ir jų minties formos. Kad palaikytų savo gyvybę, jos priverstos maitintis žmogaus energija, todėl tarsi prisisiurbia prie žmogaus energetinio apvalkalo ir ima iš jo energiją. Būtent tuo magas paaiškina naktinius vaikų košmarus.

 

Ekstrasensai ir kiti specialistai, gydantys ligonių bioenergetiką, po atlikto seanso arba instinktyviai papurto rankas, tarsi nukratydami nuo pirštų prilipusį prie jų purvą, arba ilgai laiko pirštus po tekančiu vandeniu. Dauguma ekstrasensų aiškina tuos „ritualinius veiksmus“ neigiama energetika, kurią jie gauna kontaktuodami su ligoniais. Neseniai mokslininkams pavyko įrodyti, kad reikalas čia ne energetikoje, o tose pačiose minties formose.

 

Vadimas Bondarevas, fizikas iš Alma Atos, naudojo savo tyrimuose specialią foto aparatūra, leidžiančią gauti atvaizdą ne tik matomame spektro diapazone, bet ir infraraudonojoje bei ultravioletinėje zonose. Aukšto dažnio generatoriaus ir daugiaimpulsio sužadinimo pagalba jis padarė ekstrasensų pirštų bioenegetinės būsenos po jų atlikto seanso nuotraukas.

 

Jose gerai matyti ne tik pirštų grafiniai atspaudai, apsupti švytinčia karūna, bet ir keisti plazmoidai, susiliečiantys su karūna. Apie jų realų buvimą liudija švytinčios karūnos deformacijos. Išvaizda jos promena išsitaškiusio lašo pėdsakus. Tai, kad plazmoidai turi savo, bet žymiai mažesnio intensyvumo nei pirštai, švytinčias karūnas, kalba apie tai, kad jie materialūs.

 

Vadimo Bondarevo nuomone, plazmoidai gali būti nematomi energetiniai parazitai ir tik nusipurčius pirštus ar nusiplovus rankas galima jų atsikratyti.

 

Namai

 

Atmintį turi ne tik žmonės, bet ir kitos gyvos būtybės, o taip pat daiktai. Patalpos, kuriose leidžiame savo laiką, ypatingu būdu įsimena savo gyventojų mintis ir jausmus ir netgi energetiškai keičiasi dėl jų poveikio. Jų energetika pritraukia „svetimuosius“ – pašalines minties formas. Gerai, jeigu jūsų namuose pastoviai gyvena teigiamos emocijos – tada minties formos-ateivės tik sustiprins palankią atmosferą. O štai jeigu patalpa bus užteršta barniais, skandalais, tai iš šalies prisišauktos minties formos dar labiau sugadins atmosferą.

 

Kaip išvalyti?

 

Sugebėjimą apvalyti žmones ir patalpas nuo nematomų esybių turi kai kurie aiškiaregiai, tačiau galima apsieiti ir be jų pagalbos, naudojant susikaupusį kiekvienoje šalyje liaudišką patirtį.

 

Iš pradžių reikia patikrinti, ar tikrai nepageidaujami gyventojai pamėgo jūsų kambarį. Tai daroma su bažnytinės žvakės pagalba. Žvakė ne tik aptinka, bet ir išdegina nešvarumus. Tam su ja reikia lėtai apeiti kambarius ir kitas patalpas palei jų sienas. Negatyvios energijos susikaupimo vietose žvakė ima spragsėti, kibirkščiuoti, o tirpstantis vaškas patamsėja. Tada reikia sustoti ir palaukti, kols spragsėjimas nesiliaus. Šią operaciją, ypač vaikų kambariuose, pageidautina atlikinėti reguliariai.

 

Praktiškai visos tautos laiko, kad metalo skambesys veikia apvalančiai ir žmogaus organizmą, ir jį supančią gamtą. Įvairiausi varpai, varpeliai ir būgneliai daugelį amžių buvo naudojami atbaidyti piktas dvasias. Šiuolaikinis mokslas patvirtino mūsų protėvių išmintį, nustatęs dezinfekuojantį varpų skambesio poveikį. Paaiškėjo, kad varpų žemo dažnio vibracijos ir infragarsas padeda sunaikinti ne tik piktybinius mikroorganizmus. Pasirodo, tai sugriauna ir daugumą nematomų negatyvių esybių subtiliajame pasaulyje.

 

Autorius: Михаил БУРЛЕШИН

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite