Kada bus pasaulio pabaiga? Ką apie tai sako biblija


Jei tikite Biblijos Raštais, pasaulio pabaiga įvyks kartu su baisiu karu ir baisiomis gamtos katastrofomis. Krikščionys tiki, kad prieš antrąjį Jėzaus Kristaus atėjimą Antikristas ateis į Žemę sunaikinti mūsų pasaulio per septynerius metus.

 

Profesorius Tomas Mejeris pareiškė, kad Biblijoje aiškiai aprašyta chronologinė įvykių tvarka, rodanti, kad prasidėjo pasaulio pabaiga. Jėzus pasirodys danguje, bet tada dar neatvyks į žemę. Jis paims visus tuos krikščionius, kurie jam jau mirė. Biblija tiksliai nenurodo, kada tai įvyks. Taip pat Šventajame Rašte nėra nurodoma, kiek laiko praeis tarp įvykių, tokių kaip Paėmimas ir Nelaimė, kai Antikristas valdys Žemę.

 

Verta paminėti, kad kai kurie krikščioniai yra tikri, kad koronaviruso padėtis jau yra pirmasis ženklas, rodantis, kad Biblijos pranašystės pradeda pildytis.

 

Tomas Mejeris savo ruožtu sako, kad viskas gali prasidėti bet kurią sekundę. Tai įvyks be jokio perspėjimo ir niekas to nepastebės. Šis įvykis keletą kartų minimas Biblijoje, pirmajame Pauliaus laiške tesalonikiečiams ir Pauliaus laiške korintiečiams. Šventajame Rašte sakoma, kad Jėzus nusileis iš dangaus skambant Dievo trimitui. Skambant paskutiniam trimitui, visi mirusieji bus prikelti ir kartu su gyvais tikinčiaisiais bus pagauti jo debesyse.

 

Nežinia, kada prasidės pasaulio pabaiga. Tai gali atsitikti bet kuriuo metu, todėl Tomas Mejeris dabar ragina visus būti susitaikiusiems su Viešpačiu, kad per šį reiškinį visi eitų į dangų.

 

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
muminukas

koks analfabetas darė vertimą??? žemas lygis

Llnas

Tai Yvyks

inkognito

pasaulio pabaiga bus tada kai žmonija išmoks keliauti ne tik saulės sistemos ribose bet ir po visą galaktiką,tik daugelis tą pasakymą supranta negatyviai,o kol kas dar ilgai mes būsime pasauliečiai…kitokios pasaulio pabaigos neturėta omenyje.

00000

Žmonija jau keliauja…..

Arūnas B

Kol bus religijos tol bus pasaulio pabaigos

Ore

Skaitei Biblija pries rasydamas ir taip…nusisnekedamas/ma

emigrante

Bilas Gatesas ir yra tas antikristas,sumanes sumazinti zmonijos populiacija.Butent tai ir vyksta dabar.

Laura

Pilnai su tavim sutinku

Makaronas

Bet kiek matau, tai jam nelabai sekasi… žmonių populiacija vis didėja… statistika kalba už save.

Taip pat skaitykite