Kaip atsikratyti juodojo periodo gyvenime?

juodasis-periodasKartais atrodo, kad nesėkmės niekada nesibaigs, o bėdos tiesiog persekioja viena po kitos. Tokį laiką priimta vadinti juoduoju periodu. Jeigu jūs jaučiate, kad nežiūrint visų pastangų, nesėkmės niekaip nesibaigia, reiškia, atėjo laikas pakoreguoti savo gyvenimo kelią į geresnę pusę.

 

Kas pritraukia neigiamą energetiką?

 

Visų pirma jums reikia susimąstyti: kodėl visos tos bėdos atsitinka būtent su jumis? Gal būt jūsų biolauką paveikė stipri pašalinė jėga. Jeigu jūsų energetinė apsauga silpna, kartais pakanka vieno nedraugiško žvilgsnio – ir greitu laiku sunkumai tarsi pritraukia vis naujas problemas.

 

Tokiu atveju savo apsaugą galima sustiprinti stipriais talismanais ir amuletais. Nepakenks ir užkalbėjimai sėkmei bei nemalonumų atsikratymui. Prisiminkite, kad panašus traukia panašų ir pasistenkite išstumti iš savo gyvenimo negatyvą. Kai padaryti pirmi žingsniai, gyvenimas pats pradės keistis į geresnį.

 

Pozityvios minties jėga prieš nesėkmių periodą

 

Kad juodasis periodas baigtųsi, reikia iš karto nusistatyti ryžtingiems veiksmams. Blogio jėgos jaučiasi visagalės ir nebaudžiamos, kai mato nuleistas rankas. Drąsiai pažvelkite problemoms į veidą ir sau suformuluokite:jūs pasirengę pakovoti dėl geresnio gyvenimo.

 

Šią mintį reikia kartoti kuo dažniau, galima net užsirašyti kalendoriuje, kad prisimintumėt savo nusiteikimą. Pasistenkite pritraukti prie savęs teigiamą energetiką. Darykite gerus darbus ir padėkite aplinkiniams. Nedarykite šito kenkdami sau, arba kaip malonę supančiam pasauliui.

 

Paslaugos tegul bus ir nedidelės, bet turi eiti iš pačios širdies. Elgdamiesi tokiu būdu, jūs duodate suprasti Aukštesnėm jėgom, kad jūs nesate blogi, ir vis tiek išsikapstysite iš eilės problemų ir išbandymų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Užkalbėjimai išsilaisvinimui nuo negatyvo

 

Padėti sau galima paprastų ritualų pagalba. Nelaukite, kad iškart ant jūsų pasipils gausybės ragas, bet jūs tikrai labai sustiprinsite savo apsaugą, įnešdami į ją teigiamas energijos sroves. Egzistuoja stiprus ritualas, kurį senovėje atlikdavo prie apleisto šulinio.

 

Dabartinėmis sąlygomis tiks bet kokia nuotekų duobė ar griovys. Tiks ir atviras kanalizacijos liukas, tik įsitikinkite, kad apačioje nieko nėra. Atradę tinkamą vietą, palaukite, kol nieko aplinkui neliks. Paskui pažiūrėkite apačion į nuotekų vandenį, spjaukite ten ir aiškiai ištarkite:

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Varge, varge, eik ten, iš kur atėjai.

 

Paskui greitai, neatsisukdami, grįžkite namo. Su niekuo nesikalbėkite ir nesustokite – tai svarbiausia šio ritualo dalis. Taip jūs paliksite visas savo bėdas ir liūdesį praeityje, kitaip tariant sau už nugaros.

 

Išsilaisvinkite nuo negatyvo savo gyvenime. Prisiminkite, kad netgi, atrodytų, beviltiškiausiose situacijose galima rasti sprendimą. Naudokitės pagalba paprastų, bet efektyvių būdų apsiginti nuo sunkumų, duokite sau galimybę atsisveikinti su nemalonumais visam laikui.

 

Autorė: Roma Viciene, šaltinis: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
dalia

Siaip perskaiciau straipsni ir noriu pasakyti, kad bureju geru tikrai yra. Teko burtis pas viena bureja,kuri man ispranasavo labai daug idomiu dalyku ir kurie jau issipilde. ievos_atsakymai[eta]yahoo.com

orinta

Gal galite atsiųsti būrėjos kontaktus į orintavaidonaviciute@Gmail. com

ALLA

GAL GALITE ATSIŲSTI TOS BŪRĖJUS KONTAKTUS,LABAI NORĖČIAU,NES TURIU DAUG PROBLEMŲ…

Genovaite

Labas gal galetumet atsiusti tos burejo kontaktus tufiu prinlemu nezinau kaip spresti

Genute

Gal galit atsiusti tos burejos kontaktus

Taip pat skaitykite