Netikėtas kanapių ir alkoholio poveikis seksui: laukia geresni orgazmai, tačiau yra vienas „bet“


Remiantis nauju tyrimu, publikuotu žurnale „Healthcare“, 18–30 metų žmonės, vartojantys kanapes ir alkoholį, gali patirti geresnę seksualinę funkciją ir geresnį orgazmą nei tie, kurie nevartoja nė vieno iš jų.

 

Tačiau prieš vyniodami suktinę ar gerdami degtinę, atminkite, kad šis tyrimas nepateikia jokio priežastinio ryšio tarp apsvaigimo ir seksualinio pasirengimo įrodymų.

 

Taip pat svarbu atsižvelgti į tai, kad tyrėjai vis dar nesupranta ir kanapių, ir alkoholio įtakos žmogaus norui bėgti į miegamąjį. Ankstesni tyrimai pateikė labai prieštaringų išvadų, o įrodymai rodo, kad abi medžiagos skirtingai veikia vyrus ir moteris, ir kad amžius taip pat gali būti rimtas veiksnys.

 

Todėl tyrimo autoriai nusprendė sutelkti dėmesį į jaunus suaugusiuosius, nes ši grupė daugiausia vartoja alkoholį ir kanapes, taip pat užsiima daugiausiai lytinių santykių, lyginant su vyresnio amžiaus žmonėmis. Tyrime, kuris buvo vykdomas Almerijoje, Ispanijoje, 2020 m. pirmąjį pusmetį, dalyvavo 274 žmonės nuo 18 iki 30 metų.

 

Visi dalyviai užpildė daugybę klausimynų, siekdami suteikti tyrėjams informacijos apie jų alkoholio ir kanapių vartojimo įpročius bei įvairius seksualinės funkcijos aspektus. Apskritai, daug kanapių vartojantys asmenys gavo aukštesnius seksualinės funkcijos ir susijaudinimo balus nei kanapių nevartojantys, o daug alkoholio geriantys asmenys turėjo tuos pačius pranašumus, palyginti su abstinentais.

 

Didesnis alkoholio vartojimo lygis taip pat buvo susijęs su geresniais orgazmais, o autoriai pažymi, kad didelių skirtumų tarp vyrų ir moterų nepastebėta. Apibendrinant šias išvadas, tyrėjai paaiškina, kad „jaunų žmonių, kurie dažniau vartoja kanapes ir alkoholį, seksualinė funkcija buvo geresnė nei tų, kurie jų nevartoja“.

 

Nors šiame tyrime nebandoma nustatyti jokio pagrindinio mechanizmo, siejančio narkotikų ir alkoholio vartojimą su geresniu seksu, mokslininkai mano, kad tiek kanapės, tiek alkoholis gali „sumažinti nerimą ir gėdą, o tai palengvina seksualinius santykius“.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ankstesni tyrimai parodė, kad moterys, kurios prieš lytinius santykius rūkė kanapių, daugiau nei du kartus dažniau pranešė apie gerus orgazmus, o reguliariai kanapes vartojančios moterys gali turėti iki 20 procentų daugiau sekso nei tos, kurios išvis nevartoja narkotikų. Tačiau tuo pat metu buvo įrodyta, kad kanapių vartojimas sumažina vyrų spermatozoidų skaičių.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tuo tarpu alkoholis sutrikdo organizmo gebėjimą gaminti azoto oksidą, kuris palengvina varpos arterijų vazodilataciją (kraujagyslių išsiplėtimą) ir leidžia vyrams pasiekti erekciją. Todėl nenuostabu, kad ankstesni tyrimai parodė, jog dažnai alkoholį geriantys žmonės yra labiau linkę į seksualinę disfunkciją, nors autoriai pabrėžia, kad daugelis ankstesnių tyrimų buvo skirti vyresnio amžiaus vyrams ir, kad šio naujausio tyrimo rezultatai gali atspindėti faktą, jog jaunesni asmenys yra mažiau linkę patirti nesėkmę lovoje.

 

Apskritai mokslininkai daro išvadą, kad reikia daugiau padirbėti, jog būtų nustatytas visas narkotikų ir alkoholio vartojimo poveikis seksui, ir kad tiems, kurie dalyvauja tokiuose kūniškuose pasimėgavimuose, patartina tai daryti saikingai.

 

Šaltinis: http://technologijos.lt/

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
cccvv

Nevartokite kanapiu ypac kur tai nelegalu,nes buna apipurkstos su chemija,gali atsitikti sizofrenija….

Taip pat skaitykite