Faktais paremta istorija apie skambutį iš mirusiųjų pasaulio

skambutis-mirusiejiNors telefonais dažniausiai naudojamės tam, kad galėtume susisiekti su savo draugais, giminaičiais ar verslo partneriais, pats telefono ryšio išradėjas Aleksandras Grehamas Belas tikėjo, kad šio prietaiso pagalba galima susisiekti ne tik su gyvaisiais.

 

Maža to, Aleksandras slapta net vykdė tyrimus, per kuriuos kaip tikina jo užrašai, kartais girdėdavo tai, ko negalėdavo paaiškinti. Ir tai toli gražu nebuvo ryšio trukdžiai. XX a. pradžioje garsusis išradėjas Tomas Edisonas nesėkmingai mėgino išrasti telefoną, kuriuo gyvieji galėtų susisiekti su mirusiaisiais. Panašūs bandymai, pakartoti Anglijoje ir JAV maždaug 1940-aisiais, taip pat nepavyko.

 

Kai kurie paranormalių reiškinių ekspertai tvirtina, kad gyvųjų ir mirusiųjų žmonių pasauliai yra arčiau vienas kito, negu žmonėms gali atrodyti. Vienintelė bėda yra ta, kad iki šiol mes neradome tinkamų priemonių tuos pasaulius sujungti.

 

Nepaisant visko, pasaulio istorijoje yra ne vienas užfiksuotas atvejis kai šie pasauliai susikirsdavo tarpusavyje. Vienas toks atvejis buvo Vallery Dilesy dokumentuota istorija.

 

JAV gyvanenti Vallery liūdėjo dėl savo mylimojo mirties. Jos vyras mirė nuo plaučių uždegimo, tad tai buvo labai netikėtas emocinis smūgis. Apimta depresijos Vallery beveik nesikeldavo iš lovos. Dažniausiai tiesiog gulėjo ir žiūrėjo į lubas.

 

Tačiau 1997 metais, gruodžio 15 d. vidurdienį, suskambo telefonas. Pakėlusi ragelį Vallery atpažino prieš aštuonis mėnesius mirusios senelės balsą, kuris jai pasakė: “Tu dabar pat pakilsi iš tos lovos, supratai?”.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nustebusi mergina net nesugebėjo nieko atsakyti, kadangi ryšys nutrūko. Kaip vėliau moteris prisipažino savo draugams, šis skambutis įkvėpė ją naujam gyvenimui.

 

Nors šis skambutis buvo Vallery labai svarbus, ji norėjo sužinoti ar tai nėra kažkieno pokštas, tad kreipėsi į JAV telekomunikacijų bendrovę, kad ši nustatytų iš kur buvo skambinta.

 

Visų nuostabai, to padaryti tiesiog nepavyko. Telekomunikacijų bendrovė užfiksavo skambutį, tačiau įrašas iš kur jis buvo padarytas tiesiog neegzistavo. Šiuo skambučiu susidomėjo ir kiti tyrėjai, kuriems Vallery aiškino, kad velionės senelės balsas skambėjo tarytum iš labai toli.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Praėjusio amžiaus pabaigoje šis reiškinys sudomino paranormalių reiškinių tyrėjus Mančesterio universiteto mokslininkus, kurie per 4 metus trukusį tyrimą užfiksavo daugiau nei tūkstantį kontaktų su mirusiaisiais telefonų pagalba.

 

Pusės užregistruotų skambučių metu frazėmis apsikeitė mirusysis ir abonentas, ketvirtadaliu atvejų kalbėjo tik skambinusieji, o likusiais atvejais mirusiųjų balsai nebuvo aiškiai suprantami.

 

Apklausti liudininkai dažniausiai teigė, kad šie pokalbiai nesukėlė jiems kažkokių neigiamų emocijų, o atvirkščiai, dovanojo ramybę. Taip pat per tyrimą pastebėta, kad mirusieji sutrukdo dažniausiai tik labai artimus žmones turėdami rimtą priežastį.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Aš tai išvis netikiu taip nebuna

Ruta

Dukra turejo laikyti egzamina, bet ryte neskambejo zadintuvas ir mes sekmingai miegojome (gal negirdejome). Tik staiga suskambo telefonas, as pabudau ir pakeliau rageli. Niekas nekalbejo. mus prikele dar laiku. Dukra suspejo i egzamina. Kas tai padare?

Siaubo angelas

O ragelyje buvo visiska tyla, ar girdejosi silpnas sniokstimas? Atsiprasau, jeigu pykstate. Tiesiog domiuosi tokiais dalykais… Greiciau atsakykite! Labai lauksiu!!!

Taip pat skaitykite