Kokie skaičiai pritraukia pinigus?

Kaip naudoti teisingus numerius, kad pritrauktumėte pinigus, skaitykite šiame straipsnyje apie numerologiją.

 

Kad numeriai veiktų jūsų naudai, turite juos užrašyti ant popieriaus lapo ir paslėpti piniginėje arba rankinėje. Tačiau niekas, išskyrus jus neturėtų apie tai žinoti. Taigi, ką reiškia numeriai ir kaip juos naudoti:

 

Vienetas
Tai yra nuostolių ir atliekų energija. Net prestižinė $ 1,000,000 suma nėra gera numerologijos požiūriu. Todėl stenkitės neįkainoti prekių su skaičiumi 1, nes produktą bus sunku parduoti ir atneš daugiau nuostolių nei naudos.

 

Dvejetas
Du taip pat nėra labai geras skaičius. Jis simbolizuoja skurdą ir auką, taigi niekada neskolinkite, pavyzdžiui, 200 eurų, nes galite jų nebeatgauti. Taip pat nederėtų prašyti užmokesčio su numeriu 2, antraip jūs pasmerkiate save mažoms pajamoms.

 

Trejetas
Tai didelis skaičius. Sumą su trejetu visada stenkitės išleisti kažkam naudingam. Tačiau netaupykite sumos, kurioje bus trejetas. Verčiau nedvejodami leiskite pinigines sumas su skaičiumi 3 – išleisti pinigai sugrįš tris kartus.

 

Ketvertas
Tai yra stabilumo energija. Jei gausite sumą su ketvertu, galite būti tikri, kad ji ilgą laiką pasiliks su jumis. Siekiant išvengti, kad pinigai nedingtų iš jūsų piniginės kosminiu greičiu, įdėkite į ją lapelį su numeriu 4.

 

Penketas
Tai rizikos ir malonumo skaičius. Jei norite be vargo valdyti pinigus, įdėkite popieriaus lapą į piniginę su užrašu 5.

 

Šešetas
6 pritrauks sumą, kurios būtinai reikia. Kita vertus, jei planuojate padidinti pajamas, nenaudokite šio skaičiaus.

 

Septynetas
Materialiojo turto požiūriu tai nelaimingas numeris. Septynios jėgos verčia mus atsisveikinti su sukaupta suma ir be jokios grąžinimo vilties. Taigi gerai pagalvokite prieš vizualizuodami septynetą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Aštuonetas
Šis skaičius traukia didžiules galimybes. Jei norite pritraukti tikrai dideles sumas ir plačias perspektyvas, visur atkreipkite dėmesį aštuonetą.

 

Devynetas
Devynetas pritraukia dovanas. Jei norite gauti tam tikrą pinigų sumą kaip dovaną, savo piniginėje įdėkite lapelį su numeriu 9, turėtų veikti.

 

Šaltinis: http://www.esotericblog.ru

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Tyta

O!!! Ačiū už informacija!!!!

Taip pat skaitykite