Paslaptinga mergaitė iš senovinių nuotraukų

mergaite-siberija5Užsienio žiniasklaida nerimsta ir stengiasi įminti paslaptingą fenomeną. Senoviniuose nuotraukose iš Siberijos, buvo pastebėtas paslaptingos mergaitės siluetas. Rodos nieko ypatingo, tačiau mergaitė kuri užfiksuota nuotraukose nesikeitė nepaisant to, kad nuotraukos datuojamos 1906 – 1916 metų.

 

Keista ir tai, kad mergaitė visur nufotografuota ta pačia poza, o jos rūbai gerokai išsiskirdavo nuo kitų jos metų vaikų drabužių.

 

Paranormalių reiškinių tyrėjai taip pat nesupranta kaip mergaitė per tokį laikotarpį nepaaugo ir nepasikeitė. Kiti pabrėžia, kad paslaptingas vaiko siluetas pasirodo nuotraukose lyg netyčia, t.y. mergaitė niekaip nebuvo pagrindinis nuotraukų elementas.

 

Žemiau pateikiame nuotraukas, kuriose matomas paslaptingos mergaitės fenomenas.

 

mergaite-siberija

 

mergaite-siberija2

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

inside phantom girl 4

 

mergaite-siberija3

 

mergaite-siberija4

 

mergaite-siberija5

 

paslaptinga-mergaite6

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Idomiai o atrodo kaip tikras žmogus nepasakyčiau kad siluetas mergaites

Ji

Kur logika? Tai kaip tada fotografas sugebėjo nepastebėti mergaitės, jeigu ji nebuvo svarbiausias nuotraukos elementas? Čia arba koks vaiduoklis (atsakymas skirtas tiems, kas tokiais dalykais tiki), arba tiesiog fotošopas (atsakymas tiems, kas tokiais dalykais kaip vaiduokliai NETIKI). Ir nėra dėl ko ginčytis, vistiek nieks nežino.

gezas

pagal veida tai mergaitei gal 40

Girl

Vampire..

momo

Ne Siberija, o Sibiras. Vertėjai jūs didieji…

marozas ne iš Kauno

Vat tokie debunkeriai kaip apacioje tai mane nervina. Tai parodyk nuotrauka kur nera mergaites? Numesk nuoroda? k.rw net pats syberian times raso apie si atveji: siberiantimes . com/other/others/news/n0569-who-was-the-wealthy-looking-phantom-girl-in-these-110-year-old-siberian-photographs/ o cia Lietuvos debunkeriai matai nustate, kad nuotraukos netikros. smegenys jusu netikros alum praplautos…

egiptologas

originaliose senose nuotraukose mergaitės nėra, ji sėkmingai keliauja fotošopu kaip klonas. Kaip ir daugelis pasakorių, atsieit, mačiusių UFO

žmo

Panašu, kad mergaitė sužinojo senovės išminčių žinias kaip jos avataras gali keliauti laiku ir erdve lygiagrečiose plotmėse, todėl ji ir atrodo visose nuotraukose vienodai, nes tai ne ji, o jos “holograma”.
Arba įtikinamesnis paaiškinimas: kažkas įfotošopino vieną mergaitę į daug nuotraukų ir pasistengė sukurti sensaciją :)

Taip pat skaitykite