Į kokį gyvūną panaši jūsų tamsioji pusė?

Kiekvienas iš mūsų turi savo tamsiąją pusę. Tai yra tai, ką mes, paprastai, neigiame ir stengiamės nuslėpti teigdami, jog mes ne tokie, mes esame geri.

 

Tačiau tamsioji pusė dažnai yra didžiulės galios šaltinis. Tai mūsų apsauga, nors mes ir neypatingai norime ją demonstruoti kitiems. Apie tai, kokia tamsioji pusė pasireiškia būtent jums, skaitykite šiame straipsnyje.

 

Norėdami sužinoti, kokią tamsiąją pusę valdote, iš sąrašo išsirinkite vieną gyvūną:

 

Vilkas

 

Šikšnosparnis

 

Varnas

 

Juoda pantera

 

Juodoji našlė (voras)

 

Juoda katė

 

Maitvanagis

 

Pasirinkote? Puiku. Dabar suraskite savo gyvūno aprašymą ir pradėkite skaityti.

 

Vilkas

 

Vilkas yra stiprus ir drąsus gyvūnas, jis gali padaryti didelę žalą savo priešui. Tačiau, vilkas niekada nepuls pirmas, jei jo niekas neišprovokuos. Net ir tada, kai užkliudomi jo vilkiški interesai, jis neatsako iš karto. Jis laukia tinkamo momento. Ir kai toks ateina, žiauriai kerta nusikaltėliui. Jei pasirinkote vilką, jūs lygiai taip pat laukiate tinkamo momento, kad nubaustumėte skriaudėjus. Bet kol jūsų niekas neliečia, ramiai sau gyvenate ir niekam netrukdote.

 

Šikšnosparnis

 

Ko bijo net ir Batmanas? Žinoma, šikšnosparnių. Jie yra absoliučiai keistos būtybės: dingsta dienos šviesoje ir žvelgia į pasaulį aukštyn kojomis. Jūs esate kaip šikšnosparnis, jūs matote viską kitoje šviesoje nei aplinkiniai, ir jūs galite sukelti tikrą siaubą savo staigiu išnykimu ir tokiu pačiu netikėtu atsiradimu.

 

Varnas

 

Varnas visais laikais žmonėms kėlė baimę ir siaubą, be to, jis buvo laikomas greitos mirties pranašu. Negana to, varnai labai protingi, jie netgi gali imituoti žmogaus kalbą ir lengvai prisitaikyti prie naujų aplinkybių. Jei jūs pasirinkote varną, vadinasi esate toks pat protingas ir paslaptingas, todėl pavojingas, kaip jis yra.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Juoda pantera

 

Pantera yra protinga ir grakšti, ir – mano Dieve! – kokia ji žiauri. Iš priešo neliks nė pėdsako, jei ji nuspręs ginti save ir savo teritoriją. Jei pasirinkote panterą, jūs esate toks pat švelnus, kaip ji yra, ir toks pat ryžtingas ir be kompromisų pykčio metu.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Juodoji našlė

 

Šie vorai – tikri velnio vaikai. Kai kas nors vyksta ne pagal jų scenarijų, jie pradeda lėtai ruoštis priešo sunaikinimui. Juodoji našlė netgi gali suėsti savo partnerį, jei jis pradėjo jai kenkti. Lygiai taip pat žmonės, kurie pasirinko šį gyvūną, pirmiausia užmigdo priešo budrumą, atpalaiduoja jį ir šaltakraujiškai nužudo, neleisdami aukai suprasti, kas vyksta.

 

Juoda katė

 

Juoda katė visada buvo pavojaus simbolis. Žmonės, pasirinkę juodą katę, pasižymi dėmesingumu ir sugebėjimu netikėtai atakuoti priešą tiksliai tinkamu momentu. Jūs esate kantrus ir apdairus ir nežinote gailestingumo, jei kas nors jums tikrai pakenkė.

 

Maitvanagis

 

Maitvanagis – stiprus, kraujo ištroškęs paukštis, kuris ilgą laiką gali sukiotis apie savo auką ir laukti, kol ji pati susilpnės. Kai taip atsitinka, maitvanagis negailestingai su ja susidoroja, galvodamas tik apie save. Jei pasirinkote šį maitėdą, jums iš tiesų yra apie ką pagalvoti.

 

Kad ir kokia baisi būtų jūsų tamsioji pusė, tegu jūsų gyvenime gėrio būna gerokai daugiau nei blogio!

 

Šaltinis: https://horoscopes.rambler.ru/

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
CNN

Testas, pasirinkit skaiciu ir eikit prie aprašymo
1
2
3

1. jus lengvatikis idijjotas
2. jai savo galva nemastot tai testai nepades
3. susiraskit rimta veikla, o ne testus skaitykit.

Anubis

Padėsi man aš padėsiu tau jai tu tylėsi aš tave pražiodinsiu.

Anubis

Vilkas

Taip pat skaitykite