Galinga adatos galia magijoje: nuo apsaugos iki mirties

adata-magijaAdata, kuri randasi bet kuriuose namuose, yra labai paplitęs magijoje instrumentas. Kaip adata naudojama pagal tiesioginę jos paskirtį – kažką susiūti, prisiūti, taip ir magijoje – prisiuva prie namų, situacijos, žmogaus… Dar iš bobučių žinome, kad kai siūni reikia būti labai atsargiems su savo mintimis, o tai gali prisiūti kažką blogo, teigia būrėja Roma Vičienė (Mėnesiena: Būrimas kortomis).

 

Paplitęs prietaras, kad negalima nieko siūti ant savęs. Tikrai, žmogus gali prisiūti save prie ko nors, gero ar blogo, dargi “atmintį galima užsiūti”.

 

Pagrindinė adatos jėga – pasireiškimas valios to, kas su ja turi reikalų. Su ja vienodai galima dirbti tiek gėriui, tiek blogiui. Adata gali būti naudojama kaip pakiša, norint užtraukti nesėkmes sveikatai, bizniui, o taip pat naudojama pririšimams.

 

Žinios apie adatos savybes gali apsaugoti jus nuo daugelio bėdų, o taip pat atnešti į jūsų gyvenimą daug gėrio.

 

Būrėjos patarimai

 

– Niekada neduokite savo adatų tam žmogui, kuriuo nepasitikite.

 

– Jeigu atrasite savo drabužiuose ar kituose daiktuose neaišku iš kur atsiradusią adatą – nieko nelaukdami ją perlaužkite pusiau.

 

– Adata, kurią pats įsibedėte į rūbus, apgins jus nuo nužiūrėjimo.

 

– Dovanoti adatas blogas ženklas. Greitai jūs susipyksite su tuo žmogum, kuris gavo šią dovaną, Kad to neatsitiktų, paimkite iš jo bent centą, parduokite jas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

– Negalima adatos skolinti, nes viskas, kas uždirbta sąžiningu darbu, virs dulkėmis. Kad to neatsitiktų, įverkite į adatą siūlą savo ranka ir atiduokite: tegul siūna patys, dabar jūsų turtui niekas negresia.

 

– Jeigu ant grindų rasite pamestą adatą, tuoj pat ją sulaužykite ir įmeskite į plyšį grindyse.

 

– Geras ženklas, jeigu mergina siūdama įsiduria. Tegul atsisėda ir laukia pagyrų. Jeigu jų nesulaukia, reiškia, mylimasis prisiminė.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

– Jeigu labai norisi ištekėti, reikia iš draugės ar giminaitės vestuvinės suknelės nemačiom ištraukti adatą. Nepraeis nei metai, kaip jums pasipirš.

 

– Adatos, įbestos į drabužius, tarnauja kaip apsauga nuo visokio blogio. Kaip amuletas adata naudojama visose pavojingose situacijose: gimdant, per vestuves, laidotuves, sergant.

 

– Lankydami gimdyvę į savo rūbų apačią įbesdavo adatą, tam, kad neatneštų į namus bėdų ar ligų. Adatą įbeda į užuolaidos kraštą, už kurios stovi gimdyvės lova, arba į drabužius, jeigu ji išeina iš namų.

 

– Adatą deda po naujagimio patalais, kad jo nesugadintų ir nepažymėtų blogos dvasios, deda po pagalve nuo nemigos.

 

– Paplitusia apsauga vestuvėse yra žiogeliai ar adatos, kartais be auselių, adata su raudonu siūlu ar naujos adatos įbestos smaigaliu į viršų ar kryžiumi. Per vestuvių puotą adatą įbeda į grindis, kad burtininkas jaunųjų neprakeiktų. Lenkijoje per mergvakarį jaunajai draugės supina kasą, įpindamos ten daug adatėlių ir žiogelių.

 

– Laidotuvėse adatą įbeda į mirusiojo rūbus, deda į karstą. Bulgarijoje adatą su raudonu siūlu įbeda į baltą nosinaitę ir pakabina virš durų, kur guli mirusysis. Tai turi palengvinti jam kelią “į kitą pasaulį”.

 

Verta atsiminti, kad adata tai universalus laidininkas. Jeigu, ją naudojant galima pakenkti, tai, naudojant adatą, galima ir apsisaugoti.

 

Kryžius – apsaugininkas

 

Nusipirkite dvi adatas ir mėlynų siūlų. Ja sudėkite kryžiumi ir suriskite siūlu taip, kad jos neišsiskirtų. Paskui tris kartus pasakykite:

 

Adatas kryžium sudėjau, apsaugą savo namams uždėjau.
Kas su gerais ketinimais ateis, tas į namus įeis.
Kas bloga linki, tegul kitus kelius apgyvendina.
Blogis į mūsų namus neįeis.
Mano valia, taip įvyks. Tegu bus taip.

 

Šias adatas reikia pritaisyti virš durų iš vidinės pusės. Jeigu nenorite kad amuletą kas matytų, galima jį paslėpti, arba tiesiog padėti po kilimėliu.

 

Triguba apsauga

 

Norint sukurti trigubą reikia nupirkti tris adatas ir nuplauti jas tekančiu vandeniu. Palaukti kol jos nudžius. Jums jas reikės įbesti į durų staktą trikampiu, smaigaliais į viršų. Paimkite pirmą adatą. Ja praveskite per visą durų kontūrą, po to įbeskite į dešinį žemutinį būsimo trikampio tašką. Tai darydami sakykite tokius žodžius:

 

Adata, stok saugoti mano namų.
Adata, saugok mano namų jaukumą ir ramybę.
Gerus žmones į mano namus įleisk,
o piktus žmones ir priešus nugink.

 

Tą patį padarykite su antra adata, įbesdami ją i kairį žemutinį būsimo trikampio tašką. Sakykite tuos pačius žodžius. Pakartokite viską su trečia adata, Pažymėdami trikampio viršūnę. Nepamirškite kalbėti tų pačių žodžių, kuriuos kalbėjote dirbdami su pirma ir antra adatomis. Po visko pasakykite dar ir tokį tekstą:

 

Trys adatos mano namus saugo,
priešus ir nedraugus nugina,
Šiuose namuose laimingiems visiems būti,
Apsaugai tvirtai amžinai stovėti.
Lai bus taip.

 

Asmeniniai apsaugai

 

Šiam ritualui jums reikės paimti adatą maždaug penkių centimetrų ilgio. Pageidautina, kad ji būtų paauksuota (arba bent auselė). Šiai adatai įsigykite auksinės ar geltonos spalvos siūlą. Perkant adatą jums reikia tyliai šnabždėti tokius žodžius:

 

– Man gynimui. Man apsaugai. Man jėgai.

 

Be siūlo jums reikės aromatinio aliejaus ir smilkalų. Visų pirma uždekite smilkalus, paimkite į rankas žvakę, siūlą pasidėkite greta. Pasakykite maginius žodžius:

 

Didžios ir išmintingos visatos jėgos,
Spinduliuojanti saulės jėga, palaiminkite
Šią adatą apsaugai.
Būkite man globa ir apsauga. Lai bus taip.

 

Įverkite į adatą siūlą ir juo apsukite adatą dvylika kartų. Po to ištarkite:

 

– Apsaugos adata sukurta. Man apsaugoti.

 

Nešioti adatą reikia drabužiuose širdies srityje. Pavyzdžiui kišenėlėje kairėje pusėje. Tokia auksinė adata sugeba apginti nuo nužiūrėjimo ar piktų žodžių, pasakytų jums.

 

Autorė: Roma Vičienė, šaltinis: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Pukis

Ką reiškia jeigu siunant adata nulūžo pusiau

t.k.

Gal kiek ne i tema, bet pastebejau, kad kiekvienais metais, penkteja jaunaties nakti, rugpjucio menesi sapnuoju kosmara, kuris buna arba labai panasus, o kartais tiesiog toks pats. pirma karta susapnavau 17. ir ten man pasako, jog esu prakeiktas su melyna adata. ka tai galetu reiksti? man jau 30, ir pries 2 metus, gime sunus. sapnai aplanke, bet apie prakeiksma jau nieko nesake. jei tai yra prakeiksmas, ar negalejo persiduoti mano sunui? beto, kai gime sunus, pradejo labai gerai sektis ir darbe, ir zymiai pagerejo sveikata ir finansine padetis labai pagerejo.

Monika

Siaip adata turi savo paskirti, o visokie su jomis burimai nepalankus, nes norint gero, galima ir blogi prisisaukti, t.y. susizeisti, nes adatos yra pavojingos.

Adata

Nešiot adatą širdies plote drabužiuose labai pavojinga. Gal įsmigti į kūną, o nulūžęs smaigalys gali netgi gyvybę kainuot…

ziogelis

Geriau ziogeli nesioti :)

Taip pat skaitykite