Rusų medžiotoją suvalgė jo lokys augintinis!

Rusų medžiotoją užpuolė ir užmušė jo naminis gyvūnėlis – rudasis lokys. 41-erių metų medžiotojas Sergėjus Grigorijevas augino lokį vos nuo jo gimimo.

 

Grigorijevo liekanas jo namuose rado giminaičiai. Vienintelė lokio atakos Grigorijevo liekana buvo kraujo ženklai ir kaulai. Narvas, kuriame Grigoriyevas laikė lokį, buvo rastas atviras. Lokys taip pat suvalgė vieną iš trijų Grigoriyevo šunų.

 

 

Policija galiausiai surado lokį Čeliabinsko regione Ozerske. Rastas lokys nedelsiant buvo užmuštas.

 

Grigorijevas prieš keturis metus išgelbėjo lokį kartu su kitu lokiuku. Šeimininkas savo lokiui suteikė “Grumbler” vardą.

 

Kaimynai pastebejėo kad Grigorijevas nereaguoja kai pakvietė jį prie šilto puodelio arbatos, bet atsakymo nebuvo. Kai kaimynai galiausiai atėjo į Grigorijevo namus, lokys vis dar vaikščiojo aplink namus, bet šeimininkas jau buvo negyvas.

 

 

Panašus incidentas yra nutikęs ir moteriai kuri taipogi laikė lokį narve. Lokys buvo laikomas narve. Ji bandė pavalgydinti lokį per grotas, lokys čiupo jai už rankos ir suvalgė. Moteris buvo paguldyta intensyviosios terapijos skyriuje vietos ligoninėje. Ji patyrė didžiulį kraujo netekimą ir po išpuolio neišgyveno skubios operacijos…

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Marija

Kaip gaila zmogaus,jis dave gyvenima gera,maitino,rupinosi,,,,o cia tik sast ir suede ta ,kuris dave gyvenima. Jau kelinta zmogu sueda ,tos pacios augintines meskos.Juk yra laukiniai zverys,baisus plesrus,juk proto neturi.Zmones,bukite atsargus .

CNN

Aha, snegemes nelaikyt lokiu.

pesimistas

gaila, bet tikrai ne pirmas, o ir ne paskutinis atvejis. lokys – vienas is pavojingiausiu plesrunu. kvaila eiti pries gamta!

Kvapas

Matyt skaniai kvepėjo?

CNN

Niekas nekaltas, kaip tik pasts seimininkas.

Taip pat skaitykite