Atrasti labai šalti debesys: išsipildė Edgaro Cayce’o pranašystė


Visi yra matę perkūniją, pasirodančią karštą vasaros dieną. Įdomu, kokia temperatūra būna debesies viršuje? Iš tiesų ten tikrai šalta. Jei kalbėsime apie aukštį, tada oro temperatūra peržengia 0 ribą. Neseniai buvo pranešta, kad ribinės temperatūros lygis užfiksuotas žemesnėje nei – 100 laipsnių Celsijaus. Pirmą kartą pranašystę dėl perkūnijų išsakė Edgaras Cayce’as.

 

Buvo paskelbti tyrimai, kuriuose buvo užfiksuota, kad perkūno debesies paviršiuje temperatūra peržengė ribą – 111 laipsnių Celsijaus. Tai iš tiesų labai žema temperatūra. Šis debesis buvo pastebėtas ir praėjusių metų gruodžio pabaigoje, judant į pietus nuo pusiaujo Ramiojo vandenyno vakaruose. Kalbant apie tyrimą, eksperimente dalyvavo Amerikos bendrovės „Noaa-20“ palydovas.

 

Apie tai kalbėjo „Nerc“ įmonės darbuotojas, kuris teigė, kad temperatūros pokyčiai kelis kartus viršijo normą. Dėl tokių įvykių šaltų perkūnijų skaičius išaugs kelis kartus. Jei yra šalta perkūnija, gali kilti tam tikrų oro sąlygų rizika.

 

Moksliniai straipsniai rodo, kad pasaulis apskritai keičiasi ir klimato padėtis taip pat keičiasi. Netrukus galėsime pamatyti tokį reiškinį kaip šilti debesys. Tačiau jų išvaizda sukels naujų problemų.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite