Visi žmonės turi parapsichologinių galių

parapsichologines-galios“Anksčiau aš galėjau gydyti žmones: pašalinti galvos, dantų skausmą, o dabar tos galios kažkur dingo. Gaila. Labai malonu padėti žmonėms. Ir pati save labiau vertini…” Tai ištrauka iš laiško. Pažįstamos mintys, ar ne? Tik dėl pašėlusio gyvenimo ritmo buvome jas išmetę iš galvos.

 

Visi žmonės iš prigimties turi parapsichologinių sugebėjimų. Moterims šie sugebėjimai ryškesni dėl jų psichikos ypatumų. Kodėl ne visos tai jaučia? Arba – kur tie sugebėjimai pradingsta? Parapsichologiniai sugebėjimai – tai ne tik gydymas. Tai gali būti nuojauta. Tai gali būti bet kas, ko neįmanoma paaiškinti. Dažniausiai jie pasireiškia vaikystėje. Kiekvienas žmogus savo gyvenime nors kartą tai išgyveno.

 

Žmogus – mįslinga būtybė. Ypač moteris. Pasaulis, kuriame mes gyvename, – tai pragmatiškumas, realizmas ir kova. Kova dėl darbo, būsto, atlygio. Kova už pagarbą, supratingumą, meilę. Už vietą transporto priemonėje, su kaimynais, darželio, mokyklos darbuotojais. Ir taip toliau. Kovos frontas – beribis.

 

Kiekviena kovos diena mus grūdina ir treniruoja. Mes tampame kovotojais profesionalais. Silpnieji žūva. Tokie šio pasaulio įstatymai. O kas dažniausiai žūva? Žmogus, turintis jautrią psichikos sandarą. Žmogus, nemokantis būti įžūlus, apdairus, “nepramušamas”.

 

Kas yra jautri psichikos sandara ir kodėl ją turi dauguma moterų?

 

Nuo šešerių metų vaikai pradeda žaisti pagal suaugusiųjų taisykles. Stebėkite juos. Šiame amžiuje vaikai jau gerai dėsto savo mintis ir jausmus. Jie nuostabiai naivūs, ir mums liūdna dėl to. Mes suprantame, kas jų laukia, todėl norime, kad jie kuo greičiau išmoktų elgtis teisingai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Suaugusieji stengiasi padaryti viską, kad išmokytų juos kautis mūšio – gyvenimo – lauke. Ką iš esmės jie daro? Jie sunaikina vaikų gebėjimą pasaulį matyti tokį, koks jis yra. Tačiau nepaisant suaugusiųjų pastangų, kai kurie vaikai išsaugo šį gebėjimą, kurį vadiname “paranormaliu”. Kaip jau minėta, dažniausiai tai yra mergaitės.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Dauguma moterų nėra visais šimtu procentų prisitaikiusios prie šio pasaulio. Jos nesąmoningai ieško “atramos”, “gelbėjimosi rato”. Jos jaučia tikrąjį pasaulį, bet sutrinka realiame. Jos – kaip aklieji, kurie gatvėje neišgyvens be lazdelės, o namie žino visus plyšelius.

 

Moterys stengiasi šiame pasaulyje tapti “kaip visi”, išmokti, ko neišmoko, eksternu išlaikyti egzaminą ir nusviesti tą “ratą”. Išlaikiusios egzaminą gauna bilietą į gyvenimo traukinį ir lekia iki paskutinės stotelės, kuri vadinama “amžinybe”.

 

Tos moterys, kurios egzamino neišlaikė, priverstos prašyti, kad jas “pavėžėtų”. O už “traukinį” reikia mokėti. Kaina – nervai, nesėkmės, nuobodulys, netikrumas, nepasitenkinimas, gyvenimo prasmės netektis. Pasibjaurėjimas savimi, kitais ir šiuo pasauliu. Kodėl jos taip skausmingai viską priima? Todėl, kad joms apie save primena tikrasis pasaulis, užsilikęs iš vaikystės. Jos jį prisimena, o jis jų nepalieka. Bet kokio žmogaus psichikoje yra vienas momentas: ramus ir savimi pasitikintis žmogus būna tik dviem atvejais – kai žino viską arba kai nežino nieko.

 

Liko tie, kurie niekur neskuba. Jų gyvenimo pasaulis – tas, iš vaikystės. Nesupraskite to tiesiogiai – jie, žinoma, jau ne vaikai, nors aplinkiniai jiems nuolat sako: “Kodėl tu elgiesi kaip vaikas?” Plika akimi matyti – jie ne iš šio pasaulio. Nuostabu, kad tikrieji liaudies daktarai, pranašautojai ne tokie kaip visi. Nereikalinga jiems valdžia, turtas, garbė (pavyzdys – bobutė Vanga iš Bulgarijos). Jų pasaulis toks pat turtingas, kaip ir šis.

 

Dabar – svarbiausia. Abu pasauliai negali egzistuoti kartu. Žmogus pats turi apsispręsti, kur jo vieta, kuriame pasaulyje jis jaučiasi geriausiai. Egzistuoja bendros taisyklės, jei norite, įstatymas. Kelias iš vieno pasaulio į kitą – vienpusis. Iš šio pasaulio patekti į tikrąjį – neįmanoma. O gyventi tikrajame pasaulyje, svečiuojantis šiame, realiame – galima.

 

Ir dar vienas įstatymas – kuo labiau jūs įsigyvenate realiame pasaulyje ir paisote jo dėsnių, tuo greičiau mažėja paranormalūs sugebėjimai, kol galų gale dingsta visai. Tai kaip sūpynės ar svarstyklės. Vienoje pusėje – realus pasaulis, kitoje – vaikystės, tikrasis. Pastarąjį dar vadina nerealios realybės pasauliu. Kuris kurį iš jų nusvers, sunku nuspėti. Būtų idealu, jei tarp jų būtų pusiausvyra.

 

Jei jau mes gyvename realiame pasaulyje, nieko čia nepakeisi. Bet štai išmokti prisiminti tikrąjį, vaikystės pasaulį – galima. Yra pratimai ir literatūra. Tik tada jūsų sugebėjimas gydyti, daryti įtaką, nuspėti ir padėti atsinaujins. Atsiras prasmė gyventi toliau. Bet tik su viena sąlyga – pradžiai sūpynės turi sustoti! Pristabdykite savo traukinį, trumpam sustokite kelyje. Eikit į pievą rinkti lauko gėlių puokštės. Paskui užmerkę akis veidu panirkite į ją ir įkvėpkite šio seniai pamiršto kvapo. Vaikystės kvapo…

 

Iš užsienio kalbos išvertė Rima Bruzgulytė, “Vakarų ekspresas” – ve.lt

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
NEXO

tai aišku kad visi turi galiu tik 21amziui jais mažai kas tiki ir kitas apie tai pasakes pasakytu kad tau šiek tiek truksta

Markiusė

Prologas į grožinės literatūros kūrinį…

tijara

cia nesakoma, kad norint grysti vaikystes pasauli, viska reikia mesti ir medituoti! cia tik raginama pristabdyti! ir apsidairyti! galu gale prisiminti, kad ne viskas yra darbas, rutina ir matrialus dalykai! …salia egzistuoja ir kitas pasaulis, ir reiketu ji vis labiau prigretinti prie materialaus! labai geras straipsnis, trumpas, kaip viena ilga citata!

Nibide

Idomu buvo skaityti ;) Tik deja cia rasoma informacija yra tikrai gan paini ir as tiksliai nesupratau ka reikia daryti norint pasiekti ta nerealios realybes pasauli ir kas tai yra. Cia minima, kad tam reikia grizti i nerupestinga vaikyste, bet mano nuomone gyvenime yra per daug rupesciu, kad numoti i juos ranka. Ir galu gale tie rupesciai apima ne tik viena zmogu, jie gali ir visai seimai priklausyti… Taigi grizti i ta nerealios realybes pasauli kai kada yra tiesiog neimanoma, nes privalai gyventi tam, kad gyventu tavo artimieji :/

kingsblend

taip:)

Taip pat skaitykite