Kai Angelai pradeda kalbėti per gyvuosius: čenelingo reiškinys Lietuvoje

cenelingo-reiskinysČenelingo reiškinys buvo nesvetimas net tokiems garsiems žmonėms kaip Edgaras Keisis. Tačiau ar tikrai Žemėje gyvenantys žmonės gali gauti nurodymus ir mokymus iš Angelų, Arkangelų ir kitų Aukštesniųjų Dvasinių Plotmių būtybių?
 
Portalas anomalija.lt kalbina Violetą Petraitienę, kuriai vienai iš nedaugelių Lietuvoje, buvo suteikta galimybė patirti tai, ką reiškia turėti tiesioginį kontaktą su Aukščiausiomis Jėgomis.
 
Gerb. Violeta, sakykite, kaip Jus asmeniškai galėtumėte paaiškinti čenelingo sąvoką?
 
Čenelingas – tai informacijos priėmimas į savo mintis raštu arba žodžiu iš subtiliojo pasaulio. Tam reikalinga tam tikra sąmonės būsena, kai “atjungi” savo mintis ir užrašai ar pasakai ką išgirsti. Kai žmogus mąsto, svajoja jo galvoje tarsi girdisi žodžiai, bet tuos žodžius kuria žmogus, pasiremdamas savo emocijomis.

 

Čenelingo metu aš jaučiu žodžius, bet nežinau viso sakinio, nesuvokiu pokalbio temos. Tiesiog ateina informacija ir aš ją užrašau arba pasakau balsu. Savo atveju galiu pasakyti, kad čenelingas – tai mokymo priėmimas iš Dvasios Mokytojų.

 

– Nuo kada pradėjote užsiimti čenelingu? Kaip viskas įvyko?

 

Kai pradėjau užrašyti laiškus, tai apie čenelingą nieko nesuvokiau. Tiesiog rašant dienoraštį pastebėjau, kad dalis minčių tarsi ne mano. Jos buvo protingos ir apie tokius dalykus, kurių aš nesuprantu. Tada pamėginau tai daryti sąmoningai, pasiėmiau sąsiuvinį, rašiklį ir laukiau ar kas nors gali užsirašyti. Pirmieji sakiniai sekėsi sunkiai, bet vėliau tai tapo lengviau.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kol rašydavau laišką, jį pabaigusi net negalėdavau prisiminti apie ką jis buvo. Perskaičius, nelabai suprasdavau minties, nes daug dalykų man buvo tiesiog nauja. Noriu pasakyti, kad tie laiškai – tai manęs mokymas. Kiekviena eilutė skirta man ir jeigu aš nesuvokdavau to laiško esmės, kito laiško negaudavau.

 

4 metus gaudavau tiesiog laiškus, jų niekas nepasirašydavo ir net negalvojau, kad tai čenelingas. Tai priėmiau kaip angelų pagalbą, kad bręsčiau kaip žmogus. 2013 m. laiškus pradėjo pasirašinėti: Bernardinas, Alhėja, Esmėja.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tie vardai man nieko nesakė, bet aš labai ir nesigilinau, nes svarbiausia buvo tai apie ką rašo laiškuose. Tos mintys man pasirodė tokios svarbios, gilios ir aš nusprendžiau, kad jas pasilikti tik sau nederėtų. 2013 m. liepos mėnesį suformavau tinklapį gyvenimokeliu.ucoz.com.

 

Norėjau, kad tuos laiškus perskaitytų mano brolis, sesuo, draugai, dabar skaitytojų yra apie 400. Tuo metu prasidėjo dar vienas įdomus etapas mano gyvenime – tai rankų judėjimas. Aš pradėjau užčiuopti žmoguje taškus, kurie skauda. Vėliau brolis paaiškino apie energetinius taškus žmogaus kūne, jų įtaką žmogaus sveikatai, gyvenimui.

 

Laiškai mokė valdyti emocijas, mintis, mokė atsisakyti nuoskaudų, pykčio. Daug yra knygų, kurios tai moko. Bet čia buvo mokymas tiesiogine prasme – nesusitvarkau, laiško nėra arba stuburo skausmai paguldo į lovą. Ir tik 2014 m. laiškus pasirašė Kristus, Viešpats Surija, Viešpats Maitrėja, El Morija.

 

Aš buvau susipažinusi su T.Mikušinos priimamais laiškais ir suvokiau kokie jie svarbūs žmonėms. Kai laišką pasirašė Jėzus, drebėjau kaip epušės lapas, bijojau kam nors prasitarti, nes maniau, kad išprotėjau. Tuo laikotarpiu tikrai reikėjo draugų psichologinės pagalbos. Ar aš galėjau patikėti, kad esu Pakylėtųjų Valdovų informacijos priėmėją – tikrai ne. Bet laiškai ir toliau mane mokė ir toliau radikaliai keitėsi mano suvokimas apie gyvenimą, keitėsi ir gyvenimo būdas.

 

– Tai kas keitėsi jūsų gyvenime?

 

Pirmiausia, kai prasidėjo laiškai, jie pareikalavo didesnio susikaupimo, reikėjo koncentruoti energiją laiškų priėmimui, todėl atsisakiau gerai apmokamo vadovo darbo savivaldybės įstaigoje. Kai sustiprėjo energijų tekėjimas per rankas, pradėjau dirbti su šeimos nariais, draugais, prasidėjo darbas komandoje. Prasidėjo fiziniai kūno laužymai.

 

Tai skausmingas periodas, kai negalėjai iškęsti skausmų, alpimo, smegenų deginimo, net širdies sustojimo, bet visados žinojau, kad niekas, išskyrus tuos, kas tai „organizuodavo“, padėti negalės. Organizuodavo Dvasios Mokytojai, nes norint priimti aukštesnio lygmens informaciją prie tų vibracijų turėdavo prisiderinti protas ir kūnas. Išprotėjimo baimė persekiojo tol, kol atsisakiau mėsos, žuvies, kavos (alkoholio jau seniau buvau atsisakiusi). Esminis pokytis yra dar labiau apčiuopiamas, nes daugumos komandos narių rankos išspinduliuoja gydomąją energiją, suaktyvėja aiškiaregystė.

 

– Ką jaučiate kai jums suteikiama informacija?

 

Pojūtis labai priklauso nuo to, kas rašo laišką. Kai kurie laiškai išspinduliuoją begalinę meilę, supratingumą, palaikymą. Tokius šiltus jausmus išgyventi kasdienybėje yra labai sudėtinga. Kai kada jaučiasi begalinis griežtumas, bet kartu ir meilė. Vienus laiškus užrašau labai lengvai, kiti rašosi sunkiai, atrodo lyg kažkas galvoje sproginėtų, kol ta informacija mane pasiekia.

 

O kai pernai rudenį pirmą kartą pasijungė rašyti Aš Esu Dievas, tai vos neįvyko širdies infarktas. Kraujas užvirė visame kūne, smegenys degė. Net kreipiausi į gydytojus, bet ligos nerado. Jos ir nebuvo, tai buvo aukštų vibracijų derinimasis prie mano kūno ir proto. Laiškus užrašau, kai esu atsipalaidavusi ir kai tam pati pasiruošiu. Išimtinais atvejais gaunu tarsi smūgį į šoną, visa sujudu, pasidaro truputi blogą ir tada suprantu, kad turiu eiti rašyti.

 

Dar gražesni, gilesni potyriai būna kai informacija ateina garsu. Kalbėjimas vyksta tik kai susirenka komanda (būrys bendraminčių iš visos Lietuvos). Yra perduodama tam tikra informacija, bet pojūtis būna nepakartojamai geras. Informacijos po kalbėjimo aš pati nelabai pamenu, man lieka tik išgyventas jausmas. Kurioziška buvo, kai kalbėjimas vyko rusų kalba, kurios aš nelabai moku. Sakai žodžius ir net nežinai ar tokie žodžiai egzistuoja. Blavackajos kalboje net išryškėdavo senovės rusų kalba.

 

– Ar Jus galite bendrauti su Dvasios Mokytojais? Ar galite užduoti savo klausimus? Ar bendravimas vyksta tik monologu iš jų pusės?

 

Dažniausiai, tai būna monologas. Bet jeigu mintyse ar bendraujant draugų rate iškyla klausimas, ta tema susiformuoja laiškas. Bet tai būna retai. Pastebime, kad laiškai tarsi atsako į klausimus ir kitų žmonių. Jie tylomis apie kažką mąsto, o aš jau rašau ta tema laišką. Tai suprantu, kad Pakylėtieji Valdovai tiesiog seka mūsų pakylėtąsias mintis ir mėgina taip su mumis bendrauti.

 

– Kodėl Pakylėtieji Valdovai nebendrauja tiesiogiai su kiekvienu iš mūsų? Juk taip būtų žymiai greičiau ir efektyviau.

 

Jie bendrauja, tik žmogus negirdi. Ar dažnai įsiklausote į vidinį balsą? Išgirstate ir suabejojate. Jūsų protas tai atmeta, jis užblokuoja informacijos priėmimą. Kai laiškai būna labai asmeniški, man juos priimti taip pat yra labai sunku, nes nenoriu to girdėti. Pakylėtieji Valdovai yra aukštų vibracijų subtilios būtybės. Žmogus yra pakankamai žemų vibracijų.

 

Kai sukontaktuoja aukštos ir žemos vibracijos atsiranda kibirkščiavimas. Taip gali pasižeisti ne tik žmogaus protas, bet ir širdis. Todėl paprastas tiesioginis kontaktavimas su kiekvienu žmogumi kol kas neįmanomas. Bet taip turėtų būti, būtent tai ir pabrėžia Pakylėtieji Valdovai – visi žmonės turi gebėjimą išjausti Dievą, visi savyje turi užslėpę vidines galias.

 

Dievo valia – tai talento, gebėjimo išskleidimas ir džiaugsmo sukūrimas. Pakylėtieji Valdovai, angelai ir arkangelai su žmonėmis bendrauja nuolat, bet netiesiogiai. Jūs tikrai prisimenate savo gyvenimo akimirkas, kai tarsi “kažkas” padėjo. Žinoma, kad padėjo ir padeda nuolat, tik priimkite ir įvertinkite tą pagalbą.

 

– Kas tie Pakylėtieji Valdovai? Kiek jų yra?

 

Pakylėtieji Valdovai – tai Didžiosios Dvasios, kurios užbaigė Žemės kelią. Didieji Baltieji Broliai, kurie trokšdami padėti žmonijai, savanoriškai atsisakė pasiektos Aukščiausios Būties pakopos – Nirvanos, ir užuot, pasitraukę į tolimus Aukščiausiuosius Pasaulius, su didžiausia kantrybe tūkstantmečius moko Žemės žmoniją.

 

Pakylėtuosius Valdovus „pažįsta“ dauguma žmonių. Tai Jėzus, Marija, Gautama Buda, Guan In, N. Ir E. Rerihai ir daugybę kitų. Kiek jų yra – tikrai nežinau. Per mane diktavimus davė apie 60 Pakylėtųjų Valdovų, arkangelų ir kitų Kosminių būtybių.

 

– Kodėl jie padeda žmonėms?

 

Pirmiausia, jie myli žmogų. Antra, jie suvokia Dievo esmę ir žino, kad žmogus vienas pats nebeturi jėgų suformuoti laimingą savo gyvenimą, todėl duodama nauja/sena tiesa, kaip reikėtų gyventi.

 

„Pakylėtieji Valdovai kalbina daugybę žmonių Žemėje, bet retas kuris išgirsta tą šnabždesį. Noriu pasakyti, kad Dievo sūnus kreipiasi į visą žmoniją, padeda visiems įsiklausyti į save, kontakto ieško su visais. Ir labai džiaugiasi atgarsiu.

 

Mes matome tikrąsias žmonių pastangas ir labai jas vertiname. Ne todėl, kad jūs „mažesni“ ir gerai elgiatės, o todėl, kad jums pavyksta suvokti Dievo Tiesą ir tą Tiesą išgyvenate. Jums sekasi išreikšti dieviškąją dalelytę, esančią jumyse savo veiksmuose, mintyse, kūryboje. Su tuo ir sveikiname. Mūsų visų siekis vienodas – išreikšti Dievo Tiesą. Ir kiekvienas mėginame tai išreikšti pagal savo galimybes. Jūs Žemėje, mes – subtiliajame pasaulyje.” (Viešpats Surja) – tie intarpai, tai eilutės iš mano užrašytų laiškų.

 

– Pagal kokius kriterijus Pakylėtieji Valdovai išsirenka žmonės, kuriems teikia informaciją? Kaip manote kodėl išsirinko Jus?

 

Tai priklauso nuo daugybės dalykų, kurių aš nesuprantu ir nežinau. Priklauso nuo sielos brandos, energetinio kanalo pralaidumo, karmos atidirbimo laipsnio, savojo ego suvaldymo, fizinio kūno energetikos suderinamumo su aukštų vibracijų energijomis, su sielos įsipareigojimais…

 

Jie mane pasirinko daug anksčiau, nei aš suvokiau, kad jie egzistuoja, todėl, tai nebuvo mano noras ar siekis. Aš tik stengiausi prie visko prisiderinti. Laiškų priėmimas tai tik viena sudedamųjų dalių to proceso, kuris vyksta su manimi, per mane, su aplinkos žmonėmis. Aš galiu pasakyti tik viena – mano gyvenimas nuostabus.

 

Sudėtingas, reikalaujantis disciplinos, susikaupimo, energetinio švarumo, bet pilnas emocijų spalvingumo, įvairių žmonių gyvenimo pažinimo ir laisvumo. Žinokite, kad daug lengviau gyventi, kai atsisakai pykčio, įtampos, nerimo. Daug lengviau…

 

– Ar Lietuvoje yra daugiau tokių žmonių kaip Jus?

 

Kai prasidėjo mokymas viena iš sąlygų buvo nesilankyti jokiuose seminaruose, nesidomėti jokia panašaus pobūdžio literatūra. Buvo leista skaityti tik T.Mikušinos priimamus laiškus. Dabar jau į rankas pakliuvo K.Antarovos „Du gyvenimai“, O.Obnorskajos „Dvasios Mokytojo sodas“.

 

Aš tiesiog nežinau, ar yra daugiau tokių žmonių, nors viename iš paskutinių laiškų buvo paminėta, kad Lietuvoje yra sugebančių kontaktuoti su Pakylėtaisiais Valdovais, bet jų neįvardijo.

 

– Violeta, šiuo metu yra redaguojama Jūsų knygą apie čenelingo reiškinį. Ką būtent skaitytojai joje galės sužinoti?

 

Tai pirmoji knyga, jų planuoju leisti tiek, kiek bus informacijos. Šiuo metu medžiagos turėčiau 3 knygoms. Į tas knygas sudedami visi gauti laiškai. Tai Dvasios Mokytojų mokymas, skirtas man, bet skirtas ir kitiems.

 

“Mokymas eis per kiekvieną atsiveriantį žmogų. Per kiekvieno žmogaus vidinį pasaulį. Žinoma, žinios yra ir bus reikalingos, bet pokytis turi būti. O kas yra pokytis? Tai konkretaus žmogaus nauji išgyvenimai, naujai priimami sprendimai. Šis mokymas nebus skirtas grupelei žmonių. Šis mokymas lies visus. Nes virsmas liečia visą žmoniją. Visą, be išimties. Todėl, kas skaitote laiškus, įsidėmėkite: Mokymas skirtas (ir privalomas) kiekvienam.” (Guan In)

 

Tinklapio skaitytojai dažnai parašo, kad laiškuose gavo daug atsakymų į asmeninius klausimus, kad pasijaučia suradę save, gyvenimas įgauna daugiau gražių spalvų. Jie išmoksta įsiklausyti į savo vidinį balsą, nuojautą, išmoksta stebėti gyvenimo pamokas, tampa sveikesni ir sėkmingesni.

 

Tai tiesiog teisingo gyvenimo vadovėlis. Ir, be to, tie laiškai pakrauti energija, kuri įtakoja žmogaus kūno sveikatą, charakterio pokyčius. Tuos laiškus skaitant antra, trečią kartą juos visados suprasite kitaip. Visados išryškės informacija kitu kampu. Todėl ši knyga reikalinga kaip vadovėlis, kurią reikalinga laikas nuo laiko paimti į rankas ir paskaityti. O Mokytojai atvers tą puslapį, kuris tau reikalingas tą dieną.

 

– Ką galėtumėte pasakyti žmonėms kurie sako, jog čenelingas yra tiesiog žmonių fantazijų vaisius?

 

Ilgą laiką ir man pačiai tai atrodė fantazija, bet kiekviena parašyta tiesa yra tiesiogiai išgyventa ir susiformavusios pasekmės aiškiai man įrodo, kad tai tiesa ir jos reikia laikytis. Įrodyti ar tai tiesa ar ne, neįmanoma, ar kas gali įrodyti, kad yra Dievas? Juo tiki arba netiki. Tiki čenelingu arba netiki. Ir ne tai reikėtų vertinti, reikėtų įsigilinti į čeneligumu gautą informaciją ir pajusti sąskambį tos informacijos su tavo vidumi ir tik tu pats galėsi atsakyti į tą klausimą – ar tai fantazijos ar išmintis.

 

„Hermis Trismegistas: informacijos gausite daug ir ji visa bus nauja. Visiškai nauja. Priimkite ją, neatmeskite, net ir tada, kai ji atrodo visiškai fantastinė. Fantastika priklauso tik nuo jūsų ribotumo. Juo sąmonė prasiplėtusi, tuo mažiau fantazijos rasite laiškuose. Viską galima pasitikrinti kasdieniame gyvenime. Išmokite tai pamatyti ir pajusti. Ir fantastika dings.“

 

– Dėkojame Jums už interviu.

 

Asmeninis Violetos tinklalapis kuriame galite perskaityti Pakylėtųjų Valdovų laiškus: gyvenimokeliu.ucoz.com.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
BŪNA IR TOKIU ANGELU

Mano angelas pamišes psichopatas tiek prikūre nesamoniu

O taip

Tai demonu pilna.. susidurna nelysti i tas nesamones geriau

Goda

Labiausiai prajuokino, kad pasirase Kristus ir net Dievas!!! Be abejo, kad vyksta tokie dalykai, nesiruosiu neigti, nes grynos tiesos apie juos nezinau ir niekas nezino, manau. Bet pagal visa pasakojimo logika, tai sitai moteriai manau, reiktu nueiti pas psichiatra. Labai ryskus shizofrenijos pozymiai.

Astragas

Toks bendravimas su sielomis žmonių, išėjusių iš šio pasaulio man pažįstamas. Sielų lygmuo anapus yra skitinga.Yra tarp jų ir mokytojų. Deja, turiu nuvilti, kad jei jie prisistato dievais, viešpačiais ir panašiai, tai apgaulė.Jei kanalas atidarytas ir neturite sielos apsaugos,, laikinai įsikūnyti ar kitaip užvaldyti jūsų energetines galias, gali bet kokia siela net prieš jūsų valią. Perduodama informacija ne visada teisinga. Tik žmogus sugebantis užduoti tikslius kontrolinius klausimus, gali spręsti apie perduodamos informacijos objektyvumą ir nešališkumą. Naudokitės jums suteikta savybe, bet visais atvejais būkite atsargūs.

gediminas

Viskas cia labai rimta …

Meskutis

Idomus straipsnis,bet ji neparase jokio pvz…na ka jai liepia rasyti..ka ji paraso..kokie pamokymai buvo.????Laukiu atsakymo….

Grybas

Mane kartais stebina zmones. Perskaito straipsni, o svarbiausios dalies nepamato. Taigi parasyta aiskiai: “Asmeninis Violetos tinklalapis kuriame galite perskaityti Pakylėtųjų Valdovų laiškus: gyvenimokeliu.ucoz.com.” ten galima pamokymus perskaityti.

Grybas

Arba toje pacioje anomalijoje yra tai ka Violetai tuos butybes sako: https://anomalija.lt/2016/04/mirtis-tai-tik-sio-gyvenimo-laikotarpio-kulminacija/

Aukščiauses balsas

Turi atsiriboti nuo švietimo sistemos bendravimo su kitais. Tai gali užtrukti kol savyje pradedi girdėti vidinį balsą. Žmogaus smegenys galingas įrenginys kuris yra perkrautas šlamštu…

Mindaugas

Oho, net nezinojau, kad Lietuvoje yra kurie rimtai uziima chennelingu. Dekoju, kad paraset. Interviu idomus, tik klausimas autorei, kodel ji nei zodziu neuzsimine apie Krajona? Uzsienio chennelingo atstovai dazniausiai ji cituoja.

Ne rusas

>> klausimas autorei, kodel ji nei zodziu neuzsimine apie Krajona? Uzsienio chennelingo atstovai dazniausiai ji cituoja?

Atsakymas yra, cituoju: “uždraudė lankyti užsienio seminarus, skaityti užsienio knygas”. Kita citata: “mokymai vyksta tik rusų kalba, neleidžiama turėti ne rusų”.

Taip pat skaitykite