Apleistoje kasykloje buvo girdėti vaiduoklių šnabždesių: viską užfiksavo kamera

kasykla-videoNe paslaptis, kad pasaulyje egzistuoja daugybė žmonių apleistų vietų. Australijoje 150 metų senumo šachtoje tyrinėjimo tikslais apsilankė vyras. Įsitaisęs porą žibintuvėlių ir filmavimo kamerą, jis naktį leidosi į seną aukso kasyklą, rašo naujienų portalas alfa.lt.

 

Visa vyro kelionė sukūrė gan nemalonią atmosferą – tamsūs ir apgriuvę ilgi koridoriai priminė siaubo filmus. Pasakodamas apie šachtos struktūrą, statybą, vyras išgirdo keistus garsus.

 

Iš pradžių tai buvo panašu į vėją. Kai tyrinėtojas sustojo, niekas nebesigirdėjo. Vėliau silpno vėjo ūžimas virto keistais šnabždesiais, kurie šiurpino ne tik patį šachtoje apsilankiusį vyrą, bet ir jo kurto filmuko žiūrovus.

 

„Nežinau, kas tai, tačiau nemanau, kad tai vėjas. Šiurpu, – filmuodamas kelionę kalbėjo vyras. – Galbūt čia paukščiai ar gyvatės.“

 

„Youtube“ paviešintas vaizdo įrašas sukėlė karštų diskusijų. Vieni internautai teigė, kad tai demonai, kiti manė, kad šnabžda šachtoje mirusių darbuotojų vėlės. Ką apie tai manote jūs?

 



 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
zita

As tikiu kad ten snabzda ikalintos mirusiuju veles.

Repost

At 12:40 it’s saying “Do you see me Im a shadow in the shadows” and keeps talking but his voice drowns it out. At 12:57 there’s a couple more voices talking thats hard to hear but at 12:59 you can hear “let me out”. Slow it down to 0.5 in settings and it sounds clear as day. If anyone else can slow it down to help that’d be awesome.

Stebiuos

Kas te žino kas buvo

Taip pat skaitykite