10 istorijų apie ateivių pagrobimus

Įvairiuose pasaulio kampeliuose atsiranda žmonių, kurie pasakoja neįtikėtinas istorijas, apie tai kaip buvo pagrobti ateivių ir naudoti paslaptingiems nežemiškų būtybių tyrimams. Pateikiame 10 žymiausių ateivių pagrobimo istorijų, kurios verčia trūkčioti pečiais…

 

1. Alagašo pagrobimas

 

1976 m. Meine, JAV, kartu gyveno broliai dvyniai Jackas ir Jimas Weineriai ir jų draugai Chuckas Rakas ir Charlie‘s Foltzas. Vaikinai buvo menininkai. Vieną naktį ketveriukė nusprendė užsiimti naktine žvejyba. Ant ežero kranto vaikinai įsikūrė stovyklavietę ir užsikūrė laužą. Netrukus danguje jie pastebėjo keistą objektą, kuris keitė savo spalvą. Vienas vaikinų prožektoriumi pradėjo siųsti įspėjamuosius signalus. NSO objektas pradėjo judėti vaikinų link. Staiga objektas pakibo virš ežero, iš jo sklido galinga akinanti šviesa. Stovyklavietės laužas akimirksniu virto pelenų krūva.

 

Vaikinams grįžus namo, juos pradėjo persekioti košmarai. Visi keturi vaikinai pasakojo, kad ateiviai buvo juos pagrobę. Kosminiame laive su jais atlikinėjo eksperimentus. Neįtikėtina, kad visų keturių vaikinų pasakojamos istorijos buvo beveik identiškos. Kadangi vaikinai buvo menininkai, jie vaizdinėmis priemonėmis atkartojo tai, ką matė kosminiame laive ir kokius instrumentus ateiviai naudojo atlikinėdami eksperimentus. Vaikinai taip pat viešai leidosi tikrinami melo detektoriumi, kuris parodė, kad jie sako tiesą.

 

2. Betty Andreasson apsilankymas ateivių laive

 

1967 m. sausio 25 dienos vakarą namų šeimininkės Betty Andreasson ir jos šeimos namus apgaubė raudona šviesa. Kai šeima pažvelgė pro langą, pamatė link jų namo „šoliuojančius“ penkis ateivius. Jie perėjo kiaurai medines duris ir staiga visa šeima atsidūrė transo būsenoje.

 

Pasak B. Andreasson ir jos vyro, ateiviai su jais bendravo telepatiškai. Pati Betty buvo nugabenta į pagrindinį ateivių laivą, kur su ja buvo atliekami keisti eksperimentai. Po keturių valandų moteris buvo grąžinta į namus, o jos šeimos nariai atsigavo iš transo būsenos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Praėjus 8 metams, moteris vis dar aiškiai prisiminė patirtus išgyvenimus. Jai metus buvo atliekama psichoterapija ir atliktas patikrinimas melo detektoriumi. Detektorius parodė, kad moteris nemelavo. B. Andreasson byla yra viena žymiausių iš visų pagrobimo istorijų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

3. Betty ir Barney’s Hillai

 

1961 m. rugsėjo 19 dieną Betty ir Barney Hillai iš Hempšyro, važiavo automobiliu namo iš kelionės po Kanadą, kai danguje pamatė keistą objektą. Barney į skrendantį objektą pažvelgė pro žiūronus ir išvydo nežemiškos kilmės skraidantį aparatą. Pora neišsigando ir važiavo toliau. Po dviejų valandų vyras su žmona atsipeikėjo maždaug už 70 km nuo tos vietos, kur prisimena važiavę. Pastarųjų dviejų valandų nė vienas negalėjo prisiminti. Betty suknelė buvo suplėšyta, o jos vyro batai subraižyti. Abiejų laikrodžiai buvo sustoję tą pačią valandą. Porą kelerius metus kankino košmarai apie keistą nutikimą ir jie nusprendė kreiptis į psichoterapeutą, kad šis atliktų hipnozės seansą ir išsiaiškintų, kas nutiko per tas kelias valandas. Per hipnozę paaiškėjo, kad pora buvo pagrobta ir lankėsi ateivių kosminiame laive. Vėliau Holivude pagal poros istoriją buvo pastatytas kino filmas.

 

4. JAV karinių oro pajėgų seržanto Charleso L. Moody istorija

 

1975 m. rugpjūčio 13 dieną penkiolika minučių po pirmos valandos nakties seržantas Cahrlesas L. Moody buvo Naujosios Meksikos dykumoje ir stebėjo meteoritų lietų. Staiga jis pamatė į žemę nusileidžiantį šviesų objektą. Vyras išsigando ir sėdo į savo automobilį, tačiau šis neužsivedė. Cahrlesas L. Moody išgirdo žemų dažnių garsą ir greta savęs išvydo mažus, į žmonės panašius padarus.

 

Atsipeikėjęs seržantas neprisiminė, ką veikė ir kur buvo pusantros valandos. Kitą dieną C. Moody’s pradėjo jausti nugaros skausmą, o jo gydytojas jam atliko hipnozės seansą. Vyras papasakojo, kad gulėjo ant metalinio stalo, o ateiviai, bendravę su juo telepatiškai, atliko eksperimentus. Ateiviai seržantui pasakė, kad ketina į Žemę sugrįžti po 20 metų.

 

5. Dvi šeimos pradingo tą pačią naktį

 

1993 m. rugpjūčio vakarą australė Kelly Cahill kartu su šeima važiavo iš svečių, kai pamatė virš kelio sklendžiantį NSO kosminį laivą. Kelly tvirtina, kad pro kosminio laivo langus matė į žmones panašius padarus. Staiga objektas sušvito labai ryškiai, apakino visus sėdėjusius automobilyje ir pranyko. Po šios šviesos moteris pajautė atsipalaidavimą.

 

Šeimos nariai atsigavo po valandos. Nė vienas neprisiminė kur buvo ir ką veikė. Kelly ant savo kūno rado keistas žymes, taip pat jai skaudėjo skrandį. Paskutinis dalykas, kuri ji prisiminė buvo NSO laivas. Moteris taip pat prisiminė, kad greta jų automobilio važiavo kitas automobilis su šeima. Vėliau paaiškėjo, kad ta šeima taip pat neprisiminė pastarosios valandos įvykių.

 

6. Po keistų potyrių šeimą aplankė „vyrai juodais drabužiais“

 

Anonimais norėjusi išlikti šeima pasakoja istoriją, kaip važiuodami kalnuotoje JAV vietovėje jie pamatė skrendantį purpurinės spalvos objektą ir labai išsigando. Šeima neatsiminė, kas vyko po to.

 

Atsipeikėjęs vyras pajuto dantų skausmą ir apsilankė pas odontologą. Gydytojas jo dantyje rado keistą metalo gabalą. Apie savo patirtį šeima pranešė JAV oro pajėgoms. Netrukus jų namuose apsilankė du neprisistatę pareigūnai ir įsakė daugiau niekam niekada nepasakoti to, kas nutiko. Vėliau šeima sužinojo, kad toje pačioje vietovėje NSO buvo pastebėtas ir daugiau kartų.

 

7. Tėvas ir sūnus bendravo su nežemiškos kilmės būtybėmis

 

1988 m. kovo mėnesį Johnas Salteris kartu su sūnumi važiavo 61 JAV greitkeliu, kai staiga suvokė, kad važiuoja į priešingą pusę, nei iki tol, o laikrodis buvo prasisukęs valanda į priekį. Kitą rytą tėvas su sūnumi spėliojo, kas jiems galėjo nutikti. Sūnus prisiminė matęs keistą, dangumi skriejantį objektą. Vėliau tėvas prisiminė vaiko dydžio, į žmones panašias būtybes. Abu vyrai skundėsi sveikatos sutrikimais.

 

8. Whitley’us Strieberis

 

1985 m. žinomas rašytojas Whitley’us Strieberis atostogavo poilsiniame vagonėlyje, Niujorko valstijoje, kai jį pažadino keistas garsas. Staiga vyras viduryje savo miegamojo pamatė keistą padarą. Po kelių valandų vyras atsipeikėjo vienas, viduryje girios, netoli savo vagonėlio.

 

Po hipnozės seanso Wh. Strieberis atgavo atmintį ir prisiminė kaip lankėsi NSO kosminiame laive, kur ateiviai skverbėsi į jo smegenis. Šis įvykis vyrą paskatino susisiekti su panašių aplinkybių aukomis ir parašyti bestselerį apie ateivių pagrobtus žmones.

 

9. Trys moterys pagrobtos Kentukio valstijoje

 

1976 m. trys ilgametės draugės po gimtadienio vakarėlio važiavo namo. Staiga vairuotoja pajautė, kad negali valdyti automobilio greičio. Išsigandusios moterys pamatė į juos skriejantį milžinišką NSO laivą. Po kiek laiko visos trys moterys prabudo automobilyje, kuris stovėjo parkavimo aikštelėje visai kitame kelyje. Moterys negalėjo prisiminti paskutinių 80 minučių. Ant moterų kūnų buvo keistų nudegimų žymių. Po kiek laiko viena moterų dalyvavo hipnozės seanse ir jis padėjo atkurti tos nakties įvykius. Paaiškėjo, kad keistos būtybės su moterimi atliko eksperimentus. Moteris juos apibūdino kaip kankinančius ir žeminančius. Vėliau paaiškėjo, kad tą pačią naktį aplinkiniai ūkininkai taip pat matė keistus skraidančius objektus.

 

10. Policininkas užfiksavo ateivius

 

1987 m. policininkas Philipas Spenceris vaikščiojo po savo gimtojo Jorkšyro, Didžiojoje Britanijoje, apylinkes. Vyras su savimi turėjo fotoaparatą ir kompasą. Kai P. Spenceris atsidūrė pelkingoje vietovėje, išvydo neįprastas šviesas. Po akimirkos jis pamatė ateivius. Pasak pareigūno, jie mojavo. P. Spenceris nepasimetė ir fotoaparatu užfiksavo padarus. Ateiviai pradėjo trauktis. Vyras pamatė milžinišką kosminį laivą. Jis pasileido bėgti link miesto ir pažvelgęs į laikrodį suprato, kad neprisimena pastarosios valandos įvykių.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
saidas

as irgi karta ejau girtas namo ir susitikau tris metrinius nezemiskos kilmes padarus. pabudau kita ryta lovoj, nieko nepamenu bet labai sykna skaudejo. manau kad jie mane iszagino

Vikingas

Karta ejau girtas is Seskines namo ir sutikau penkis metrinius humunkulus. Paprasiau pridegt. Kaire aki apakino sviesa. Veliau nieko nepamenu. Kas svarbiausia atsibudau namie lovoj su rubais. Baisiai skaudejo skaudejo sonus ir dar ilgai sapnavos kosmarai.

what?

Istorija nr. 8 tai Whitley Strieberio isgalvota norint isleist knyga kurios pgalba uzkaltu pinigeliu :)

Taip pat skaitykite