Leiskite sau gyventi

Gyvenimo grožis priklauso nuo žmogaus pastangų jį kurti. Kiekvienas žmogus yra atviras jo viduje esančiam Kūrėjui. Kiekvienas žmogus geba išjausti pačias aukščiausias vibracijas ir jas įsileisti į savo gyvenimą. Kasdienybės sraute jūs vis pamirštate susilieti su tomis vibracijomis, todėl ir pamirštate, kad esate Kūrėjai.

 

Pakylėtieji Valdovai gyvena šalia jūsų ir jie pasiruošę su jumis bendrauti. Pasiruošę tarpininkauti tarp jūsų ir tarp aukštesniųjų jėgų, kurios formuoja Visatos gyvenimą. Iš tiesų, pasaulis tikrai yra nuostabus, kai galite pakilti virš savo liūdesio, virš savo skausmo. Juk jūs patys visa tai sukuriate, o vėliau tiesiog prisirišate prie jo ir pamirštate gyventi. Leiskite sau gyventi. Leiskite sau džiaugtis tuo, ką dabar turite. Leiskite džiaugtis tuo, kas yra aplink jus ir jumyse. O jumyse yra Kūrėjas. Tai didžiausia meilė ir galingiausia išmintis. Neleiskite savo protui ir jausmams gadinti savo gyvenimo. Juk jausmai ir mintys yra jums pavaldūs – tai išlaisvinkite juos nuo negatyvumo. Ir kai tai padarysite, Pakylėtieji Valdovai su visais angelais, žengs į jūsų gyvenimą ir padės jį formuoti kūrybišką, pilnavertišką. Neužsilikite kasdienybės smulkmenose, kurios jus žudo. Gyvenimas vertas džiaugsmo. Su kančia jūs neišeisite į aukštų vibracijų pasaulį, kuriame galėtumėte gyventi pagal Visatos dėsnius, todėl leiskite sau atsisakyti savo skausmo ir sukaupę savo valią, pasisveikinkite su gyvenimu: Aš tave myliu, Gyvenime. Aš myliu save tame gyvenime ir myliu tuos, kurie yra šalia.

 

Mėgautis gyvenimu – tai pačiam iš savęs skleisti pozityvumą, šypseną ir viltį. Tik iš savęs išskleidus pozityvumą, atsivers motyvacija, siekiai, ryžtas kažką nuveikti. Tik vidinis džiaugsmas suteiks jėgos jūsų minčių realizacijai. Norite pilanvertiškai gyventi – nustokite liūdėti, nustokite kaltinti kitus, nustokite save niekinti ir smerkti. Kiekvieną dieną tu, žmogau, gali pakeisti gyvenimą taip, kaip tau norėtųsi. Juk tu esi Kūrėjas. Tai pradėk kurti nuo savęs. Pradėk kurti gerą savo nuotaiką, pradėk tikėti ir pasitikėti Kūrėju, savimi ir veik. Eik ir daryk, daryk tai, kas gali tave nuvesti link tavo svajonių, link tavo siekių. Nedarydamas mažų žingsnių, tu nenueisi didelio kelio.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tas pats ir su sąmonės atsilaisvinimu. Neįdėdamas mažų pastangų save suvaldyti, neįdėdamas pastangų save pažinti, tu neatversi savo sąmonės klodų. Viskam reikalingos bent minimalios jūsų pastangos ir pozityvus požiūris į savo gyvenimą. Jums rinktis kaip gyventi: liūdėti ir griauti savo gyvenimą, ar kilti ir su džiaugsmu per jį žengti. Tai jūsų laisva valia rinktis. Kaip jūs pasirinksite, taip į jūsų pasirinkimus atsilieps Gyvenimas. Jei tu mylėsi Gyvenimą ir jis tave mylės, dovanodamas tau stebuklus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

JĖZUS

 

Užrašė Violeta Petraitienė

 

Šaltinis http://pazinimolink.com/

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

….gal todel ir sako, kad visapusiskai laimingi gali but tik psichiniai ligoniai [ir tie ne visi, nes yra net labai piktu ir agresyviu].. nes save laikantys sveikais, visad ras del ko liudet, pykt, jaust nepasitenkinima.. juk beprotiskai sunku nutraukt rysius su negatyva skleidzianciais salia esanciais zmonem [ o jei dar jie seimos nariai= isvis neimanoma]… del savo bedu kazka kaltinti beprasmiska, bet tos ”bedos” liktu toli, jei isdrystum pakeist gyvenamaja vieta [pvz-issikeli is uosviu ar tevu namu, pakeiti darboviete,o gal ir gyvenimo partneri..] jei tas nepadeda, reiskia ”didzioji problema” esi pats =kad ir kur benukeliausi nuo saves nepabegsi..

Taip pat skaitykite