Duobkasys, kuris išgyveno visus pasikėsinimus į savo gyvenimą

duobkasysNaujajame Orleane po Pilietinio karo gyveno duobkasys, kurio smarkiai nemėgo kolegos – Samiuelis Dombis (ang. Samuel Dombey) siūlė savo paslaugas už mažesnę kainą. Jie pasamdė žymų burtininką, daktarą Boregarą, užmokėję jam 50 dolerių, kad tas uždėtų jam veiksmingą prakeikimą.

 

Kitą rytą, dirbdamas kapinėse, Dombis išgirdo stiprų sprogimą, paskui kažkas išlindo iš krūmų. Po šio nutikimo Boregaras ilgai vaikščiojo smarkiai sutvarstytas, jis prikišo pernelyg daug parako ir kartečės į šautuvą, ir tasai sprogo jo rankose.

 

Nevykęs Boregaro mėginimas buvo ne vienintelis pasikėsinimas į Dombį. Po Boregaro duobkasiai nusprendė patys užsiimti šiuo reikalu. Iš pradžių jie pakišo po Dombio lova klojime statinaitę su paraku ir padegė, kai tasai miegojo. Sprogimas sugriovė statinį ir nusviedė duobkasį šešis metrus į šalį, tačiau nepadarė jam nė menkiausios žalos.

 

Kolegos nepasidavė ir netrukus pagrobė Dombį. Jie įmetė jį, surištomis rankomis ir kojomis, į Pončarteino ežerą. Tačiau vyrukas sugebėjo išsipainioti ir išplaukti.

 

Priešininkų ir tai nepaveikė. Jie padegė Dombio namus, o kai jis iššoko į gatvę, atidengė kartečės ugnį. Gaisrininkai, skubiai atvykę į gaisro vietą, užgesino ugnį ir pristatė Dombį į ligoninę, kur jį išgydė.

 

Pavydiems duobkasiams taip ir nepavyko išsiųsti į aną pasaulį kolegą, nepažeidžiamąjį Semą, kaip jį praminė policija. Jis pergyveno visus, kas į jį kėsinosi ir mirė sulaukęs 98 metų natūralia mirtimi.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite