Kokią įtaką moters likimui daro santuokos metu pakeista pavardė?

moterys-vestuvesVisi žinome, kad vardas ir pavardė, gimimo data ar vietovė įtakoja pagrindinius žmogaus charakterio bruožus, gyvenimo misiją, paskirtį ir pan.
 
Tačiau šį kartą ezoterikė Ingrida Poccia kalba ne apie charakterio bruožus, o apie pavardės keitimo pasekmes. Tad tema labiau aktuali moterims, kurios pakeičia savo pavardę santuokos metu.
 
Kai moteris išteka ji atitinkamai pasidalina savo karma su partneriu ir tuo pačiu įgauno vyro karmos. Todėl pavardės keitimas ne visada yra naudingas tolesniam moters likimui.

 

Gyvi žmonės spinduliuoja savo energija ir informacija. Kai kažkoks žmonių kiekis turi energetikos panašumų, buriasi kartu, tuomet jie gimdo energetinę informacinę sistemą, kuri vadinama egregoru. Savo egregorus turi visos šeimos, kadangi dažniausiai juos sieja ta pati energetika, mintys, siekiai.

 

Vyro pavardė tai yra kitos šeimos egregoras, kuris, deja, kartas teikia ne apsaugą, o neša su savimi protėvių prakeikimus, įvykusias savižudybes, nevaisingumą ir pan.

 

Žinoma, kai kuriais atvejais tekėdama ir keisdama pavardę moteris gali pagerinti savo likimą į geresnę pusę arba bent jau nepabloginti savosios karmos.

 

Pavardės keitimas tai kaip savotiška likimo korekcija. Pvz. jei moteris užaugusi nedarnioje šeimoje, susipažįsta su vyru, kurio šeimos tarpusavio santykiai yra puikūs, moteris automatiškai pereina į vyro egregorą ir taip pagerina savo likimą.

 

Verta atsiminti, kad tos moterys, kurios susilaukia su savo partneriu vaiko, tačiau yra netekėjusios ir nepakeitusios pavardės, jos taip pat pereina į vaiko tėvo šeimos egregorą. Perėjimas įvyksta labai greitai, jeigu „uošvė“ priima naująją martelę. Tada nepriklausomai nuo to keitėte pavardę ar ne, moteris pradeda priklausyti to vyro šeimos egregorui.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jei jūs susilaukiate vaiko su vyru, kurio šeima Jūsų nepripažįsta ir nepakeitėte pavardės, jus iš dalies perimate to vyro karmą, tačiau jus vis dar gina jūsų šeimos egregoras. Tačiau vaiką gina vyro šeimos egregoras (tuo atveju jei vaikas nešioja tėvo pavardę).

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Taigi, prieš nuspręsdamos su kuo susieti savo gyvenimą ir nuo ko gimdyti vaikus, gerai pagalvokite ar kartais iš anksto nesugriausite savo ateities. O kartais galite pasikliauti ir patikrintais mūsų prosenelių būdais: numerologija ar astrologija.

 

Parengė: Ingrida PocciaMagijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


Naujausius Seniausius Geriausius
rima

jokiu nesamoniu nematau. Tai kiekvieno asmens noras asr nenoras pripazinti sias tiesas. Mes kiekvienas norime susikurti sau palanku gyvenima, taciau pastoviai vyksta nesuprantami trukdziai. Todel as ir pradejau dometis kasvyksta aplink mane. Dar nerandu pas ka kreiptiskonsultacijos, turiu gaug klausimu

Taip pat skaitykite