Ar mirusieji gali prisikelti?

mirusieji-mociuteSkaitytoja Greta R. nusprendė pasidalinti savo gyvenimo istorija, kurios neįminė iki šiol. Žemiau pateikiame jos laišką.

 

Ar mirusieji gali prisikelti? Jei taip, tuomet kodėl ne visi? Išklausykite istoriją nuo pradžių…

 

Vieną dieną atsikėliau gana vėlai, apie 11 – 12 val. Nuėjusi į virtuvę radau rašteli “Greta, išvažiavome pas tetą Evelina į sodybą, tavęs nenorėjom žadinti. Grįšim rytoj apie pietus. Šaldytuve yra valgyti, pasišildyk. Myliu Mama.” Na ką, pagalvojau – dažnai taip būna, jei išvažiavo – tebūnie.

 

Pavalgiau, pažiūrėjau televizorių ir apie 14 val. išgirdau skambutį į duris. Nuėjusi pažiūrėti, kas pagerbė mane savo apsilankymu, išvydau močiutę. Ji duodama man lašanti lietpaltį ir audamasi batus tarė: “Sveika, mažute, matai atėjau tavęs aplankyti.”

 

Taip buvau gerai ir nesupratusi kas atgynė močiutę iš pasaulio krašto manęs aplankyti. Na ką gi, senatve, sentimentalumas tikriausiai. Su močiute ilgai kalbėjome, juk nesimatėme apie 5 metus.

 

Pavalgėme ir aš spangdama iš miego nuėjau plauti indų. Močiutė pasipiktinusi į mane pažvelgė “na jau, Gretut, ne tokia aš jau sena, kad indų nemokėčiau suplauti… Eik tik greitai miegot, juk matau – esi pavargusi…”

 

Aš neprieštaravau. Kai jau sukausi eiti miegamojo link močiutė mane apkabino ir pakštelėjo į skruostą: “Greta, žinok, kad aš tave labai myliu…” Keista, pagalvojau, juk aš tik miegoti einu.

 

Nuėjusi į miegamąjį iškart kritau į lovą. Pro miegus dar spėjau išgirsti dūžtančios lėkštės garsą… Gal močiutei iš rankų iškrito? Maža kas…

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Atsibudusi ryte močiutės neradau. Keista. Juk neprisisapnavo. Va ir lėkštė ant grindų guli sudužusi. Lietpaltis tebekaba ir batai tebėra. O vat, močiutės nė kvapo… Gal dar grįš? Negrįžo… Užtat tėvai grižo… Be to mama, audamasi batus, tarė “Greta, močiute mirė…”

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Kaip, pagalvojau… Gal jai kas važiuojant mašina atsitiko? „Taip…“ – patvirtino mama, – „prieš dvi savaites labai norėjo atvažiuoti aplankyti tavęs…“.

 

Kaip, vėl pagalvojau… Nejau aš išprotėjau ar ką? Mama tęsė: “nuvažiavo nuo tiltuko…” Kaip? Pažiūrėjau į lietpaltį, kuris turėjo kabėti, bet jo nebuvo, kaip ir batų. Net lėkštė sveika. Aš greitai nulėkiau į savo kambarį. Susinervinusi spaudžiau iki skausmo smilkinius… Galvoje tvinksėjo mintis “Nesveika… Išprotėjai…” Tada visai atsitiktinai prisiminiau seniai močiutės ištartus žodžius: “Vaikeli, ne viską galima paaiškinti…”.

 

Iki šios dienos nežinau kas tai buvo. Ar tai buvo mano haliucinacija, sapnas, o gal tikrai močiutės noras aplankyti mane buvo stipresnis net už pačią mirtį?

 

Greta R.

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Karinute

Visko gyvenime nutinka. Reikia tiketi dievu.

ana

Nu ir nesamone,isgalvota istorija.Mire mociute pries 2 savaites,o dukra suzinojo tik tada,kai nuvaziavo pas teta kazkokia.

Vika

Pries dvi savaites aplankyt norejo,skaityt reikia atidziai

Taip pat skaitykite