Traukos dėsnis: vyras antrą kartą per dvejus metus laimėjo milijoną

pinigaiMasačusetso valstijoje gyvenantis amerikietis per dvejus metus laimėjo jau antrą milijoną JAV dolerių, rašo užsienio žiniasklaida.

 

Kevin’as Phillips’as iš Leikvilio miestelio (Masačusetso valstija) žaisdamas momentinėje loterijoje laimėjo antrą tokio dydžio prizą savo gyvenime. Laimingą bilietą nusipirko už 5 dolerius vietiniame prekybos centre.

 

Įdomus faktas, kad Kevin’as vos prieš dvejus metus laimėjo pirmą savo milijoną. Tuomet vyras nupirko bilietą už dešimt dolerių.

 

“Aš tiesiog pirkdamas bilietus labai tikiu, kad laimėsiu. Aš kiekvieną dieną įsivaizduoju kaip nutrinu bilieto apsaugą ir matau labai didelį laimėjimą.”, – žurnalistams pasakojo Kevin’as.

 

Jis prisipažino, kad per paskutinius metus jo gyvenimą kardinaliai pakeitė viena perskaityta knyga, kurioje žmonės raginami vizualizuoti savo sėkmę. Vyriškis tikina, kad svarbiausia kažko norėti iš visos širdies, tada anksčiau ar vėliau norai išsipildys.

 

Kevin’as planuoja dalį pinigų išleisti paaukodamas labdarai. Taip pat planuoja aplankyti „Disnėjaus pasaulio“ pramogų parką.

 

“Svarbiausia, kad privalome tuo ką turime dalintis su kitais. Nebūsiu laimingas turėdamas kišenėje milijoną, jeigu šalia savęs matysiu badaujančius žmonės”, – sakė loterijos laimėtojas.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite