Slaptas planas: Žemėje privalo likti tik milijardas žmonių

Praėjusio amžiaus septintajame dešimtmetyje Trijų šimtų komitetas užsakė labai svarbų mokslinį darbą.

 

Šio darbo duomenys buvo pritrenkiantys. Paaiškėjo, kad gamtiniai ištekliai yra riboti.

 

Komfortiškam gyvenimui trečiajame tūkstantmetyje visiems žemės žmonėms neužteks gamtinių išteklių.

 

Gamtinių resursų pakaks tik vienam milijardui žmonių. Trijų šimtų komitetas suformulavo „Auksinio milijardo“ teoriją.

 

Nuo 1970 iki 2070 metų žemėje turi likti ne daugiau kaip vienas milijardas žmonių. Likusieji penki su puse milijardo turi būti sunaikinti.

 

Kas pateko į tą auksinį milijardą? Tai JAV, Kanada, Vakarų Europa, Izraelis ir Japonija. Trijų šimtų komitetas įgyvendina globalinę žemės gyventojų naikinimo programą.

 

1970 metais Afriką nežinia iš kur užpuolė AIDS. Dabar apie 40% Afrikiečių užsikrėtę. Afriką jie sunaikins AIDS ir badu.

 

Šiaurės tautas jie nusprendė sunaikinti alkoholiu, tabaku, narkotikais ir tvirkinimu.

 

O musulmoniškas tautas, kurios nepasiduoda nei alkoholiui, nei tvirkinimui, jie nusprendė naikinti tiesioginiu karu.

 

300 komiteto (Pasaulinės vyriausybės) planai:

 

1. Pramonė ir atominė energetika turi būti sunaikinta. (Tai jau ir vyksta. Lietuvos ir Slovakijos stojimo į ES sąlygose – atominių jėgainių uždarymas. Uždarinėjamos AE ir kitose Europos šalyse.)

 

2. Maisto produktų gamyba bus griežtai kontroliuojama. (Tai jau vyksta. ES išmokos atsiskantiems ūkininkavimo, griežtos kvotos žemės ūkio ir kitai produkcijai)

 

3. Didelių miestų gyventojai bus priverstinai iškeldinti į regionines teritorijas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

4. Didžiųjų miestų gyventojų skaičius negalės viršyti numatyto skaičiaus.

 

5. Eutanazija bus privaloma mirtinai sergantiems ir senukams. (Žiniasklaidoje eutanazijos tema ir propaganda pradeda įsibėgėti)

 

6. Iki 2050 metų Žemės gyventojų skaičius turi būti sumažintas 4 milijardais. Šio tikslo bus siekiama sukeliant vidutinio intensyvumo karus, organizuojant mirtinų ligų epidemijas ir badą. (Tai jau vyksta.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Per pastaruosius 15 metų lokalūs kariniai konfliktai Balkanuose, Artimuosiuose ir Vidurio Rytuose, Kaukaze bei pilietiniai karai Afrikoje nusinešė tūkstančius gyvybių. Afrika badauja ir nesiįmama jokių priemonių badui įveikti. AIDS, Ebola virusas, paukščių gripas, kurių sukėlėjų prigimtis mokslininkams atrodo dirbtinė kol kas neįveikiami.)

 

7. Kartas nuo karto bus dirbtinai sukeliamas maisto, energetikos, vandens ir medikamentų deficitas, kad visuomenė suprastų, kad jos egzistavimas priklausomas nuo Pasaulinės Vyriausybės. (Tai jau vyksta. Finansų krizė, dujų tiekimo Europai sutrikimai)

 

8. Bus uždrausta bet kokių bankų veikla, išskyrus Tarptautinio Valiutos Fondo ir Pasaulio Rekonstrukcijos banko veiklą.

 

9. Bus eskaluojama įtampa ir konfliktai tarp tautų. Žydai su arabais, įvairių Afrikos genčių tarpusavio pjautynės. Joms leis kariauti su JTO ir NATO priežiūra. Tokia pat taktika bus taikoma Centrinėje ir Pietų Amerikoje. Tokie savižudiški karai bus organizuojami kol Pasaulinė Vyriausybė atvirai ateis į valdžią.

Rekomenduojami video:


2500
53 Comment threads
25 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
46 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
zita1956@gmail.com

Karts nuo karto vis išmetama informacija apie pasaulio valdymą ,aš irgi skaičiau ,kad pasaulį valdo tik vienas žmogus,nieko neišsiskiriantis ,turintis tik vieną vaiką savo paveldėtoją jis žaidžia žmonių gyvybėmis ,bet pamastykime ,juk ir per vieną naktį gali likti tik milijardas ir mažiau gal jis ar jie smaginasi tuo ką iškrečia eilinį kartą ir žaidžia mumimis,įdomu būtų sužinoti nors dalį tiesos ,o gal geriau nežinoti gal tai būtų labai baisu

Pasidomekit

Nu kas nesat skaite atdomejasi kas vyksta pasaulį ir kas valdo jį tai nuo komentaru susilaikykit:) yra viso pasaulio žmones kurie viska kontroliuoja-ta patį ir žmoniu skaiciu nori sukontroliuot.destabilizuot kaikurias pasaulio vietas.toki panasus veiksmai kaip zaidimo.tik su realiais žmonemis ir realiais veiksmais.Pasidomekit,paskaitykit,nes is komentaru tai čia rašo bile parašyt:)

jopa

Tokia sausa info nieko nesako, igalinkit savo žodžius, pasidalinkite informacija su visais, tuomet ir kiti žinos ;)

venta

pasidairyk fantastikoje jei sugebi

venta

filmai buvo kuremi praeitame simtmetyje, o dabar mes matome tuos filmus reliame gyvenime

inkognito

Paskaitykite mano parašytą pagrobimo anatomiją,ten jau rašiau kaip 1974 metais dalyvavau viename eksperimente tarp rusų KGB ir Ateivių iš Torno civilizacijos sąmoksle sunaikinti laisvajį pasaulį AIDS pagalba,aš deje tebuvau tik tas nieko nenutuokiantis mulas, kuris atgabeno AIDS virusą į Afrikos žemyną,tam kad pasileidę ir daug sau leidžiantys demokratinio pasaulio piliečiai patylomis išplatintų mirtiną AIDS virusą po visą pasaulį. ir tai suveikė kol žmonija susigaudė kas ir kaip yra 30 milijonų žmonių atgulė po žeme ir tik 1981 metais Prancūzų mokslininkai pradėjo studijuoti atipinės pniaumonijos atvejus tarp gėjų ir atrado ŽIV virusą.Tai buvo naudinga TSRS nes ji gyveno po geležine uždanga… Skaityti daugiau »

Aš esu

Šaunuolis.

venta

karona yra sugalvota, kai trys daktarai bande paaiskinti baltarusiu tautai ir visiems kitiems jie po kurio laiko, kazkaip ir kazkokiu budu iskrito pro langa. Zinoma skirtingu laiku.

Karunos virusas

Kokius jus meslus kalbat tai slykstu klausyti!!! Esat visi mirtingi taip kad gyvenkit nuo likimo dar nei vienas nepabego

venta

manau esi kalbantis is aukciau

Selas

Tikrai taip. Apie pasaulinį sąmokslą jau labai senai laikas nuo laiko primename. Anksčiau kėlė juoką, o ką dabar norisi labai juoktis. Juk dabar Valstybės patiria milijardinius nuostolius, spėk iš trijų kartų ant kieno kupros jie užgrius. O čia tik pradžia.

venta

o kur tie milijardai nuseda

Idiots

Px kad pasauli Tik bilinonai zmoniu ir kad labai toli iki jusu tu sakitu milijardu

aleliuja

Galvoju ar didesnį šūdą esu skaitęs. O kiti plūgai tiki. Būtent todėl tikro pavojaus atveju jus išskers pirmuosius. Negaliu patikėti, kad šiais laikais yra tiek daug kvailių. Stebiuosi, kaip jūs išgyvenote iki šiol.

Pamastyk

Gal tai ir tiesa ,nenumokit ranka kad cia gryna nesamone,is kur tas korono virusas atsirado kad net visa pasauli apeme ,taip staigiai uzsikreciama ,gal taip ir mazina zmoniu gretas,vien kas vyksta baisu uraganai,cunamiai,zemes drebejimai,ziema i ziema nepanasi be sniego,dbr virusai visokie…

Puodžiaveliene

Protingi žmonis skaito knygas.

venta

jei nepasiskiepysi tai ir knygas sunaikins

Puodžiaveliene

1460Jahre kam neues gehetzt vom Paps aus Ruhm.das Priste.nicht mehr heiraten dürfen.damit das Erbe geht an die Kirche und nicht an die Familie.Es gibt’s darüber.Jedes Jahr tut die Kirche die selbe Angst machen.damit die Dumen alles der Kirche geben.

Taip pat skaitykite