Didžiosios Britanijos paplūdimyje rasti pūvantys undinės palaikai?

undines-kunas-jkPrieš metus užsienio žiniasklaida pranešė apie rasta gerai išsilaikiusi undinės kūną Urugvajaus krantuose, o šiandien Didžiojoje Britanijoje, Great Yarmouth paplūdimyje aptikti dar vieni pūvantys kaip spėjama undinės palaikai.
 
Pirmasis palaikus pastebėjo vietos gyventojas Paul Jones, kuris spėjo radinį nufotografuoti ir nufilmuoti bei viską įkelti į socialinį tinklą Facebook.
 
Nuotraukose matomas kūnas jau yra yrimo fazėje, tačiau galima nesunkiai įžvelgti galvą ir uodegos peleką.
 
“Tikrai abejoju, kad tai tiesiog žuvis”, – prie savo nuotraukų pakomentavo Paulas.

 

Kai apie kūną buvo pranešta vietos tarnyboms, jis buvo iš paplūdimio išgabentas vos per 20 minučių po skambučio. Įdomu ir tai, kad išgabeno jį sunkvežimis nepažymėtas jokiais specialiais ženklais.

 

Jungtinės Karalystės krante rastas kūnas šiek tiek skiriasi nuo to, kuris buvo rastas pernai Paragvajuje. Ekspertai kurie analizavo nuotraukas, pastebėjo, kad Great Yarmouth paplūdimyje rastas kūnas yra mažesnis, tad galimai į undinę panašus jūros gyvis buvo jauno amžiaus.

 

undines-kunas-jk2

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Policijos pareigūnai atsisakė plačiau komentuoti įvykį. Išplatintame pareiškime buvo nurodyta, kad buvo rasti mutavusios žuvies palaikai. Tiesa toks trumpas pareiškimas neįtikino vietos gyventojų.

 

Nors dar 2013 metais, televizijos kanalas „Animal Planet“ parodė laidą „Undinės: Nauji įrodymai“, JAV nacionalinės vandenynų ir atmosferos administracijos (NOAA) mokslininkai oficialiai patvirtino neturintys jokių duomenų apie undinių egzistavimą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tuomet garsus kriptozoologas Mike’as Rushed’as sukritikavo tokius NOAA žodžius tvirtindamas, kad taip užtikrintai kalbėti, kai apie Žemės vandenyną mokslininkai žino geriausiu atveju 5 procentus yra kvaila ir neįtikinama.

 



 

Apie pernai Paragvajuje rasta undinės kūną galima perskaityti paspaudus čia.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Pasakos

Nu taip.ismete isiirusius kunus taip pat.ir papludymiai nesiskiria Urugvajaus ir D.Britanijos:D:D paziurekit abi foto

REDdog

Nesistebiu, nes pasaulinio vandenyno ištirta tik apie 5% ir manau, kad nereikėtų stebėtis jei vieną dieną iš jūros į krantą išmes…
Na sakykime kad ir kokį Megalodoną ar kokį priešistorinį dinozaurą…
Šiais laikais mokslininkai labiau rūpinasi tuo kas yra virš mūsų, o ne kas yra giliai po vandeniu…

nuvyle

nuo musu daug kas slepema.jai mokslininkus jau zudo .tdomu uz ka.kodel slepe ties.bijo ka baigsis ju era zmones bus nebevaldomi

Alvydas

Gera mintis, maždaug kad žmogus visgi ne iš beždžionės kilo. Jei prisiminsime kino filmą “amfibiją”, vargu ar negali būti undinių, aišku ne žmogaus sukurtų.

Taip pat skaitykite