Nervingumo horoskopai – kaip nervinasi skirtingi Zodiako ženklai?

Avinas

 

Šio Zodiako ženklo atstovai liūdėti nelinkę. Tačiau jei Avinui sugedo nuotaika, kitiems jis gali sugadinti ūpą ne tik žodžiais, bet ir veiksmais – pavyzdžiui, sudaužyti namuose visus indus. Patyrusiam stresą Avinui nevertėtų užsisklęsti tarp keturių sienų. Jam reikia veiklos, judėjimo, fizinio krūvio; galima imtis bet kokio fizinio darbo. Rekomenduojama pabėgioti, paprakaituoti sporto salėje su treniruokliais. Jokiu būdu negalima susinervinus sėsti prie vairo (net ir dviračio) – Avinui tai labai rizikinga!

 

Jautis

 

Po šiuo ženklu gimę žmonės labai geranoriški, sugebantys išlaikyti dvasinę pusiausvyrą, todėl pyktis ir bloga nuotaika – retas reiškinys jų gyvenime. Jeigu tai nutinka, į normalią būseną šio ženklo žmogui padeda grįžti ramybė. Tereikia apsivilkti naktiniais drabužiais ir išsitiesti ant savo mėgstamos sofos. Tiesa, prieš tai Jautis turėtų būti skaniai ir sočiai pavalgęs. Niekas taip gerai neveikia jo nervų sistemos, kaip maistas. Pailsėjęs Jautis turėtų pasivaikščioti po parką ar sodą, skirti dėmesio kambariniams augalams; tačiau būdamas blogos nuotaikos tegul verčiau jų nepersodinėja.

 

Dvyniai

 

Gindamiesi pykčio ar blogos nuotaikos, Dvyniai turi kuo greičiau atsiriboti nuo to, kas sukėlė įtampą ir nukreipti savo dėmesį kitur. Netikslinga užsisklendus savyje liūdėti ir laukti, kol nuotaika pati pasitaisys. Labai tiktų paskaityti įdomią knygą ar pirmą po ranka pasitaikiusį žurnalą – įpykę Dvyniai geriau sutelkia dėmesį, todėl gali perskaityti ką nors ne tik įdomaus, bet ir vertingo. Dvynius taip pat ramina pokalbis su kaimynu, telefono skambutis draugui. Tik nereikia gilintis į situaciją, sudrumstusią nuotaiką.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vėžys

 

Liūdinčiam Vėžiui padės triukšmingas vakarėlis ar fizinis krūvis. Šio ženklo moteris labai ramina mezgimas, teikiantis ir kūrybinį pasitenkinimą. Kiekvienas Vėžys visai nejučia įsigilina į ramų darbą. Vėžys, išsiviręs puodelį kavos, gali pavartyti šeimos albumą, ir negeros mintys nutols, užleis vietą mieliems prisiminimams – ypač vaikystės, jaunystės, studijų laikų. Galima pažvelgti ir į savo vaikų nuotraukas – jos visuomet suminkština širdį, padeda “nuleisti garą” ir suteikia gerų emocijų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Liūtas

 

Šio ženklo žmonės kupini gyvenimo džiaugsmo ir optimizmo, tačiau ir juos nemalonumai kartais išmuša iš vėžių. Taip dažniausiai nutinka, kai kas nors užgauna Liūto savigarbą. Norėdamas susigrąžinti “žvėrių karaliaus” titulą, Liūtas turėtų pasidabinti gražiais drabužiais, papuošalais, nueiti į teatrą, koncertą ar į svečius. Vos tik Liūtas pajunta aplinkinių dėmesį, jo blogos nuotaikos – kaip nebūta!

 

Mergelė

 

Blogos nuotaikos apimta Mergelė tampa tikra vaidininke ir bambekle. Žinodamas šį savo bruožą, žmogus gali reguliuoti savo elgseną – užuot gadinęs nuotaiką aplinkiniams ir sau, geriau pabūti vienumoje. Mergelė susinervinusi galėtų sutvarkyti butą, išsiskalbti žlugtą, nuveikti kitus sunkesnius darbus. Padirbėjusi pati nepajus, kaip nusiramins. Jei nėra jokio darbo, galima kibti į kryžiažodį. Mergelę vienodai puikiai nuteiks kiekvienas pasiektas darbo rezultatas; tačiau jei ji sėdės be veiklos, bloga nuotaika tik užsitęs.

 

Svarstyklės

 

Šie visada malonūs ir geraširdiški žmonės labai išgyvena, jei juos kas nors išmuša iš vėžių ir sutrikdo dvasinę pusiausvyrą. Svarstyklės tokios nuotaikos stengiasi kaip įmanydamos atsikratyti, tačiau tai sunkiai pavyksta likus vienumoje. Šiems žmonėms geriausias “vaistas” – vizitas į kirpyklą, nauja šukuosena, geri kvepalai, linksma kompanija. Pamatęs, kad aplinkiniai gerai įvertino pasikeitimus, Svarstyklių ženklo žmogus greitai pamiršta negandas.

 

Skorpionas

 

Vargas tam, kuris pasimaišys po kojomis blogai nusiteikusiam Skorpionui. Šiems žmonėms būdinga savo pyktį išlieti ant kitų, dažniausiai niekuo dėtų aplinkinių. Ieškodami priekabių, jie būna neįtikėtinai grubūs, nes tik taip kuriam laikui atsikrato neigiamo krūvio. Skorpionui nereikia tiesos – jam būtina išlieti tulžį. Nuvyti blogą nuotaiką gali padėti seksas, siaubo filmas, mistinis detektyvas, vandens procedūros, karšta pirtelė. Neigiamas emocijas puikiai tinka išlieti sporto aikštelėje.

 

Šaulys

 

Gimusieji po šiuo ženklu paprastai nežino, kas yra depresija, melancholija ar ilgai besitęsiantis liūdesys. Tai patys gyvybingiausi, kupini gyvenimo džiaugsmo žmonės. Jei jie kada nuliūsta, tai dažniausiai ne dėl asmeninių, o dėl visuomeninių problemų. Šauliai geriausiai nurimsta vienumoje, ypač gamtoje, todėl jiems patariama pasivaikščioti, pasivažinėti dviračiu, pabūti miške, pameškerioti.

 

Ožiaragis

 

Šio ženklo žmonės retai būna blogos nuotaikos, bet jeigu jau ji apninka, pataisyti ją labai sunku. Slogi dvasinė būsena tęsiasi ilgai. Ožiaragis gali padėti sau, pabendravęs su senu geru draugu, pataręs jam, kaip nugalėti sunkumus, nes šitaip numalšina ir savo sielos skaudulius. Apėmus slogučiui, Ožiaragiams puikiai padeda sėkmingų ir džiugių dienų prisiminimai; patariama peržiūrėti šlovingų laimėjimų ir apdovanojimų raštus.

 

Vandenis

 

Susierzinęs Vandenis būna griežtas ir nesugyvenamas. Tokios būsenos žmogui neverta rodytis viešai; gali padėti nebent susitikimas su bendraminčiais, turinčiais panašių polinkių ir interesų. Niekas taip nenuramina Vandenio, kaip naujos idėjos, netikėti sprendimai, kompiuteriniai žaidimai, fantastinė literatūra, filmai ar šachmatai, sporto varžybos.

 

Žuvys

 

Žuvys gana dažnai išgyvena liūdesį ir melancholiją; būdamos tokios būsenos, paprastai nenori su niekuo bendrauti. Užsisklęsti savyje nėra išeitis. Nusprendusios pasinerti vienatvėn, Žuvys turi griežtai atsisakyti bet kokių darbų. Joms reikėtų pasėdėti tyloje, pasivaikščioti gamtoje, išsimaudyti vonioje su raminamaisiais preparatais, nes vanduo – šio ženklo žmonių stichija. Gerą nuotaiką ir gyvenimo džiaugsmą grąžina gilus ir ramus miegas, naminių gyvūnų draugija.

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Skorpionas

Nei vieno teisingo teiginio į skorpiono daržą :)

Aušriukas

Tinka labai visai šeimai!!!super!!!

lina

vandeniui tai bonka su kaimynu ir streso kaip nebuta

Aina

As šaulys-parasyta gryna tiesa, vyras avinas-dar didesne tiesa :)

egle

As saulys,tai parasyta taikliai :)) ……

egle

As saulys,tai parasyta taikliai :)) ……

Anonimas

O jauciai yra ypac nervuoti

Hab.Dr. Liucijus Norvila

Avino zenko atstovams nebutina pasisakyti jog jie Avinai – Tai ir taip matosi. :D Net ir horoskopas pavadintas AVINAS.

Scary

viskas yra gryna tiesa :P

atsakovas

gyvatnešio tai nėra. horoskopai yra šlamštas.. horoskopai visai pagal kitus mėnesius būt turėtų, nes pastarąjį kažkas nukando.

Taip pat skaitykite