Zodiako ženklai. Koks tu?

sutapimai
AVINAS

Be jų būtų nuobodu ir per ramu!
Geriausiai Avino savybės atsiskleidžia Saulės ir Marso planetų energijose, kuriose vyrauja:

– Ugnis, šviesa, karštis
– Staigumas, inercija, greitis
– Jėga, proveržis, griovimas, ėjimas
– Idėjos, veiklumas, siekimas, pirmumas

Avinui priešingas zodiako ženklas yra Svarstyklės. Avinas moka greit, nepagalvojęs ne tik nuspręsti, bet ir padaryti. Svarstyklės tuo tarpu per ilgai mąsto ką nuspręsti, o tuo labiau ką padaryti.. Avinui kartais reiktų pasimokyti iš Svarstyklių nors kiek pagalvoti prieš darant, jaučiant, sprendžiant.

Savo ugningu temperamentu puikūs idėjų generatoriai. Jiems nereikia impulso iš išorės, jog kurtų ar veiktų. Jie patys yra tie kurstytojai. Turi stiprią valią, yra atkaklūs, siekia savo asmenybės išreiškimo, siekia aktyviai save parodyti. Dauguma nėra linkę lengvai pasiduoti, nebent staigiai sumąstys, jog vaikytis kitos idėjos yra įdomiau.

JAUTIS

Norite praktiško ir žemiško patarimo? Kreipkitės pas Jaučius! Jie orientuojasi į praktiškumą, naudą ir komfortą! Gali suteikti gerą patarimą, kuris duos rezultatą.

Geriausiai Jaučio savybės atsiskleidžia Veneros ir Mėnulio energijose, kuriose vyrauja:

– Troškimai, norai, vidinė aistra jiems
– Malonumo jausmas, pasitenkinimas
– Materialus rūpestis, aprūpinimas
– Visiškas praktiškumas ir nauda, kuri suteikia malonumą
– Nešvaistymas
– Stabilumas, saugumas, komfortas, žemiškumas, užtikrintumas, rutina

Jaučiui priešingas zodiako ženklas yra Skorpionas. Jaučiai siekia materijos, įsižeminimo, fizinio malonumo ir rezultatų materijoje pasireiškimo. Skorpionai atvirkščiai – jie labiau linkę ieškoti gilios prasmės ir gali pamiršti apie materiją. Skorpionai gali taip „giliai įlįsti“ bet kur po materija, o Jaučiai stabiliai užsikabinti ties visa materija. Vienas iš kito turi ko pasimokyti!

Jaučiai mėgsta mėgautis malonia aplinka. Tai ir maistas, drabužiai, patogūs baldai ir įvairios pramogos. Jie tvirti. Dažnai nemėgsta staigių pokyčių, nes tai gali atrodyti, jog „žemė slysta iš po kojų“, o jiems patinka jausti ją. Jie darbštūs ir atkaklūs. Kartais gali pasirodyti skūpūs, bet ne iš piktos valios. Jie draugiški. Tiesiog nejaučia poreikio švaistytis „tiesiog“, „veltui“ – viskas turi turėti praktišką naudą ir rezultatą (arba suteikti malonumą, pasitenkinimą). Jei nemato tokios perspektyvos (naudos ar malonumo) – pataupys.
Priklausomai nuo kitų rodiklių, yra tokių, kurie teikią pirmumą malonumams, komfortui, kiti – praktiškumui, stabilumui.

DVYNIAI

Nori linksmai, net protingai pakalbėti? Skambink Dvyniui

Geriausiai Dvynio savybės atsiskleidžia Merkurijaus energijoje, kurioje vyrauja:

– Protas, intelektas, logika
– Komunikacija, derybos, bendravimas

Ne veltui Dvyniai vadinami Dvyniais – jie dažnai gali būti dviprasmiški. Gali būti itin protingi, intelektualūs, rimti, bet kartu ir vėjavaikiški. Gali būti detalūs, pastebintys smulkmenas, bet kartu paviršutiniški. Jų gyvenimo ritmas gali būti spartus, greitas, bėgantis, bet kartu jie kaip vaikai, tarsi dar nesubrendę, lėtai vystosi tam tikros sritys.

Dažnas Dvynys mėgsta žinias, informaciją, laisvę, mėgsta bendrauti ir būti tarp žmonių. Jie trokšta patyrimų, patirties. Dažnas gali atrodyti nepastovus, dėl vis naujų idėjų, siekimo naujos informacijos ir pan. Jo devizas: „Kas valdo informaciją – tas valdo Pasaulį“. Dažnas Dvynys gyvena čia ir dabar.

Dvyniui priešingas zodiako ženklas yra Šaulys. Iš vienos pusės jie skirtingi, iš kitos ir panašūs. Dvyniai mėgsta smulkmenas, logiką. Šauliai labiau pastebi stambius aspektus, globalumą, idėjiškumą. Abiem patinka kelionės, nauji įspūdžiai, bet Dvynys tai mėgsta dėl malonumo pačiam, o Šaulys pažinti ne save.

VĖŽYS

Tai tikri namų židinio kūrėjai bet kokia prasme! Moka sukurti namuose jaukią atmosferą.

Geriausiai Vėžio savybės atsiskleidžia Mėnulio ir Jupiterio energijose, kuriose vyrauja:

– Malonumo jausmas, pasitenkinimas
– Rūpestingumas, aprūpinimas
– Jausmingumas, emocijų svarba
– Šeimyniškumas, artimi žmonės
– Gerumas, prasiplėtimas

Vėžiai gerai integruoja į save „moteriškas“ emocijas. Jautrumas, šeimyniškumas, nuotaikų kaita, namų židinio kūrimas VISUR, kur jie yra. Jiems svarbu jaustis net darbe „Kaip namie“. Tas vidinis Jausmas „namūdinės“ energijos, aplinkos, kad jums ten gera ir jauku, žmonės šilti (kiek tai įmanoma). Mėgsta visur turėti „Savo kampą“. Taip yra todėl, nes viduje jie jausmingi ir jautrūs, ir, kaip tikri vėžiai, turi turėti šarvus išorėje, saugią aplinką, kad jų nesužeistų. Dažnas gerai įsijaučia į kitą žmogų, supranta jo jausmus, panarplioja praeitį. Dažnas kaupia įvairias atsargas, ar ilgai pripranta prie tų pačių daiktų, ar kitaip bando išorėje kurti sau pačiam saugumo ir emocinio komforto jausmą.

Priešingas ženklas Vėžiui – Ožiaragis. Dažnai Vėžiam itin svarbu namų aplinka, šeima, emocinė būsena būtent namuose, Ožiaragiui – darbas, darbas ir jo tikslai ten. Vėžiai emocingi, jautriai reaguoja į negatyvias situacijas ir konfliktus namuose, Ožiaragiai skaudžiausiai gali priimti konfliktus darbe. Vėžiuose vyrauja jausminis pagrindas, Ožiaragyje – loginis, šaltas protas. Ožiaragiui darbe svarbiausia tikslas, kilimas. Vėžiui darbe svarbu praktinė ir emocinė nauda, ypač, ką tai gali suteikti jo namams.

LIŪTAS

Vaikščiojantis karalius tarp paprastų žmonių Ech.. kaip jiems patinka turėti karūną ant galvos ..

Liūto savybės geriausiai atsiskleidžia Saulės ir Plutono energijose, kuriose vyrauja:
– Ekspresija, ugningumas
– Lyderystė, valia, jėga
– Sudeginimas
– Valdingumas, Ego
– Greitumas, staigumas

Liūtai išdidūs, mėgsta būti geriausiai įvertinti. Patys sau šeimininkai, nes gi Karaliai Mėgsta, kai jais gėrisi, giria, vertina už jų asmenybę. Dažnas Liūtas sunkiai išgyvena kritiką. Gali įvairiomis situacijomis/veiksmais vis „prašyti“ pagyrimo, būti pastebėtam. Jie gali būti geri lyderiai, vadovai nes ne tik moka priimti sprendimus, bet jiems ir patinka tai daryti. Žinoma, reikia pastoviai valdyti savo paviršutinišką įvertinimo norą. Gali puikiai jaustis scenoje, ar tose srityse, kur reikia pasakoti, būti dėmesio centre, duoti idėjas, kai į juos žiūrėtų, ar sektų paskui juos, plotų. Jei jie patys nesijaučia „scenoje“ – patį savo gyvenimą gali paversti „scena“, t.y. dramos, vaidyba ir pan.

Priešingas Liūtui ženklas yra Vandenis. Liūtas visą kitų žmonių dėmesį nori nukreipti į save, savo Ego. Vandenis tuo tarpu kreipia į idėją, ateitį, komandą. Liūtui svarbu nuspręsti, Vandeniui – paskleisti. Liūtui čia ir aš, Vandeniui – ten ir visi. Liūtas priima sprendimą žaibiškai, Vandenis – priimdamas sprendimą taip nukrimsta į idėjos generavimą, kad gali pamiršti, jos reikia priimti sprendimą.

MERGELĖ

Tikri struktūros ir tvarkos meistrai, kurie viską apskaičiuoja ir pasveria!

Geriausiai Mergelės savybės atsiskleidžia Merkurijaus energijoje, kurioje vyrauja:
– Logika, protas
– Struktūra, seka
– Kalbėjimas
– Materija

Mergelės kartais gali atrodyti per daug smulkmeniškos. Tai siūlas ne tos spalvos, tai saga kreivai įsiųta. Svarbiausia – jiems tai svarbu, jiems visos detalės turi būti tvarkingos ir teisingos. Viskas turi turėti savo vietą, eilę, seką. Gerai išvystytas pastabumas, smulkmeniškumas, todėl puikiai sekasi darbai, kur reikalauja itin didelio atidumo, smulkių detalių matymo ir jų sudėliojimo. Puikiai moka viską rūšiuoti, skirstyti pagal savybes ir pan. Dažnai Mergelės mėgsta rūpintis kitais, nes tik jos žino, kaip gi reikia pasirūpinti kitais iki mažiausių smulkmenų. Kartais gali pasireikšti materializmas, kai per daug akcentuojamasi į fizinį kūną, pinigus, išorinius faktorius. Taip gali atsitikti, nes pas dažną labai gerai veikia analitinis mąstymas.

Priešingas analitinei Mergelei ženklas – jausmingosios Žuvys.. Joms visai nesvarbu logika, svarbu emocijos.. plaukiojimas kažkur.. svajonės toli.. abstraktumas.. subjektyvumas.. Mergelės atvirkščiai – Protas. Materija. Realybė. Konkretumas. Objektyvumas. Žuvų stiprios ir gilios emocijos, Mergelių – stiprus protas ir gerai veikianti logika. Žuvys gali vaizduotėje kurti, Mergelėje realybėje įvykdyti.

SVARSTYKLĖS

Tikri balanso ieškotojai, kurie dažnai būna viduryje, kompromise.

Geriausiai Svarstyklių savybės atsiskleidžia Veneros ir Saturno energijose, kuriose vyrauja:
– Grožis, menas, estetika
– Balansas, harmonija
– Santykiai, meilė
– Apgalvojimas, svarstymas, taisyklės
– Sprendimas, teisingumas, sąžiningumas

Svarstyklėms svarbu santykiai, radimas kompromiso. Dažnam gali pasireikšti neapsisprendimo savybė, kai bandoma lyginti abu pasirinkimo variantus ir abiems randami argumentai, todėl tampa sunku pasirinkti ir likti užtikrintam savo pasirinkimu. Kaip ir tikros svarstyklės – lyginti, vertinti, ieškoti lygiavertiškumo, balanso – svarbus uždavinys Svarstyklėms. Jos pastoviai svyruoja tarp savo paties interesų. Dažnai šie žmonės gana draugiški ir ieškantys šilto bendravimo. Dažnam svarbu grožis, estetika, menas ar lyriškumas.

Priešingas Svarstyklėms ženklas – Avinas. Svarstyklės per ilgai mąsto ką nuspręsti, o tuo labiau ką padaryti.. Avinas tuo tarpu moka greit, nepagalvojęs ne tik nuspręsti, bet ir padaryti. Svarstyklės – lėtai ieško balanso, Avinas – staigiai juda pirmyn. Svarstyklės balansuoja, Avinas veikia.

SKORPIONAS

Prasiskverbiantis Skorpiono žvilgsnis/mintis/žodis gali ne tik sušildyti, bet ir užšaldyti!

Geriausiai Skorpiono savybės atsiskleidžia Plutono ir Marso energijose, kuriose vyrauja:
– Prasiskverbimas, prasmė
– Valdingumas, inercija
– Karštis, staigumas
– Negatyvi energija, kuri gali paryškinti pozityvią
– Grubumas
– Transformacija

Skorpionai yra tikri “iš po žemių” specialistai. Jie gali pasakyti jums gilią jūsų problemos priežastį, gali pasakyti visus trūkumas, kuriuos slepiate, gali rėžti tiesą, kuri įžeis. Kartais tai gali privesti iki to, jog matys per daug problemų visur. Jiems netinka paviršutiniškumas. Jie nori gilumo, prasmingumo, ryškumo. Jie jautrūs, ypač negatyvui. Jie žaibiškai gali nugrimzti, sudegti, ar kitus sudeginti.
Skorpionams itin tinka vienas žodis visose sferose – TRANSFORMACIJA. Jie turi potencialą sukurti įvairiose sferose naujus pamatus, naują pradžią. Jis ryžtingas, itin aistringas, kovingas, kuriam nebaisu niekas. Pas dažną būna keista, mistiška, paslaptinga pasaulėžiūra.

Priešingas Skorpionui ženklas yra Jautis. Jaučiai siekia materijos, įsižeminimo, fizinio malonumo ir rezultatų materijoje pasireiškimo. Skorpionai atvirkščiai – jie labiau linkę ieškoti gilios prasmės ir gali pamiršti apie materiją. Skorpionai gali taip „giliai įlįsti“ bet kur po materija, o Jaučiai stabiliai užsikabinti ties visa materija. Vienas iš kito turi ko pasimokyti!

ŠAULYS

Geriausiai Šaulio savybės atsiskleidžia Jupiterio ir Neptūno planetų energijose, kuriose vyrauja:

– Pasaulėžiūros kūrimas, žinios
– Globalumas, prasiplėtimas
– Laisvė, svajonės
– Idėjiškumas
– Kūrybiškumas
– Kelionės

Šauliai dažnai nori būti laisvi ir nepriklausomi. Jie nenori prisirišti, jie nori paskleisti. Jie nenori kabintis į vieną elementą, jie nori suderinti visus elementus. Jie nenori seno, jie siekia naujo. Jie nenori laikytis standartų, įstatymų – jie nori juos kurti. Mėgsta pafilosofuoti, pakalbėti bendromis temomis. Jam patinka bendros koncepcijos principas. Dažnas būna optimistas. Labiau svajotojas, filosofuotojas, nei aktyviai ir staigiai veikiantis, net esant Ugnies stichijos ženklu. Šaulio ugningumas pasireiškia tuo, jog jis gali įkvėpti kitus, sukurti ir parodyti naujas sistemas. Aktyvumas taip pat gali daugiau reikštis kelionėse, troškimų, žinių siekime, kūrime. Kartais gali per daug akcentuotis ties stambiais aspektais, bendrumu ir nepastebėti mažų smulkmenų.

Šauliui priešingas zodiako ženklas yra Dvyniai. Iš vienos pusės jie skirtingi, iš kitos ir panašūs. Dvyniai mėgsta smulkmenas, logiką. Šauliai labiau pastebi stambius aspektus, globalumą, idėjiškumą. Abiem patinka kelionės, nauji įspūdžiai, bet Dvynys tai mėgsta dėl malonumo pačiam ir artimas keliones, o Šaulys pažinti ne save, o kultūras, išvykti toli toli.

OŽIARAGIS

Patys geriausi tikslų siekėjai, lėtai ir užtikrintai!

Geriausiai Ožiaragio savybės atsiskleidžia Saturno ir Marso, Urano energijose, kuriose vyrauja:

– Disciplina, taisyklės
– Darbas, veiklumas
– Branda, rimtumas
– Jėga, valia, judėjimas į priekį
– Ateitis

Ožiaragiai dauguma orientuojasi pirmiausiai į karjeros siekimą, darbą, tikslų įgyvendinimą. Dažnas jaunystėje būna brandesnis už bendraamžius, jaunatviškesnis senatvėje. Dažnas niekur neskuba.. mąsto apie ateitį, bet daugiau nori išjausti čia ir dabar. Jų gyvenimas kyla laiptelis po laiptelio į viršų ant kiekvieno tvirtai įsitvirtinant! Veikia apgalvotai. Kartais santykiuose būna nuobodūs, per rimti. Kartais gali atrodyti nekūrybingas, nelaisvas, nes viskas turi būti teisingai, tarsi pagal vadovėlį. Ypač santykiuose. Jei kažką nusprendė – būtinai to sieks, apgalvotai, pagal planą, drausmingai. Dažnas yra pareigingas ir atsakingas.

Priešingas ženklas Ožiaragiui – Vėžys. Dažnai Vėžiams itin svarbu namų aplinka, šeima, emocinė būsena būtent namuose, Ožiaragiui – darbas, darbas ir jo tikslai ten. Vėžiai emocingi, jautriai reaguoja į negatyvias situacijas ir konfliktus namuose, Ožiaragiai skaudžiausiai gali priimti konfliktus darbe. Vėžiuose vyrauja jausminis pagrindas, Ožiaragyje – loginis, šaltas protas. Ožiaragiui darbe svarbiausia tikslas, kilimas. Vėžiui darbe svarbu praktinė ir emocinė nauda, ypač, ką tai gali suteikti jo namams.

VANDENIS

Galintys pasirūpinti ateitimi!

Geriausiai Vandenio savybės atsiskleidžia Urano ir Saturno, Neptūno energijose, kuriose vyrauja:

– Staigūs pokyčiai
– Inovacijos, perversmai, technologijos
– Disciplina, taisyklės, bet kartu ir kūrybiškumas
– Jėga, valia, judėjimas į priekį
– Ateitis

Vandeniai yra orientuoti į laisvę, nepriklausomybę ir pastovų judėjimą pirmyn, į ateitį. Jiems svarbu informacija ir bendravimas. Vandeniai kažkuo primena Ožiaragius, tačiau yra daugiau ekstravagantiški, daugiau reikia bendravimo, nei tikslo siekimo. Mėgsta naujoves, nori viską tobulinti, gerinti. Kartais Vandeniai gali nepastebėti Žmogaus/Žmonių, jų esmės, o labiau orientuotis į tam tikrą idėją, metodą, sistemą. Daugiau vadovaujasi protu, nei jausmais. Dažnas gali daug prižadėti, bet mažai padaryti. Patinka iliuzijos, fantazijos, perspektyvos. Dažnas turi gerų ir originalių idėjų, kurios sukelia teigiamus pokyčius visuomenei, ateičiai, sistemai, metodui.

Priešingas Vandeniui ženklas yra Liūtas. Liūtas visą kitų žmonių dėmesį nori nukreipti į save, savo Ego. Vandenis tuo tarpu kreipia į idėją, ateitį, komandą. Liūtui svarbu nuspręsti, Vandeniui – paskleisti. Liūtui čia ir aš, Vandeniui – ten ir visi. Liūtas priima sprendimą žaibiškai, Vandenis – priimdamas sprendimą taip nukrimsta į idėjos generavimą, kad gali pamiršti, jos reikia priimti sprendimą.

ŽUVYS

Norite pasinerti į fantazijų ir jausmų sūkurį? Eikite pas tikras Žuvis

Geriausiai Žuvų savybės atsiskleidžia Neptūno ir Veneros energijose, kuriose vyrauja:

– Fantazijos, iliuzijos
– Meilė, romantizmas
– Mentalinis atsiribojimas
– Gilus jausmingumas

Žuvys orientuotos į jausmų išgyvenimą/jautimą. Jiems reikia meilės, šilumos, artumo, fantazijų. Joms itin priimtinas užuojautos jausmas. Dažnas yra itin geranoriškas, rūpestingas, slaugantis guodėjas. Dėl ryškaus emocionalumo Žuvims kartais gali atrodyti, jog jas lengva „užgauti“, kartais trūksta „tvirtumo“, gali iškilti bejėgiškumo jausmas, tarsi žuvis ne vandenyje ir dūsta, negali grįžti į savo taip mėgiamą vandenyną… Tuomet jie gali susikurti savo iliuzijų ir fantazijų pasaulį galvoje ir TEN gyventi. Kai jaučiasi blogai – paguodą gali rasti būtent savo kūrybos pasaulėlyje. Dėl sunkesnio realybės priėmimo dažniau nei pas kitus gali kilti depresija. O depresijos tikslas – gauti iš kitų užuojautą ir paguodą.. tuos šiltus jausmus
Turi labai gerus įsijautimo, intuicijos gebėjimus.

Priešingas jausmingosioms Žuvis ženklas – analitinė Mergelė.. Pastorioms svarbu logika. Žuvims – emocijos.. plaukiojimas kažkur.. svajonės toli.. abstraktumas.. subjektyvumas.. Mergelės atvirkščiai – Protas. Materija. Realybė. Konkretumas. Objektyvumas. Žuvų stiprios ir gilios emocijos, Mergelių – stiprus protas ir gerai veikianti logika. Žuvys gali vaizduotėje kurti, Mergelėje realybėje įžeminti. Žuvys labiau vertina dvasines, Mergelė – materialias vertybes.

P.S. informacija yra bendro pobūdžio. Norint aptarti išsamiai visus asmenybės aspektus – kreipkitės asmeninei konsultacijai

Šaltinis: Zachh.lt

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Lietuvis

Aš esu vandenis , bet sisiškai priešingas šiam aprašymui :D .

Taip pat skaitykite