Prie Tarptautinės Kosmoso Stoties vyko susišaudymai?

tks-objektasKas vyksta prie Tarptautinės Kosmoso Stoties? Tokį klausima užduoda tūkstančiai internautų, kurie tiesioginėje transliacijoje pastebėjo keistus reiškinius.

 

Prie pat TKS buvo užfiksuotas praskrendantis juodos spalvos neatpažintas kūnas, kurį kai kurie internautai įvardino kaip karinę raketą. Tačiau kas ją galėjo kosmose iššauti?

 

Tarptautinė Kosmoso Stoti oficialiai įvardinamas kaip nekarinis kosmoso objektas kuriame bendradarbiauja penkios kosmoso agentūros iš įvairių pasaulio šalių: JAV (NASA), Rusija (RKA), Japonija (JAXA), Kanada (CSA) ir keletas Europos valstybių (ESA).

 

Jeigu TKS neturi galimybių testuoti ir šaudyti raketomis, gal raketa priklauso ne žmonių civilizacija? Būtent tokį klausimą iškėlė kai kurie ufologai.

 

Pasak jų, tai galėjo būti įspėjamojo pobūdžio raketinis šūvis, tačiau kas ir dėl ko įspėja žmonės, atsakyti sudėtinga.

 

Tačiau ne visi ufologai ir nepriklausomi ekspertai sutinka su šia teorija. Kiti teigia, kad užfiksuotame vaizdo įraše matomas tiesiog praskrendantis NSO, kuris nekelia grėsmės žmonijai.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite