Šiurpą kelianti nuotrauka: vyras įamžino vėlę viešbutyje

stanleyVaikų muziejaus Hiustone viešųjų ryšių specialistas Henry Yau visai neseniai lankėsi istoriniame pastate – „The Stanley“ viešbutyje Kolorado valstijoje, rašo naujienų ir pramogų portalas tv3.lt.

 

Tačiau vyras nesitikėjo, kad iš ten išsiveš keistą „laimikį“. Vaikštinėdamas vienas po istorinę vietą Henry nusprendė padaryti keletą kadrų.

 

Vienoje iš jo nuotraukų – seni laiptai ant kurių viršūnės įsitaisęs keistas objektas, tariamas vaiduoklis.

 

„Kai padariau šią nuotrauką iš pradžių nieko nepastebėjau. Tą naktį pasijaučiau prastai, mane pykino ir skaudėjo skrandį. O aš labai retai kada susergu. Rytą pamačiau keistą figūrą savo nuotraukoje, tada apėmė labai keistas jausmas“, – užsienio portalui dailymail.co.uk. pasakojo vyras.

 

henrey-stanlay

 

Sklando gandai, kad „The Stanley“ viešbutyje vaidenasi jau nuo 1970-ųjų metų. Šiame pastate buvo kurtas „The Shining“ filmas, kuriame pagrindinis dėmesys atiteko šiurpą keliantiems vaikams.

 

Sakoma, kad šiandien apsilankius viešbutyje girdisi vaikų kikenimas, pianino garsai ir dažnai pastebima pastato savininko žmonos vėlė. Moteris mirė būtent tame pačiame kambaryje, kur Henry įamžino keistą nuotrauką.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Savo nuotrauka Henry pasidalino ir internete. Netrukus viešbutyje daryta nuotrauka tapo tikra sensacija, pasidalinti ja viešojoje erdvėje jau spėjo tūkstančiai žmonių.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asilai jus

Is kur zinai kas photoshopu dar padirbejo?

io

vienas zodis VELE tik pamirso darasyt kad biski su photoshopu dar padirbejo :D

AS

Tai cia tie laiptai tipo kambarys?… :D

aga

matyt taip ta erdve ivardinti norejo :)

Taip pat skaitykite