Sensacija! Mokslininkai atrado nežemiškos gyvybės kapinės

Rusijos žiniasklaidoje pasirodė sensacinga informacija. Pasak jos, Rusijos mokslininkai šiuo metu vykdo kasinėjimo darbus Ruandos teritorijoje. Archeologams pavyko surasti kolektyvyni kapa kuriame iš pirmo žvilgsnio palaidoti nežemiškos kilmės būtybiu palaikai, kurie išliko puikios būklės iki šių dienų.

 

Jeigu teorija apie palaidotus nežemiškos kilmės būtybiu palaikus pasitvirtins, galėsime drąsiai sakyti, kad šis atradimas, neabejotinai turės įtakos žmonijos likimui. Lieka tik vienintelis klausimas: ar kas nors ne bus nusistates prieš tai, jog žmonija apie tai sužinotu?

 

Pasak mokslininkų, kurie atrado neįprasta kapa džiunglėse netoli Kigalio, Ruandoje, apie 200 nežemiškos kilmės būtybiu palaiku buvo palaidoti maždaug prieš 500 metu. Būtybės yra didelio ugio – vidurkis siekia daugiau nei 210 cm. Pasižymi unikalią struktūrą – turi neproporcingai didelės galvas. Įdomiausia yra tai, jo galvos yra be burnos, nosių ar akių.

 

Kai kurie Rusijos antropologai davė suprasti, kad tai gali būti nežemiškos kultūros atstovai, kurie šimtmečius metu atgal nusileido ant Žemės paviršiaus praneša pravda.ru.

 

NSO tyrėjai jau seniai nurodydavo daug ivairių pavyzdžių, kad ateiviai kadaise gyveno žemėje. Tačiau tokia jų nuomone, dažnai specialistai išjuokdavo.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Marcus

idiotai :D ateiviu visur pilna,jie supermega galingi,tik mum nieko nedaro.matyt neskanus esam,ar paspringstam gerklej :D

Anonimas

gali but

as

koki dar chaosa :D? nesamone didziausia kokia esu skaites…

aaaaa

‘CCCR’ tikrai-NE. Tau 5,ar 7? Tai chaosą sukelt gali. Anyway- nesvaik

CCCR

Manau tikrai apie tai girdetumeme bent jau per žinias TV

Not-Sceptik

Butu idomu zinoma, jeigu rastu, taciau siek tiek paieskojau internete, tai si naujiena dar 2010 metu ir niekas jos nepatvirtina. Zinoma kaip anomalija parase gal cia tiesiog specialiai padare taip jog tarsi tai netiesa ir viskas. Kas ten zino…

abejoju

http://www.badarchaeology.net/extraterrestrial/rwanda.php ar ne ta pati melagyste 2009m pasirodzius?

Spcnz

Pavadinime klaida x]

Spcnz

Idomu;}}

Matas

idomi naujiena, anomalija.lt praneskit jeigu daugiau info turesit ;) Nes musu papirkta ziniasklaida greiciau apie nauja silikonini papa pas oliaia mergaites parasys, nei apie tokia naujiena pranes

Taip pat skaitykite