Išbandykite šį išsivalymo ritualą naudodami vandens bei mėnulio pagalbą!

Ar norite išvalyti savo kūną, mintis ir atgaivinti savo dvasią? Šis stebuklingas ritualas, skirtas sustiprinti savo energiją bei išvalyti mintis nuo negatyvo, streso ar nerimo.

 

Dvasiniame pasaulyje mėnulis atlieka svarbų vaidmenį. Dauguma ritualų taip pat yra susiję su Mėnulio galia. Šis mėnulio ritualas yra vienas iš būdų atgaivinti savo gyvenimą, išplėsti horizontus ir padėti jums augti dvasiškai. Ar norite pradėti naują gyvenimą ir atsikratyti jus kamuojančių negatyvių minčių bei jausmų? Šis gryninimo ritualas jums padės! Štai ko jums reikia: baltos žvakės, smilkalų ir vandens dubenėlio su ištirpinta druska.

 

Ritualas

Sukurkite altorių ir padėkite visus atributus centre. Uždekite smilkalą ir leiskite dūmams užpildyti visus savo namo kampus. Kai tik baigsite, atidarykite bent vieną langą kiekviename kambaryje ir įsivaizduokite, kad kai dūmai palieka jūsų namus, visos jūsų blogos mintys, stresas bei nerimas nutrūksta!

 

Grįškite atgal prie altoriaus ir uždekite žvakę. Kai žvakės liepsna taps rami, įsivaizduokite kad žvakės šviesa apšviečia jūsų pirštus, tada lėtai juda per kojas, per liemenį, per savo širdį, per kaklą, kol šviesa jus sups visiškai. Te jūsų širdis užsipildo šviesa, ir blogis išnyksta!

 

Įmerkite pirštus į dubenį su sūdytu vandeniu ir sakykite:

Kartu su šiuo užtemimu aš vėl tapau nauja(s).

Aš esu grynas, visiškas ir tiesus.

Blogis mane palieka.

Aš laisvai galiu skristi ir pralaužti visus ledus.

 

Norėdami užbaigti ritualą, užgesinkite žvakę.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite