Ką Dievas davė kiekvienam Zodiako ženklui?

dievas-astrologijaŽmonės nuo senų senovės tyrė dangaus kūnų judėjimo dėsningumus ir mėgino juos lyginti su tuo kas vyksta Žemėje. Būtent taip prieš 5 tūkstančius metų Babilonijoje atsirado astrologija. Tais laikais astrologija buvo mokslo, religijos ir tikėjimų sinkretizmas.
 
Ezoterikė Roma Vičienė (Mėnesiena: Būrimas kortomis įkūrėja) dalinasi viena seniausių Babilonijos legendų apie tai, ką Dievas davė kiekvienam Zodiako ženklui.
 
Buvo rytas, kai Dievas atsistojo prieš savo dvylika vaikų ir kiekvienam jų įdėjo žmogaus gyvenimo sėklą. Vienas paskui kitą, kiekvienas vaikas išeidavo į priekį, kad gautų jam paskirtą dovaną.
 
“Tau, Avine, aš duodu savo sėklą pirmam, kad tu turėtum garbę ją pasėti. Kiekviena sėkla, kurią tu pasėsi, daug kartų pasidaugins tavo rankose. Tu neturėsi laiko pažiūrėti kaip auga sėklos, nes viskas, ką tik tu pasodinsi, sukurs kur kas daugiau, negu reikia sodinti.
 
Tu būsi pirmasis, kuris paruošia žmonių protus mano idėjoms. Tai ne tavo darbas – maitinti idėją ar ją tyrinėti. Tavo gyvenimas – tai veiksmas, ir vienintelis veiksmas, kurį aš tau paskiriu, – tai pradėti skatinti žmones suvokti apie Mano Kūrimą. Už tavo gerą darbą aš tau dovanoju Savigarbos jausmą.”
 
“Tau, Jauti, aš duodu jėgą tą sėklą pasodinti į reikiamą dirvą. Tavo darbas labai reikšmingas, reikalaujantis kantrybės, nes tu turi pabaigti tai, kas buvo pradėta, kitaip sėklos bus paleistos vėjais. Tu negali abejoti ar persigalvoti proceso viduryje, ar pasikliauti kitais tame, ką aš prašau tavęs padaryti. Už tai aš dovanoju tau Jėgos dovaną. Naudok ją išmintingai.”
 
“Jums, Dvyniai, aš duodu klausimus be atsakymų, todėl, kad tu galėtum atnešti žmonėms supratimą to, ką jie mato aplink save. Tu niekada nesužinosi, kodėl žmonės kalba ar klausosi, bet savo atsakymo ieškojime tu atrasi mano Žinių dovaną.”
 
“Tau, Vėžy, aš skiriu užduotį išmokyti žmones emocijų. Mano Idėja – kad tu priverstum juos verkti ir juoktis, kad tai, ką jie mato ir apie ką galvoja, sukurtų jų viduje pilnatvę. Dėl to aš tau dovanoju Šeimos dovaną, kad tavo pilnatvė galėtų daugintis.”

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

“Tau, Liūte, aš skiriu darbą parodyti visu spindesiu Mano Kūrinį pasaulyje. Bet santykiuose tu neturi būti išdidus, ir visada prisiminti, kad tai Mano Kūriniai, o ne tavo. Nes, jeigu tu tai pamirši, žmonės ims niekinti tave. Darbe, kurį tau duodu, daug džiaugsmo, jeigu tik dirbsi jį gerai. Tam tu turi turėti Garbės dovaną.”

 

“Tavęs, Mergele, aš prašau ištirti visa tai, ką žmogus padarė su Mano Kūriniais. Tu turi atidžiai stebėti jo metodus ir priminti jam jo klaidas, kad per tave Mano Kūrinys galėtų tobulėti. Kad galėtum tai daryti, aš dovanoju tau Mąstymo Grynumą.”

 

“Jums, Svarstyklės, aš suteikiu paslaugų misiją, kad žmogus galėtų prisiminti apie savo įsipareigojimus kitiems žmonėms, kad jis išmoktų bendradarbiauti, taip pat gebėjimo pagalvoti apie savo veiksmų kitą pusę. Aš pasiūsiu jus visur, kur yra nesantaika, o už jūsų pastangas aš jums duodu Meilės dovaną.”
Ir Svarstyklės atsitraukė į savo vietą.

 

“Tau, Skorpione, aš skiriu labai sunkią užduotį. Tu sugebėsi pažinti žmonių protus, bet aš neleidžiu tau kalbėti apie tai, ką sužinojai. Tave daug kartų įskaudins tai, ką tu matai, ir savo skausme tu nusisuksi nuo Manęs ir užmirši, kad tai ne Aš, o iškreiptos Mano Idėjos sukelia tavo skausmą. Tu žmoguje matysi tiek daug, kad pažinsi jį kaip gyvulį, ir taip kovosi su jo gyvuliškais instinktais savyje, kad pamesi savo kelią; bet kai tu galų gale grįši pas mane atgal, tavęs lauks aukščiausia Tikslo dovana.”

 

“Tavęs, Šauly, aš prašau priversti žmones juoktis, nes, dėl to, kad jie neteisingai supranta Mano Idėją, jie tampa nuožmūs. Per juoką tu turi suteikti žmonėms vilties, o per viltį pasukti jų akis atgal į Mane. Tu prisiliesi prie daugelio gyvenimų tik akimirkai ir pažinsi nerimą kiekviename gyvenime, kurį tu palietei. Tau, Šauly, aš duodu Neribotos Gausos dovaną, kad tu galėtum išsiskleisti pakankamai plačiai, kad galėtum pasiekti kiekvieną tamsų kampą ir atnešti ten šviesą.”

 

“Iš tavęs, Ožiaragi, aš prašau darbo iki suprakaitavimo, kad galėtum išmokyti žmones dirbti. Tavo užduotis ne tokia paprasta, nes jausi visas žmogaus pastangas ant savo pečių. Bet dėl to jungo, kurį tu tempsi, aš įdedu žmogaus Atsakingumą į tavo rankas.”

 

“Tau, Vandeni, aš duodu ateities idėją, kad žmogus galėtų pamatyti kitas galimybes. Tu jausi vienatvės skausmą, nes aš neleidžiu įkūnyti Mano Meilės. bet, kad galėtum pasukti žmogaus akis naujų galimybių link, aš duodu tau Laisvės dovaną, kad, būdamas laisvas tu galėtum toliau tarnauti žmonijai, kada tik to prireiks.”

 

“Jums, Žuvys, aš duodu pačią sunkiausią užduotį. Aš prašau surinkti visą žmogaus liūdesį ir grąžinti jį Man. Jūsų ašaros turi būti mano ašaromis. Liūdesys, kurį jūs sugersite, yra efektas neteisingo Mano Idėjos supratimo, bet jūs turite jį užjausti, kad jis galėtų pabandyti vėl. Už šį patį sunkiausią uždavinį aš jums duosiu pačią didžiausią dovaną. Jūs būsite vieninteliu iš mano dvylikos vaikų, suprantančių Mane. bet ši supratimo dovana tik jums, nes, kai tik jūs bandysite ištiesti ją žmogui, jis jūsų negirdės.”

 

Ir tada Dievas pasakė: “Kiekvienas jūsų turi dalį Mano Idėjos. Jūs neturit klaidingai priimti tą dalį už visą Mano Idėją arba apsikeisti dalimis vienas su kitu. Nes kiekvienas iš jūsų yra užbaigtas, bet jūs nesuprasite to tol, kol visi dvylika netaps Vienu. tada mano Idėjų vientisumas bus atskleistas kiekvienam.”

 

Ir vaikai nuėjo, kiekvienas pasiryžęs dirbti savo darbą kuo geriau, kad gautų savo dovaną. Bet nei vienas iš jų pilnai nesuprato nei savo užduoties, nei dovanos. Ir, kai jie suglumę sugrįžo, Dievas pasakė: “Kiekvienas jūsų galvoja, kad kito dovanos geresnė. Todėl aš leidžiu keistis.”

 

Akimirkai kiekvienas vaikas nudžiugo, peržiūrėdamas savo naujos misijos galimybes. Bet Dievas nusišypsojo ir pasakė: “Jūs grįšite pas mane dar ne kartą, prašydami išlaisvinti jus nuo jūsų misijos, aš kas kart sutiksiu su jūsų norais.

 

Jūs pereisite per nesuskaičiuojamą galybę inkarnacijų, kol užbaigsite pirminę misiją, kurią aš jums nurodžiau. Aš jums duodu daugybę laiko, kad galėtumėt tai atlikti, bet, tik tada, kai viskas bus atlikta, jūs galėsite būti su Manimi…”

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
17 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Judas

Šiaip tikėti horoskopais krikščionybėje nuodėmė:)

!!!

Uoj kiek daug čia šizofrenikų… Net baisu darosi

?

Teksto autorius Martin Shulman ?

Vezys

Ir ant galo viskas taip isrutuliota, kad visi vieni kitu savybių turesit, nes susimaisysit:). Taip ir yra. Pagrindinė mano jau ta veziska, bet seip yra visko po truputį ko kiti turi :)

Kristinele

Esu skorpione ir tikra tiesa parsyta

zana

neina prisijungti

Vikan

Esu saulys ir parasyta visiska nesamone…

Monika

Esu zuvys…viskas atitinka…skaiciau net kelis kartus..tiesiog net susijaudinau…juk tai mano gyvenimo Misija…bet as JA ir atlieku…Amen…

Anonimas

Kvailiai tie, kurie nesugeba perskaityti, jog tai legenda.

Ginute

Ačiū,Dieve, už skirtus darbus. Gerai būtų, kad žmonės juos išpildytų.

Taip pat skaitykite