Dėstytoja dvasiomis patikėjo po to, kai veidrodyje išvydo nekviestą svečią

veidrodis-vaiduoklisPortalo anomalija.lt skaitytoja pasivadinusi B.A. inicialais pasidalino istorija, kuri privertė ją į antgamtinį pasaulį pažiūrėti kitu kampu. Žemiau pateikiame atsiųsta skaitytojos laišką.

 

Netikėjau aš niekada tokiais dalykais, nors mano amžiną atilsį močiutė yra pasakojusi ne vieną istoriją, kaip jos pačios šeima ir pažįstami žmonės yra patyrę bildukų ir vaiduoklių pasisvečiavimą, ir kaip močiutė su draugėmis išsikviesdavo dvasias lėkštelės pagalba. Vaiku būdama klausydavausi tų istorijų su baime, bet suaugus man visa tai atrodė lyg naivūs senolės išsigalvojimai ir pasakos vaikams pagąsdinti.

 

Tačiau neseniai mano universiteto dėstytoja, kurią gerbiu ir pasitikiu, per paskaitą nukrypusi nuo diskutuotos temos, netyčia išsikalbėjo, kaip jai teko patirti tokią anomaliją, kuri pakeitė jos skeptišką požiūrį į tokius dalykus.

 

Dėstytoja su šeima įsigijo namą iš pagyvenusios našlės, pabaigė remonto darbus jame, tvarkėsi. Kaip ji pasakojo, kartais toks jausmas apimdavo, jog esi kambaryje ne vienas, jog kažkas tave stebi. Tapdavo nejauku. Kartą moteris buvo viena namuose, dažė sienas ir tvarkėsi. Staiga įsijungė netoliese gulėjęs dulkių siurblys. Jį išjungus, jis vėl įsijungė, pasigirdo žingsniai, lyg kažkas name vaikšto.

 

Iš baimės moteris išbėgo laukan ir laukė, kol sugrįžo namo vyras. Aišku, apžiūrėję namą jokių įsibrovėlių nerado. Įtartini garsai tęsėsi, tai vanduo būdavo atsukamas vonioje, tai žingsniai girdėdavosi, tai durys atsidarydavo ir užsidarydavo kambariuose…

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Toks nejaukus jausmas, jog namuose kažkas svetimas yra… Vieną dieną dėstytoja, būdama namuose, nuėjo į vonios kambarį nusiplauti rankų, besiprausdama pažiūrėjo į šalia kabantį veidrodį ir ten pamatė pagyvenusį vyrą, stovintį šalia jos.

 

veidrodziai-miegamasis

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Iš baimės jai vos nesustojo širdis, ji mikliai atsisuko, bet šalia nieko nebuvo! Ji vėl pažiūrėjo į veidrodį ir vėl pamatė tą patį vyrą. Ji šoko skambinti vyrui, pasakė jam, jog namuose vaidenasi kažkoks vyriškis, papasakojo, kaip jis atrodė. Vyras prisipažino, jog ir jis tą vyrą veidrodyje matė, tik nenorėjo gąsdinti žmonos.

 

Dėstytoja su vyru nusprendė susirasti tą moterį, iš kurios pirko namą. Suradę ją, pasikalbėjo su ja ir ji parodė savo prieš keletą metų mirusio sutuoktinio nuotrauką. Didžiam dėstytojos ir jos vyro nustebimui, iš nuotraukos į juos žiūrėjo tas pats vyras, kurį jie buvo matę veidrodyje. Po pokalbio su našle vaidenimaisi baigėsi. Tokia tad istorija.

 

Dėstytoja po šio įvykio nebėra tokia skeptiška panašių antgamtiškų dalykų atžvilgiu. Jos pasakojimas pakeitė ir mano nuomonę apie dvasias, vaiduoklius ir bildukus. Kažkas tokio egzistuoja, ko mes nesuprantame ir nemokame paaiškinti.

 

Išgirdus šią istoriją, prisiminiau, jog mūsų kultūroje veidrodis visada turėjo magišką prasmę, pavyzdžiui, merginos burdavosi Kūčių naktį veidrodžio pagalba, o mirus žmogui ir jį šarvojant namuose, ten visada būdavo uždengiami veidrodžiai. Pasirodo, tame yra kažkokios paslapties ir prasmės.

 

Skaitytoja, B.A.

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anonimas

advsSDF

;D

tiems kam pasirodo reiktu pas daktarus

Tront

Su vienais snekas o kitiems pasirodo retas reiskinis kai pasirodo mano manimu, reiktu pagalvot o nebijot.

Ausra

Buvo nutikimas ir musu namuose kai dar gyvenome rajone , namas buvo sudeges kartu su motina ir dviem dukrelem , poto atstatytas i murini (pries tai buvo medinis ) dar tarybiniais laikais kaip tik tevam paskyre buta tame name , as buvau pirmoke , na po metu ir prasidejo, atsisukinedavo vandens ciaupas krisdavo daigtai nuo lentynu koridoriuje matydavosi seseliai , o gryzdama per parka matydavau lange moters silueta , galvodavau mama laukia ,okai gryzdavau namie nieko nebuvo nes tevai dirbdavo keldavo baimes panika nerima , budavo praeina lyg saltas vejas pro sali , zodiu prasidejo ligos traumos tiek man tiek… Skaityti daugiau »

irena

Manau kad tie zmones nuvede ta vyriski pas zmona todel ir nebesivaideno.Esu nekarta susidurus su tokiais dalykais, todel tikiu kas vyksta, laime man pasitaike nepavojingi. Nors viena karta teko sakyti buvusiai buto seimininkei kad dauzosi bilda,bet as pati buvau kalta,kad ismeciau is kapiniu palikta lentute i siukslyna,bet uzpirko misias ir viskas buvo gerai.

Monika

Yra teke ne tik man, bet ir mano vyro seseriai. Nieko nemaciau, bet sviesa uzsideginejo, bet i tai nekreipiau demesio. Yra teke girdeti zingsnius, nors gyvename naujame name,t.y. pirmieji gyventojai, bet tokiu keistu neiprastu garsu kartais budavo. Pasakiau taip: – as tau netrukdau, tai tamsta ir man netrukdyk, tuom ir baugesi. Kiek zinau, negalima namuose bartis, o ypac vartoti keiksmazodzius, namus reikia myleti ir nuolat jais dziaugtis. Visus ieinancius pasitikti su dziaugsmu,o islydeti su padeka. Nuolat palaikyti svara ir tvarka, ir tuomet namai bus laimingi.

Taip pat skaitykite