Magija ir jos pasekmės: kaip sužinoti, ar esate užkerėti?

prakeikimaiUžkerėjimas (arba užkalbėjimas, užkeikimas) – vienas iš pavojingiausių ir stipriausių neigiamų okultinių veiksmų. Jo tikslas – pakenkti žmogui sukeliant jam dvasines bei fizines kančias iki visiško sveikatos sutrikdymo ar net mirties, rašo naujienų portalas ANGLIJA.today.

 

„Užkerėti nieko dėtą žmogų – mirtina nuodėmė, kurią galima prilyginti žmogžudystei. Nors žvelgiant iš įstatymo pusės toks nusikaltimas nėra įrodomas ir baudžiamas, bet jo karminės pasekmės gali būti nenuspėjamos ir labai sunkios.

 

Mat kaltė dėl užkerėjimo krenta ne tik ant to, kuris tai padarė padedant magijai, bet ir jo palikuonims. Tai yra iki septintos kartos“, – tvirtino Natalija Petrovna Pysmenskaja, 30 metų besidarbuojanti vadinamosios baltosios magijos sferoje.

 

Žmogus labai prastai jaučiasi, o medikai neranda ligos

 

Anot N. Pysmenskajos, o tie, kurie galvoja, kad užkerėjimas ir kiti panašūs dalykai – nesąmonė, pasakos ir išsigalvojimai, labai klysta. Vienas iš įrodymų, kai žmogus tarsi nei iš šio, nei iš to ima prastai jaustis, o gydytojai neranda ligos.

 

Priešingai – tvirtina esą jis yra sveikas. Kitas pavyzdys: graži, daili mergina ilgai negali atrasti savo antrosios pusės. Jei kada nors ir pavyksta, po kiek laiko draugystės skausmingai išsiskiria. Tai yra jai niekaip nepavyksta sukurti šeimos. Todėl aplinkiniai ir ją pažįstantys vienblasiai tvirtina: „Kaip užkeikta“. Iš tikrųjų mergina ir yra užkeikta arba užkerėta.

 

Baltosios magės tvirtinimu, užkerėjimas – tai atitinkamomis priemonėmis ir ritualais atliktas kryptingas neigiamas magiškas poveikis žmogui, kurio tikslas sąmoningai pakenkti jo sveikatai, taip pat ir jo šeimai, santykiams su artimais žmonėmis bei finansiniams reikalams.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Viskas priklauso nuo to, į kurią sferą nukreipiami užkerėjimo veiksmai. Taip pat kokios išsirenkamos priemonės, siekiant norimo tikslo. Pats sunkiausias užkerėjimo būdas – mirties, kapo ar kapinių užkerėjimas. Jo tikslas – visiškas žmogaus pašalinimas, jo fizinė mirtis. Anot pašnekovės, todėl prieš nusprendžiant imtis tokių veiksmų, reikia labai gerai pagalvoti, nes gali būti per daug didelė kaina ne tik užkerėjimo užsakovui, bet ir jo vaikams bei anūkams.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Griaunami žmonių gyvenimai ir likimai

 

„Jei pateikčiau bent pusę atvejų, susijusių su užkerėjimu iš mano praktikos, gautųsi kelių tomų leidinys apie nesibaigiančias žmonių kančias. Tiesa, su laiminga pabaiga, nes aš jiems padėjau“, – sakė Natalija Petrovna. Jos tvirtinimu, užkerėjimais užsiima nesąžiningi žmonės, vadinantys save juodaisiais magais arba raganomis.

 

Jiems tai – praturtėjimo šaltinis. Jų nejaudina, kad užkerėjus žmones, pasmerkia kančioms ne vieną šeimą, jų vaikus. Taip griaunami žmonių gyvenimai ir likimai. Todėl pašalinti neigiamus dalykus, šiuo atveju užkerėjimą, jiems tai – gyvenimo ir mirties klausimas.

 

„Neslėpsiu, į mane taip pat kreipiasi žmonės, kurie prašo ne tik padėti atsikratyti užkerėjimų, bet ir užkerėti kurį nors žmogų, neva trukdantį pasiekti norimą tikslą iš pavydo, neapykantos ar pykčio. Bet aš niekada nesutinku ir nesutiksiu atlikti užkalbėjimo ritualo.

 

Todėl, kad jokiais pinigais negalima bus išsipirkti karminės nuodėmės, gulsiančios tiek ant užsakovo, tiek ant vykdytojo pečių. Aš myliu gyvenimą, myliu žmones ir kiekvienas žmogus tuti teisę būti laimingas, sėkmingas, mylimas, bet tikrai ne kito žmogaus sąskaita. Todėl aš padedu atsikratyti užkalbėjimo tik nukentėjusius dėl to žmones“, – atviravo pašnekovė.

 

Užsakovų pretenzijų ir motyvacijų gali būti labai daug

 

Tačiau jos įsitikinimu, jokiu būdu negalima pačiam bandyti savarankiškai pašalinti užkerėjimą, nors kaip tą padaryti informacijos internete nors vežimu vežk.

 

Tai labai pavojinga, nes neturint atitinkamų sugebėjimų ir reikiamų galimybių bei patirties galima klaidingai nusistatyti sau ir net sulaukti priešingą rezultatą. Tai yra pats save užkalbėti! Geriau patikėti specialistui tokį sudėtingą uždavinio sprendimą kaip nustatyti ar nuimti užkerėjimą“, – sakė Natalija Petrovna.

 

Magijos specialistės patarimu, niekada nereikia ieškoti atsakymo į klausimą, kodėl būtent jus išsirinko okultinės agresijos objektu, kodėl būtent jus užkerėjo, užkalbėjo ar užkeikė. Todėl, kad užkalbėjimas yra kitų žmonių pretenzijų ir nepasitenkinimo įgyvendinimo priemonė.

 

Tikėtina, dėl to, ką jūs turite arba jums priklauso teisėtai. Taip pat ir dėl to, ko jums Dievas nepagailėjo: grožio, sugebėjimų, talentų. O užsakovų pretenzijų ir motyvacijų gali būti labai daug, kurių esmė jų amoralumas, pyktis, godumas ir pavydas. „Šios savybės griaunančiai veikia ne tik agresijos auką, bet ir galų gale patį agresorių. Magijos įstatymai negailestingi, bet teisingi: blogis, apėjęs ratu, visada grįžta ten, iš kur jis prasidėjo. Tai yra neginčijamas Merfio arba Bumerango dėsnis!“, – įsitikinusi pašnekovė.

 

Užkerėjimo požymiai gali pasireikšti ir tiesiogiai

 

Anot jos, užkerėjimas – neigiamas magiškas veiksmas. Todėl visiškai nesvarbu, ar žmogų užkerėjo vienatvei, ligai ar net mirčiai, nes pažeidė visus svarbius jo energinius centrus. Pavyzdžiui, „trečiąją akį“ kaktos viduryje, širdį, endokrininę sistemą: skydliaukę, kasą, taip pat lyties organus. Rezultatas akivaizdus: išbalansuota endokrininė sistema, susilpnėja imunitetas. Tada prasideda ligos: dažni peršalimai, gripas, neretai beibaigiantis komplikacijomis. Taip pat įvairios infekcijos, odos ligos.

 

„Beje, užkerėjus žmogaus sveikatą, ligos požymiai labai panašūs į įprastus endokrininių ligų simptomus bei psichikos sutrikimus. Be to, užkerėto žmogaus atlikti sveikatos tyrimai dažnai nepatvirtina ligos diagnozės. Tokiais atvejais ir pats susirgimas gali pasireikšti neįprastai. O tai apsunkina nustatyti diagnozę. Ir paprastai neįmanoma išgydyti žmogaus iki tol, kol okultinė agresija, o būtent užkerėjimas nėra pašalinamas“, – aiškino magijos vingrybes Natalija Petrovna.

 

Pašnekovės tvirtinimu, užkerėjimo požymiai gali pasireikšti ir tiesiogiai. Tai tarsi nei iš šio, nei iš to staiga pablogėja žmogaus sveikata ir jis per mėnesį ar kelis miršta dėl nepagydomos ligos. Žmogų taip pat galima užkerėti ir tragiškam autoįvykiui ar lėktuvo katastrofai, kuriai įvykus nukenčia daug ir kitų nieko dėtų, nekaltų žmonių. Užkerėjimo ar užkalbėjimo požymiai gali pasireikšti ir netiesiogiai.

 

Tai darant poveikį asmeniniams, šeiminiams, draugiškiems, dalykiniams santykiams. Taip pat galima užkerėti ir namą, butą, kuriame gyvena visi šeimos nariai. Galų gale užkerėti galima ir žmogaus pinigus, apskritai jo materialinę gerovę. Taip pat jo karjerą, darbą, verslą, firmą.

 

Jaučiate, kad kažkas stovi jums už nugaros, nors esate vienas namuose…

 

Taigi, ar esate netipiškos agresyvios įtakos auka, jums gali padėti sužinoti šie žemiau pateikti požymiai. „Jei dauguma iš šių teiginių jūs atsakysite teigiamai, vadinasi, esate užkerėti agresyviais magiškais būdais“, – įsitikinusi N. Pysmenskaja.

 

– Pirmasis ir svarbiausias požymis, kuriuo reikia pasikliauti – tai savo intuicija.
– Pajutote, kad gerokai pablogėjo sveikata, o gydytojai neranda ligos ir nustato skirtingus negalavimus.
– Jūsų sveikatos tyrimai neatitinka realios savijautos.
– Nepadeda išrašyti vaistai ir gydymas.
– Prastai gyja žaizdos.
– Pablogėja regėjimas, ima ašaroti akys.
– Pradėjo kraujuoti dantenos ir klibėti kai kurie dantys.
– Pastaruoju metu gana dažnos mirtys jūsų giminėje.
– Pastebėjote akivaizdų svorio svyravimą.
– Moterims sutriko menstruacijų ciklas.
– Vyro ir žmonos geri sveikatos tyrimai, bet ji niekaip negali pastoti.
– Ima sparčiai slinkti plaukai arba priešingai – padidėja plaukuotumas ant viso kūno.
– Kartais tarsi nei iš šio, nei iš to pradeda stigti oro, atsigulus į lovą ar naktimis tarsi kažkas nematomas imtų smaugti.
– Pastebėjote, kad ėmėte staiga „senti“ ar atsirado iš karto daug žilų plaukų.
– Jaučiate nuolatinį nuovargį, nebeturite jėgų, energijos, sumažėjo darbingumas. Vis dažniau galvojate, kad esate niekam nereikalingas ir net – pasitraukti iš gyvenimo.
– Pradėjo kankinti naktiniai košmarai.
– Persekioja nemalonūs kvapai, užtat malonios haliucinacijos ar galvos svaigimas.
– Persekioja nuolatinis nerimas ir greitai artėjančios nelaimės „laukimas“.
– Ėmėte jausti dešinėje pusėje „naujo 13 šonkaulio kremzlę“.
– Pojūtis, tarsi jus staiga atplėštų nuo žemės ar grindų.
– Tampa nemalonu žiūrėti į save veidrodyje ir pakelti savo paties žvilgsnį.
– Nemotyvuotai, be jokios priežasties tapote priklausomi nuo alkoholio, rūkymo, nors anksčiau jums tai buvo visiškai nebūdinga.
– Jums atrodo, kad pablogėjo regėjimas, klausa, nors pasitikrinus pas gydytoją tai nepasitvirtino.
– Jaučiate, kad kažkas stovi jums už nugaros, nors esate vienas namuose.
– Atrodo, kad kažkas jus šaukia arba skambina į duris. Atidarote jas, o už jų nieko nėra.
– Geriau jaučiatės vienumoje ir tamsoje, nei šviesoje ir žmonių susibūrimuose.
– Pažiūrėjus į veidrodį, jūsų atspindys jums primena mirusio žmogaus veidą.
– Sunku atlaikyti kito žmogaus žvilgsnį, kai jis žiūri jums tiesiai į akis.

 

Parengė: Sniegė Pilypienė

 

anglija-today

Rekomenduojami video:


2500
15 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

man tai 8 atsakymai teisingi

sara

Zmones pastoviai prakeikineja, bet kažkaip tai gyvenam. Reikia mažiau imti i širdį. O kam labai reikia kreipkitės ir i specialistą. Tik atsargiai neatiduokite jam visu savo pinigu. Viskas turi buti normos ribose.

Haris

Beveik viskas tinka kaip kontaktus gauti?

muse

kaip gauti Natalijos kontaktus?

Mari

Sveiki, kaip gauti Natalijos kontaktus

Sviesa

Kaip gauti kontaktus Natalijos?

xxx

Magija yra viena……kokia balta,kokia juoda.Neberasinekit apie baisiausius esamus uzkeikimus.To negalima nete viesinti!!!!Nes zmones prisiskaite naikinti patys save ar aplinkinius paskui bando,nesuvokdami ka daro.O pasekmes buna siaubingos.Truksta reklamos?Rasai,Kad yra tokiu blogu siaubingu raganu,kur uzkeikia negailedamos zmoniu,o jus tamsta baltoji mage,tuos uzkeikimus profesionaliai nuiminejat,…Jei nuo dievo sviesi butumet ir ta sugebetum,tai nepasakotum cia zmonems kliedesiu.Cia viena is pastraipu: pavyzdys: graži, daili mergina ilgai negali atrasti savo antrosios pusės. Jei kada nors ir pavyksta, po kiek laiko draugystės skausmingai išsiskiria. Tai yra jai niekaip nepavyksta sukurti šeimos. Todėl aplinkiniai ir ją pažįstantys vienblasiai tvirtina: „Kaip užkeikta“. Iš tikrųjų mergina ir yra užkeikta arba… Skaityti daugiau »

Visai nekeista

Kaip visada – kalti bildukai, fėjos ir magija. O viską žinanti “specialistė” pasimokiusi burtininkų mokykloj – gali padėti išspręsti visus gyvenimo sunkumus. Telefonas pridedamas. Nedelskite, nes tuojau viską prarasite, geriau viską atiduokite man. Pinigus įteikite žmogui ateisiančiam neužilgo. Kažin, kas geriau plauna smegenis, ar kalėjimo vyrukai, ar tokios specialistės tokių štai straipsnelių dėka?

Tikrai yra

JO, susidūriau su “pikta dovana”. Gyvename gerai nuo pat santuokos pradžios. Dirbame daug ir sėkmingai. Vis pasitardami, petys petin, palaikydami vienas kito sprendimus. Jautėme, kad mums pavydi aplinkiniai. Vyras išvažiavo į užsienį darbo reikalais ir užzuko aplankyti giminių. “Džiaugėsi” giminės svečiu, nuvažiavo į kalnu, aplankė labai gražią Šv. Mergelės Marijos bažnyčią. Ir jau taisyklė, kad prie bažnyčios yra daug visokių suvenyrų. Vyras pripirko dovanų ir lauktuvių. “Nuoširdžioji” giminaitė pasiūlė pasikeisti”kaip dovana” viena statulėle. Pasikeitė. Kaip pasikeitė, taip ir atidavė savo visą sėkmę į Raganos nagus. Po kelionės grįžus jautėsi išsekęs, pavargęs nualintas, be jėgų ir pradėjo nesisekti. Sandoriai nepavykę, prasidėjo… Skaityti daugiau »

;D

tipo dvasios uzpuole? ar demonai? :D

xxx

Visada nesiokit sventinta kryziuka ant kaklo ir maza keturkampa veidroduka priekinei kisenei atspindziu i isore, jei yra galimybe.Kasdiena sukalbekit Teve musu nors viena karta!Tuo jus pilnai save apsisaugosit,nuo giminaiciu,nuziurejimu,pavydo ir panasiu atsitikimu.Dar po tokiu dovanu atsikratymo,issivalykit busta nuo neigiamos energetikos buvimo,Tai labai paprasta paciai padaryti!

Anonimas

jokiu keru cia nera, eikit dirbt ir nebus laiko nesamoningiems issigalvojimams, o jei kazkas nesiseka iskart kaltina kazkokias nesamones kurios net neegzistuoja.. tada niekas nekaltas kad esi zasinas, kaip pasiklosi taip ir issimiegosi kaip sakoma

K

Tai kam skaitai tada, kam lankaisi iš vis čia, jei nesąmones, savo mintis gali ir sau pasilaikyt darbingasis zmogau

to Anonimas

Snargly, uzaug pirma tada klykauk

Issigandusi

Daugiau nei puse atitiko TAIP… kaip butu galima su ja susisiekti?

mantas

Ar kas nors gavote Natalijod kontaktus , butu malonu jei pasidalintumete , aciu…

Taip pat skaitykite