“Žiogelio” magija: ką daryti norint prisikviesti sėkmę

ziogelis-magijaKad įgauti papildomos jėgos ir energijos, kad pritraukti sėkmę, reikalinga į nedidelę lėkštutę įpilti ir, kad “kalniukas” pasidarytų, 3 valgomus šaukštus druskos. Ant jos reikalinga užpilti tris valgomus šaukštus cukraus ir tiek pat nevirtų ryžių.

 

Atsekite žiogelį (“grafkę”) ir jo smaigalį įbeskite iš viršaus į lėkštutės “turinį”. Palikite viską taip per naktį, o ryte prieš išeinant iš namų, prisisekite sagę-žiogelį į rūbus taip, kad pašaliniai nematytų.

 

Panaudotus produktus galima tiesiog bet kur nuošalioje vietoje (miške, pievoje ar pan.) išberti, jie jau atlikę bus savo darbą, o ir Negatyvo juose nėra, nereikalinga baimintis, kad kas nors bloga persiduos kitiems.

 

Inf. šaltinis: Vilijos Magiškos Kortos

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
trumpai

geras rimtai veikia šaunu bet tai vyksta ne iš kart bet veikia

Menkysta

Druska gali būti rupi ar smulkesnė geriau? O ar tiktų gabalinis cukrus? Ryžiai geriau laukiniai ar basmati? Ar galima “atrabotkę” pilti į klozetą, o gal galima iš to kažką pasigaminti? Žiogelį geriau į rūbus įsegti ar galima ir į bambą? Ar negaučiau lazdų, jei tą žiogelį rastų kazino darbuotojai? Ar galima šitas apeigas atlikti grupėje, tarkim, krepšinio komandai prieš rungtynes? Ar nėra pavojaus “perdozuoti”, jei šitą ritualą atlikčiau kasdien? O kur dingo švestas vanduo?

Atsakymas

Į penį sau įsek, kad tokios menkystos nesidaugintų.

Menkysta

Menkysta moteriškos giminės. Šitas receptas gal tiktų kūdikio lyties planavimo apeigose

Taip pat skaitykite