Po lytinių santykių moteris energetiškai surišama su kiekvienu vyru

energetiniai-saitaiKiekvienas vyras, su kuriuo moteris turėjo seksualinių santykių, energetiškai su ja yra surištas septynerius metus. Ir visai nesvarbu, kiek meilės naktų jie praleido kartu. Netgi jei tai tebuvo viena vienintelė naktis, astralinis vyras “įleido savo šaknis į moters gimdą” ir ši piktžolė maitinsis jos sultimis, teigia ezoterikė ir būrėja Roma Vičienė.

 

Visą šį laiką vyksta energijų kaita, moteris maitina savo vyrą, duoda jam energijos ir įkvėpimo jo pasiekimams. Gerai, jei moteris energijos turi daug, ir jos užtenka ir dabartiniam partneriui, kitaip nenorom ji atiduos savo jėgas ne tam, kam norėtų. Moteris, praeityje turėjusi daug seksualinių ryšių, gali jausti didelę energetinę tuštumą, nes moteriška energija išteka kaip smėlis tarp pirštų.

 

Jeigu sujungtumėm du indus, su skirtingais skysčio kiekiais, tai skystis juose išsilygins. Tas pats vyksta ir energetiniame lygyje per ryšius. Buvęs partneris maitinasi moters energija tada, kai jo energijos lygis sumažėja. Ir maitinasi jis būtent per seksualinius ryšius. Labai daug moters ligų, ypač surištų su imuniteto nusilpimu yra dėl energijos nutekėjimo. Būtent dėl to yra taip vertinamas moters nekaltumas ištekant.

 

Žmonės nuo seno suprato, kad jeigu moteris tyra, tai jos energija eis giminės sužydėjimui, o ne neaišku kam. T.Y. kuo moteris daugiau turėjo vyrų, tuo ji tuštesnė. Tokia moteris netenka savo seksualinės energijos, o tuo pačiu ir patrauklumo. Ką daryti, kad galima būtų grąžinti prarastą energiją? Tam reikia atsikratyti buvusių ryšių.

 

Metodika, padėsianti išsilaisvinti nuo buvusių seksualinių ryšių

 

Tai geriausia atlikti 19 mėnulio dieną. Pašvęskite šiam ritualui 15 – 20 minučių. Atsisėskite ramiai vakare, užsidekite žvakę. Pasirūpinkite, kad jums niekas netrukdytų. Nusiraminkite ir pradėkite ritualą. Būtina prisiminti visus, su kuo tik turėjote seksualinių santykių per paskutinius 7 metus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Sujunkite nykštį ir rodomąjį dešinės rankos pirštus į žiedą. Žiedą nuleiskite į pilvo apačią, ten, kur randasi gimda. Gimdoje saugoma moteriška energija, būtent ten yra moters jėgos centras, būtent ten randasi gijos, kurios jungia jus su visais vyrais, kurie pas jus buvo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

1. Įsivaizduokite ciferblatą, pridėkite žiedą ant 12 valandos.
2. Galvą pasukite kairėn (tai jūsų praeitis).
3. Įsivaizduokite vyrą, su kuriuo kažkada buvo praleista naktis.
4. Paskui pasukite galvą į dabartį (tiesiai)
5. Spiraliniais judesiais, nukreiptais į centrą, pradėkite rinkti energetinę giją prieš laikrodžio rodyklę. Pradedate rinkti energetinę giją mažais spiraliniais judesiais prieš laikrodžio rodyklę, nukreiptais į centrą.
6. Padarote taip tris ratus.
7. Paskui pasukate galvą į dešinę ( į ateitį) ir iškvepiant numetate tą ryšį.
8. Tai pakartojate su kiekvienu buvusiu partneriu.
9. Po to pasėdite ramiai tyloje.

 

Nenustebkite: gali pradėti suktis galva, atsirasti skausmas gimdos srityje, pykinimas. Gali pradėti skambinti buvusieji, net prašyti grįžti pas juos. Nesijaudinkite, viskas praeis.

 

Autorė: Roma Vičienė, šaltinis: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
21 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Žaneta

Manau jei myli save tai ir spindesi viskas priklauso nuo požiūrio ir žmonių su kuriais susipažysti.

Asilai jus

Grazus straipsniai paaugliams…-_-

Abejojanti

Kai rase ta straipsni ka ruke?ar grybu uzvalge?nejau yra dar naivuoliu kas tiki?na visokiu yra tik cia tai jo “saldaus “proto nekitaip

Meile

Daryti rituala su visais vyrais, per 7 metus… Tai taip supykins ir vemsim, kad i ligonine gali paguldyt poto…:D Man sitie ritualai aplamai baisus yra, geriau suvokti, kodel pasirinkai butent ta, ne kita, pasimokyti is to, o saves per gyvenima isdaliname tiek daug ir tokiai begalei nevertu zmoniu..Ir nebutinai tai sexo magija, tai gali buti dvasiniu turtu dalybos, po kuriu jautiesi kaip isgrezta kempine. Filosofiska visa tai ir individualu.

Fuji

Cia straipsnis bibiu karalienem

artis

Kiek ir kaip moterys nusiurbia vyrams energijų. Tokiu būdu mes gal tik ją dalinai susigrąžiname iš moterų vampyrių. Jūs visos vampyrės…

Ooo

O kasa tiksliai yra 19 menulio diena? Nes vienur raso kd sekmadieni kitur sestadieni o cia komentaruose net penktadieni, gal kas galit pasakyt kas ismanot?

Rožė

As nesuprantu kaip tais mazais spiralineis judesiais, gal galit kas paaiskinti

saule

Apie tai Dar rase Kastaneda! Taip kad viskas tiesa. Vyrai raso neigiamus atsiliepimus, nes negaus papildomos energijos. Nemokamos! Todel IR pyksta.

kelkis ir eik

Darydama ritualines apeigas nepamiršk įsijungti video kameros, kad baigusi galėtum pamatyti, kokia beprote pati save pavertei… Peržiūrėjusi vaizdo įrašą pasijuok iš širdies, patartina iki ašarų. Kai juoko priepuolis praeis, nurimk ir imkis tikros terapijos. 1. Įsigyk Šventąjį Raštą ( gali rasti internete http://www.biblija.lt) 2. Rask vietą ir bent 15-20 minučių laiko, kad tavęs niekas netrukdytų ir netrikdytų. Jei nori, gali užsidegti žvakę ( kokia tik tau patinka). 3. Atsisėsk patogiai. Pakelk savo mintis į Kūrėją. Išsakyk Jam savo rūpestį dėl praeities paklydimų ir su pasitikėjimu paprašyk išgydyti pasekmes. 4. Atsiversk Psalmyną, susirask 23 psalmę ir neskubėdama perskaityk. 5. Padėkok už… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite