Baro vaizdo kameros užfiksavo naminuko siautėjimą?

naimnukas-baras-irasasInternete pasirodė vaizdo įrašas nufilmuotas vieno Singapūro baro apsaugos kameromis, kuriame užfiksuotas keistas reiškinys.

 

Įraše matomi prie baro sėdintys du klientai kurie kalbasi tarpusavyje ir su barmenu. Po kažkurio laiko už jų esanti kėdė pradėjo siūbuoti ir vyrams nematant nukrenta ant žemės.

 

Sėdintis baro lankytojai išgirsta trenksmą, atsisuka ir nieko nesuprasdami nutaria pakelti nė iš šio, nė iš to nukritusią kėdę. Būtent tada kai vyrų dėmesys buvo nukreiptas į kėdę, už jų nugarų prabėgo maža balta būtybė.

 

Internautai bando spėti ką pavyko užfiksuoti saugumo kameromis. Kai kurie tvirtina, kad tai gali būti baro naminukas, kiti teigia, kad tai gali būti ir baro bandymas sukelti sau reklamą.

 

Vaizdo įrašų ekspertas Johnas McLeinas tikina, kad vaizdo įraše nepastebėjo jokių montavimo požymių, o tai, kad vaizdas rodomas iš kelių skirtingų kamerų, ji verčia manyti, kad įrašas yra nesuklastotas. Tiesa kas jame užfiksuotas, ekspertas spėti nesiryžo.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
As

Man rodos tikras ten buvo bet argi jie tokie kvaili kad pasiroditu pries kameras?

...

Normaliai viskas. Kai dirbau bare kauno senamiesty irgi daiktai kritinedavo akyse… nekreipdavau demesio,graziai paprasydavau,kad jeigu busi geras,paliksiu vakare vaisiu…

;D

:DDD

mhm

The camera is on LSD

.

Net neveikia video

;D

kai judino kede tai jo nesimate,bet kai panoro tept slidutes is ten tai jau kamera ji uzgaude…nzn nzn…

Miglė

Gali būti, kad tai nesusiję reiškiniai tarpusavyje. Kaip ten bebūtų, atrodo išties įdomiai. Ir žmonių reakcijos naturalios, adekvačios… Įdomu.

R.

Man tai kaip tik nenatūralios. Suvaidint ir padaryt lengva.

Anonimas

Naminukai gali būti tiek matomi, tiek nematomi, čia jau kaip jiems užeina. Kameros ir fotoaparatai nematomų jų užfiksuoti nepajegia. Jeigu jie visada būtų matomi, nieko keisto tokiose situacijose mum jau seniai nebūtų.
Taip kad užuominos į apgaudinėjimą reiktų ieškot kitoj vietoj.

Taip pat skaitykite