Moteris nufilmavo kaip ją terorizuoja poltergeistas

poltergeistasMoteris vardu Ashy Murphy gyvenanti Airijoje, prašo visuomenės pagalbos nes kaip ji pati teigia, daugiau negali ramiai gyventi savo namuose.

 

“Viskas prasidėjo po to, kai per vieną vakarėlį su draugais nusprendėme išsikviesti dvasias. Nors viskas vyko juoko forma, po to įvykio namie tapo neįmanoma gyventi”, – žurnalistams skundėsi vaizdo įrašo autorė.

 

“Niekas manimi netikėjo kai pasakodavau apie keistus bildesius naktimis ir išmėtytus daiktus namie, tačiau tvarkant namus ir prasidėjus eiliniam siautėjimui čiupau kamerą ir pradėjau filmuoti”, – neslėpdama nerimo pasakojo Ashy.

 

“Kai pradėjau filmuoti negalėjau patikėti savo akimis, nes dažniausiai naktimis girdėdavau tik garsus, o kai ateidavau viskas nurimdavo. Filmavau judantį šviestuvą, tačiau vėliau pradėjo skraidyti ir daiktai. Tiesa sakant tą akimirką net nesuvokiau, kas vyksta. Buvau tarsi sapne.”

 

Vietos dvasininkas teigė, kad moteris greičiausiai pati to nenorėdama į savo namus atvedė piktą dvasią. Kunigas taip pat pasakojo, kad labai retai pavyksta iš pirmo karto išvyti poltergeistus, tad greičiausiai reikės net kelių namų valymo seansų.

 

Tikima, kad poltergeistų atvejus sukelia mirusių žmonių sielos, dėl kokių nors priežasčių likusios šiame pasaulyje arba iškviestos iš anapus.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nesamone

Viskas padaryta kad kuo daugiau butu ziurovu,,kiek teko daug kur skaityt visokie bildukai ar kaip ten juos pavadinsi,niekados nesileidzia uzfiksuojami kameros,seiptai viska kas cia buvo parodyta imanome sukurpt.tik vat su lempabiski sunkiau :-)

Darth Vader

You all are fools. It’s a FORCE.

Kai kas

Koks jum skirtumas netikit nekomentuokit is viso tokiuose puslapiuose nesilankykit,o jei norit lankytis tylekit!!!

aik aik rimtai?

ko cia nervuojies? zmones cia savo nuomone issako. kaip yra tikinciu tokiu kaip tu taip yra netikinciu tokiu kaip as. ir tas tavo komentaras vapse neidomus. kaip komentavo taip ir komentuos.

zylka
nesvarbu

Tai aisku kad fake neegzistuoja tos dvasios tik zmoniu prasimanymai

R.M.

Pati kvieteis-pati norejai. Prisikvietei o dbr skundies..

jhhhh

plius kamera pakreipia i ta pusee kai dar nk ivyke mebuna ir tada ivykstakazkas fake lyg zinotu kur kas vyks ha ha so bad

N.K

Kai tas raudonas bliudas pajudejo (1:05) Matesi dešiniam šone vielutės šiek tiek

Begikas

Tikrai matosi siulas ar kazkas panasaus :) Arciau tos spinteles kur filmuojama. Matosi tada kai kibiras buna ties skalbykles “langu”

Reda

Fake čia su vielutėm :) Vielutė pasimato išdidinus filmuką per visą ekraną , ties 1:05 kažkur :)

Marius

Isdidinau, nieko nesimato. kur jus vielas matot?

Taip pat skaitykite