Fermeris aptikęs NSO gailisi apie tai paskelbęs

1947 liepos 9 diena, Roswell Daily informacija.

 

W. W. Brazelas, 48 metų amžiaus Linkolno (Lincoln) kaimo ūkininkas, gyvenantis 50 kilometrų į pietus nuo Koronos (Corona), šiandien papasakojo apie savo radinį, kurį armija pavadino skraidančiu disku.

 

Tačiau per didelio dėmesio sulaukęs ūkininkas nutarė daugiau apie jokius įvykius neprasitarti. Brazelas atvažiavo su W. E. Whitmoru iš radijo stoties KGFL vakar vėlai vakare. Su savimi jis turėjo nuotrauką ir davė interviu Record ir Jason Kellahinams, atsiųstiems čia iš Albakerko (Albuquerque) biuro paruošti spaudai straipsnį. Nuotrauka kuriai jis pozavo buvo išsiųsta, kartu su informacija, kurią Brazelas suteikė šerifui George Wilcoxui.

 

Brazelas pranešė, kad birželio 14 dieną jis su savo 8 metų sūnumi Vernonu, buvo apie 12 kilometrų nuo J. B. Fosterio rančos. Staiga jie aptiko sudužusio laivo liekanas. Aplink mėtėsi gumos atraižos, metalinės folijos gabalai, ir kitos medžiagos.

 

Kadangi Brazelas skubėjo, jis nekreipė į tai daug dėmesio. Tačiau apie savo nuotykį jis prisiminė liepos 14 dieną, ir jis su žmona, Vernonu ir dukra Betty nuėjo prie laivo liekanų ir parsinešė namo šiek tiek skeveldrų. Kitą dieną Brazelas pirmą kartą išgirdo apie skraidančias lėkštes ir pagalvojo kad galbūt jis rado vieną jų.

 

Pirmadienį jis nuvyko į miestą parduoti šiek tiek vilnos ir nukeliavo pas šerifą George Wilcoxą ir jam užsiminė kad rado kažką panašaus į skraidantį diską. Wilcoxas susisiekė su Rosvelo (Roswell) armijos oro skyriumi ir majoru Jesse A. Marcelu, tada žmogus civilio drabužiais palydėjo jį namo, kur jie surinko likusius disko gabalus ir mėgino diską rekonstruoti.

 

Pasak Brazelo, jie absoliučiai negalėjo jo sudėti. Žmonės bandė sudėti aitvarą iš likusių detalių, tačiau niekaip nesugebėjo jų pritaikyti. Tada majoras Marcelas nusivežė disko liekanas į Rosvelą ir Brazelas daugiau apie jį nieko negirdėjo, kol spaudoje nepasirodė istorijos apie jo rastą skraidantį diską.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Brazelas sakė, kad nematė disko krentant iš dangaus, nežino jo formos ir dydžio, tačiau mano, kad jis galėjo būti stalo dydžio. Balionas, kuris jį laikė (jeigu tai būtų buvęs balionas) turėjo būti apie 4 metrų ilgio, matavo Brazelas, sėdėdamas kambaryje. Gumos liekanos buvo pilkos spalvos, išsimėtę maždaug 200 metrų skersmens lauko dalyje.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kai folijos ir strypų liekanos buvo surinktos, susidarė apie metro pločio ir 20 centimetrų aukščio krūva. Iš gumos liekanų gavosi pusės metro pločio ir 20 centimetrų aukščio ryšulys. Iš viso liekanos galėjo sverti apie 2-3 kilogramus.

 

Nebuvo jokių metalo liekanų, kurios galėjo būti panaudotos variklyje, taip pat jokių propelerių ženklų. Tačiau buvo rastas popierinis pelekas, užklijuotas ant folijos lakšto. Nerasta jokių žodžių ant detalių, tačiau kai kur buvo matomos atskiros raidės. Manomai konstrukcijoje buvo priklijuota gėlėta juosta.

 

Nerasta jokių laidų ar vielų. Vienok, rasta keletas ąselių popieriuje, kad rodo, kad galbūt kai kurios detalės ar prietaisai buvo prikabinti.

 

Brazelas sakė kad jis anksčiau buvo radęs pora oro stebėjimo balionų, nukritusių rančos teritorijoje, tačiau šįkart tai tikrai nebuvo oro balionas. “Aš esu tikras kad mano radinys tikrai nėra oro stebėjimo balionas. Tačiau jeigu aš dar ką nors rasiu, niekam apie tai nesakysiu”, – nusivylęs dideliu žiniasklaidos ir žmonių dėmesiu kalbėjo fermeris.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
alvydas

nesinori veltis į neprasmiškas diskusijas, tačiau labai daug padaugėjo randamų NSO nuolaužų. Kad tai tikros nuolaužos aš smarkiai abejoju jau vien todėl, kad žinant kokie greičiai, žemiškas metalas tikrai gali neatlaikyti, tačiau nėra jokio įrodymo, kad metalas nežemiškas. O TURĖTŲ!

as

čia Hendrė jį rado?

Anonimas

*tai yra dešiniau

Anonimas

Paspauskit ant nuotraukos ir įsižiūrėkit, ant laivo stovi ateivis, o kairiau hitlerio siluetas :D

ATEIVIS

is kur istraukei,kad ten butent hitleris

aha

labai paprasta pasakyt kokiame kaime kai tokiu kaimu kaip lincoln yra 100tai…

Taip pat skaitykite