Viešbučio saugumo kameros nufilmavo poltergeisto siautėjimą

viesbutis-poltergeistasInternete sparčiai plinta vaizdo įrašas kuriame užfiksuotas kaip manoma poltergeisto siautėjimas.

 

Neįvardintame užsienio viešbutyje, konferencijos salėje esančios saugumo kameros užfiksavo nežinomos jėgos siautėjimą, ko pasėkoje ten buvusi moteris patyrė isterijos priepuolį.

 

Moteris šoko būsenos buvo paguldyta į ligoninę kur jai buvo suteikta medicininė pagalba.

 

Paranormalių reiškinių tyrėjai kelia prielaidą, kad viešbučio konferencijos salėje įvyko spontaninis poltergeisto siautėjimas.

 

“Kadangi viešbutis salę nuomoja visiems kas moka pinigus, tad ir priežasčių kodėl įvyko poltergeisto aktyvumas gali būti įvairių. Gal ten buvo atliekami satanistų ritualai, ar aukojamos juodosios mišios… Dabar tai tik prielaidos.” – aiškino paranormalių reiškinių ekspertas Peteris Jakobsas.

 

Viešbutis situacijos nekomentuoja, taip pat uždraudė žiniasklaidoje minėti viešbučio pavadinimą.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jaunėlis

error 404 , turėtų būti smagu. :-)

:)

Pradejes ziureti video, pamaniau, jei as buciau poltergeistas, buciau spyres per plastikines kedes koja, kad nugriutu ant zemes bobike, bet veliau supratau, kad jis kieciau sugalvojo. Tik nelabai suvokiu, kam ta kede mete i siena, paveiksla uzkliude. Visas bajeris buvo ta moteriske isgasdinti, kuo jam daiktai uzkliuvo. Kazkoks nesveikas poltergeistas, silpnu nervu.

aa

O dabar nuimkit sita gasdinanti soundtracka ir uzdekit koki “prank” soundtracka, visai kitaip ziurisi

lol

lol

:DDDDD zmones neturi ka veikt

error 404

Kai mirsiu as irgi taip su gyvaisiais pasismaginsiu

Anonimas

Visu pirma ten tureklo atspindys, o ne virve. Akis prasiplauk. O filmuota manau nuo TV ekrano – taip daznai daro apsaugininkai nes neturiu galimybiu be tech. isikisimo nuripint medziaga.

Demon hunter

gan prastai suvaidinta ,matosi virve balta kur foteli patrauke ,o kur ta boba ten nukrito isvis juokinga su bulve filmuota kaip visad ir dar strigt pradejo :D

Taip pat skaitykite