Žvakių magija – ko nežinojome apie žvakių energiją

candle-magicDaugelis tikriausiai pastebėjote nepaprastą bažnytinės ar cerkvės žvakės galią, o gal net patys pajutote jų skleidžiamą energiją. Būtent dėl šios jėgos nė viena bažnyčia, cerkvė ar kitos religijos maldos namai bei jų ritualai neapsieina be plevenančios žvakės liepsnos.

 

Kodėl daugelis iš mūsų kaip pakerėti galime pražiopsoti susikoncentravę į žvakės šviesą net valandą ar kelias? Kodėl žvakė nuramina mūsų mintis? Kaip ji reaguoja į mūsų buvimą šalia ir kodėl kartais spragsi, skleidžia juodus dūmus, kartais sudega be žymių, o kartais leidžia juodo vaško lavinas?

 

Žvakė krikščionims – auka, sutvirtinanti maldą. Provoslavų šventieji žvakę lygina su žmogaus gyvenimu: vaškas – tikėjimas, dagtis – viltis, o ugnis – meilė (вера, надежда, любовь). Tikinčiajam žvakė – tiesioginė meilės išraiška Dievui ir artimam. Jau nuo neatmenamų laikų žmonės žvakes naudojo ritualinėse ir magijos apeigose. Cerkvės ar šventintos bažnyčios žvakės visų pirma pasižymi „valomosiomis“ savybėmis, jų liepsną sunaikina, sudegina negatyvią energiją.

 

Nesvarbu ar tai būtų mintys, ligos, nužiūrėjimas ar kita negatyvi energija ir, kur ji slypėtų: žmoguje, daiktuose, bute ar name. Todėl neapsiriksite jei Jūsų namuose įsigalios maža tradicija vieną savaitės dieną pašvęsti mažam namų apvalymui ir kiekviename kambaryje uždegsite nors po nedidelę cerkvės ar bažnyčios žvakutę ir leisite jai degti iki kol ji pati užges.

 

Šalia mūsų nuolatos esantys astralinio pasaulio tvariniai tiesiog nekenčia žvakės liepsnos ir joje sudega arba dumia kur akys mato, tokioje apvalytoje patalpoje atmosfera tampa žymiai skaidresnė, gyventi apvalytoje patalpoje tampa lengviau, „sveikiau“. Žvakės liepsna galima apvalyti ir žmogų, jo energetinį lauką: išpasakokite susikaupusias problemas degančiai žvakei, mintimis susijunkite su ja, ilgėliau sukoncentruokite dėmesį i žvakės liepsną ir pasimelskite. Tokios maldos bus išklausytos daug greičiau, o sielą ir kūną išlaisvinsite nuo kasdienės smulkios negatyvios energijos sankaupos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Rimtose magijos apeigose cerkvės ir bažnytinės žvakės buvo ir bus nepamainomas atributas. Nors be žvakės liepsnos neapsieina nei vienas būrimo seansas, magijos ritualas ar užkalbėjimas, tačiau didžiausią reikšmę cerkvės ir bažnyčios žvakės turi valymo ritualuose, kai reikia pašalinti rimtus nužiūrėjimus, užkalbėjimus, prakeikimus ar „pagadinimus“. Nors bažnytinės ir cerkvės žvakės, tinkančios magijos ritualams, dažniausiai gaminamos iš gryno bičių vaško, tačiau galima sutikti ir pagamintų su gyvulinių riebalų priemaišomis. Jos privalo būti šventintos. Valymo ritualo metų energetiškai purvinoje teritorijoje ar esanti šalia žmogaus nešvariu biolauku žvakė dažnai spragsi, skleidžia juodus dūmus, kapsi juodo vaško lašais – tai akyvaizdūs įrodymai sunaikinamos negatyvios energijos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šiuolaikinės parafino žvakės tinka tik buitinei, kasdienei, „lengvąjai“ magijai, nes tik žvakės iš natūralių sudedamųjų dalių geba tinkamai sugerti negatyvią energiją ir žymiai stipriau skleidžia gerąją, jei naudojamos sėkmei, meilei ar pinigams pritraukti. Žinoma, neturint galimybių ir priemonių patiems išlieti natūralaus vaško žvakių ir jų nudažyti natūraliais dažais dažnai esame priversti užsukti į paprasčiausią parduotuvę, tačiau būtina iš anksto žinoti kokios spalvos ir formos žvakę pasirinkti užkalbėjimui ar magiškam ritualui, kad ji sustiprintu jo poveikį ir padėtų kuo greičiau pasiekti norimo tikslo.

 

Žvakių spalvos ir jų simbolika:

 

Balta – tyrumas, apsivalymas, apsauga.

 

Juoda – kerštas, prakeikimas, „pagadinimas“, kontaktas su mirusiais, blogos energijos atsikratymas.

 

Raudona – mielė, laimė, sveikata, blogio išvarymas, aistra ir kūryba.

 

Rožinė – meilė, draugystė, sėkmė.

 

Oranžinė – partnerio pritraukimas, sėkmė, darbas, karjera.

 

Geltona – ateities numatymas, kliūčių įveikimas, intelektas.

 

Žalia – materialinė gerovė, finansai, atgimimas, sėkmė, sveikata, gydymas.

 

Žydra – parapsichologinių galių vystymas ir sustiprinimas.

 

Mėlyna – kova su baimėmis, apsauga nuo paralelinių pasaulių būtybių, ramybė, išmintis.

 

Violetinė – dvasinės jėgos, sunkių ligų gydymas.

 

Purpurinė – kontaktas su paralelinių pasauliu būtybėmis, energijos atstatymas, kliūčių įveikimas.

 

Ruda – naminių gyvūnų gydymas, bet kokių namų problemų sprendimas.

 

Balta žvakė gali būti puikiai naudojama energetinio apvalymo ritualuose, negatyvios energijos „išdeginime“ iš sergančio, nūžiūrėto žmogaus, pakenkto organo, namų valymui. Tokio kasdienio ritualo metu reikėtų žvilgsniu koncentruotis į žvakės liepsną ir maldos pagalba prašyti atleidimo ir apvalymo sau ir savo priešams.

 

Raudona žvakė dažnai naudojama egzorcizmo seansams, astralinių gyvių „išdeginimui“ iš žmogaus energetinio lauko, patalpų valymui, gyvybinės energijos susigrąžinimui, meilės magijoje, lytinių ligų, impotencijos, frigidiškumo gydymui. Padeda vidaus organų veiklai, gerina kraujo sudėtį.

 

Rožinė žvakė padeda pritraukti draugystę ar ją sutvirtinti. Ritualui reikėtų ant žvakės išraižyti nelyginį skaičių kartų formulę VARDAS+VARDAS ir sudeginti žvakę iki pabaigos, kartoti nelyginį dienų skaičių. Norint pritraukti norimą partnerį galimas ir kitas ritualas: reikėtų ant popieriaus lapelio parašyti mylimojo vardą ir jį padėjus po žvake ja uždegti. Žvakei sudegus reikia sudeginti ir popierėlį su vardu ir paleisti pelenus pavėjui.

 

Oranžinė žvakė naudojama norint pritraukti sėkmę, optimizmą, norimą bet kokios situacijos baigtį.

 

Geltoną žvakę tinka deginti būrimo, ateities spėjimo metu. Taip pat geltona žvakė padeda atsikratyti depresijos, prastos nuotaikos.

 

Žalią žvakę dažniausiai naudojame finansams pritraukti, materialinei padėčiai pagerinti. Galite pabandyti ant popieriaus lapelio užrašyti kelis norus, tačiau ne daugiau trijų ir padėti po degančia žalia žvake. Žvakei baigiant degti lapelį taip pat sudeginkite, o pelenus paleiskite pavėjui. Žalia žvakė naudojama ir gydymo tikslais.

 

Žydra spalva – mėlynos ir baltos sanplaika, todėl pasižymi ir pirmosios ir antrosios charakteristikomis. Ji pulsuoja ramybe, siekiu pažintį tai, kas mums nesuprantama, nepasiekiama.

 

Nuolat deginama mėlyna žvakė gali padėti išgydyti sunkias ligas. Jei namuose jaučiama mirties energetika ar lankosi vėlės, tokius svečius išprašys būtent mėlyna žvakė, pažadanti ramybę, susikaupimą ir rimtį.

 

Violetinė – raudonos ir mėlynos mišinys, todėl pasižymi ir pirmosios ir antrosios spalvos savybėmis. Violetinė žvakė gali visiškai ištrinti ribą tarp gyvųjų ir mirusiųjų pasaulių, todėl puikiai tinka būrimams, bendravimui su dvasiomis.

 

Purpurinė žvakė geriausiai padės susisiekti su anapusiniu pasauliu bei pagelbės įgauti daugiau jėgų dvasių pagalba.

 

Ruda – žemės, namų, šaknų, šeimos židinio, ramybės spalva. Tokios spalvos būna nevalyto vaško žvakės. Tokia žvakę geriausia deginti naminuko garbei, namų ramybei. Šalia pastatykite lėkštute su pienu, duonos gabalėliu. Tris kartus garsiai pašaukit savo namų sargą, pasiūlykit vaišių ir išsakykite savo norus namų tema. Žvakę palikite degti, kol ji pati užges.

 

Juoda žvakė naudojama kerštui, darbui su mirusiųjų sielomis bei juodojoje magijoje.

 

Savaitės dienos ir žvakės:

 

Sekmadienis – geltona;

 

Pirmadienis – balta;

 

Antradienis – raudona;

 

Trečiadienis – purpurinė;

 

Ketvirtadienis – mėlyna;

 

Penktadienis – žalia;

 

Šeštadienis – juoda;

 

Kaip jau minėjome ritualams geriausia naudoti natūralaus vaško žvakes, dažytas natūraliais pigmentais, tačiau tokių gamyba dažnai užima marias laiko, todėl buitiniams tikslams (kai nereikalinga ypatingai stipri žvakės energija) puikiai tiks ir šiuolaikinės parafino žvakės, tik rinkitės ne aplietas spalvotais pigmentais, bet pilnai dažytas žvakes. Parsinešę iš parduotuvės jas nuplaukite vandeniu ir druska, išdžiovinkite ir naudokite savo tikslams. Bet kokiam ritualui tiks tik nauja, nedeginta žvakė.

 

Anomalija.lt primena, kad užsisakyti rankų darbo runų žvakes kurios gaminamos tik iš natūralaus ir ekologiško sojų vaško galima kartomantija.lt puslapyje.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Reikes pameginti

lol

Tai cia anomalijos saitas ar burtu saitas?

Dominyka

Labai įdomus aprašymas, kuris sudomins ne vieną. Labai mažai yra skelbiama apie žvakių reikšmę, todėl įvertinus labai gerai, kad galima sužinoti naudingų dalykų.

Taip pat skaitykite