Kaip su mumis “kalba” žvakės per magijos ritualus?

magija-zvakes-zenklaiŽvakės nuo seno naudojamos magijos ritualuose. Jos ne tik padeda gauti teigiamą rezultatą, tačiau dažnai ir informuoja mus apie įvairius dalykus.

 

Būrėja Vilija žemiau pateikia kelis dažniausiai pasikartojančius žvakių “ženklus” su paaiškinimais.

 

Žvakė dega skaisčiai, lygiai:tai reiškia, kad norai bus išklausyti, gausite to, ko trokštate.

 

Deginama žvakė smarkiai teka: reikia žiūrėti, kokie vaško ženklai atsiranda. Jei nuteka vaško širdelės, o atliekate meilės Ritualą, vadinasi, viskas bus kuo puikiausiai. Jeigu vaškas primena karstą, nieko gero nesitikėkite ir t.t.

 

Žvakė teka vienoje pusėje – tai liudija apie slaptą problemą arba tai, kad kažkas stengiasi, jog jūsų troškimas neišsipildytų. Iš pradžių gali nesisekti, bet pakartojus Ritualą kelis kartus, viskas turėtų susitvarkyti.

 

Žvakė dega neįtikėtinai sparčiai: paprastai gerai deganti žvakė yra geras ženklas, tačiau pernelyg greitas degimas reiškia, kad nors rezultatas bus teigiamas, jis truks neilgai. Po kurio laiko gali tekti viską pakartoti iš naujo.

 

Liepsna suplevena, prigęsta ir vėl užsiplieskia: jei tai pasikartoja ne vieną kartą, tai ženklas, kad viduje truputį priešinatės tam, ko norite arba nelabai tikite tuo, kad noras pildysis.

 

Žvakė smarkai rūksta, bet galiausiai gražiai sudega: tai liudija apie slaptas kliūtis. Gali tekti sukaupti visą kantrybę, kol sulauksite trokštamo rezultato.

 

Žvakė užgęsta nesudegusi:tai blogas ženklas, nes liudija, kad tavo valiai priešinasi labai stipri jėga. Teks viską pradėti iš pradžių arba imtis rimtesnių priemonių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Žvakė spragsi, skleidžia juodus dūmus. Cerkvės ar šventintos bažnyčios žvakės visų pirma pasižymi „valomosiomis“ savybėmis, jų liepsną sunaikina, sudegina negatyvią energiją. Nesvarbu ar tai būtų mintys, ligos, nužiūrėjimas ar kita negatyvi energija ir kur ji slypėtų: žmoguje, daiktuose, bute ar name.

 

Šalia mūsų nuolatos esantys astralinio pasaulio tvariniai tiesiog nekenčia žvakės liepsnos ir joje sudega arba dumia kur akys mato, tokioje apvalytoje patalpoje atmosfera tampa žymiai skaidresnė, gyventi apvalytoje patalpoje tampa lengviau, „sveikiau“.

 

Parengė: Vilijos Magiškos Kortos

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite