RAGANA… KOKIA JI?

Šia tema prirašyta labai daug. O pastaruoju metu apie tai kalba vis dažniau, todėl kad ji kaip niekada tapo aktuali dėl šarlatanų antplūdžio.
O kaip iš tikrųjų atskirti tikrą praktiką nuo šarlatano? Kaip atrodo tikros raganos?

 

RAGANOS IŠVAIZDA, CHARAKTERIS IR ELGESYS

 

• Atpažinti raganą pagal išvaizdą praktiškai neįmanoma. Išoriškai ji niekuo nesiskiria nuo eilinių žmonių. Drabužių stilius greičiausiai bus visiškai nepastebimas, todėl, kad tikra ragana nerėks ant kiekvieno kampo apie save ir savo gabumus, o, priešingai, greičiau ieškos ramybės ir vienumos. Ragana gali nešioti ir plėšytus džinsus, ir klasikines vakarines sukneles, gali važinėti autobusais, ar brangiais automobiliais. Ir niekas net nepagalvos, kokia jos jėga iš tikrųjų, jei pati to nepanorės.

 

• Kaip taisyklė, dažnai ragana turi ir paprastą darbą. Maždaug tik 1-2% praktikų uždirba grynai magija. Procentas nedidelis, nes, teikiant tik magines paslaugas, sunku uždirbti pakankamai pinigų pragyvenimui. Magijoje nėra ir negali būti konvejerio, nes į darbą su kiekvienu žmogumi įdedama labai daug jėgų ir laiko, o ne 15 minučių kaip poliklinikoje.

 

• Mes įpratome televizijos ekranuose matyti tipišką raganos vaizdą:
Juodi, ar tamsūs drabužiai, juodas ar ryškus makiažas, apsikarsčiusi žiedais, amuletais, akmenimis, apyrankėmis, pentagramomis ar dar kokia nors nesąmone, kas priduoda jos išvaizdai kažką paslaptingo ir maginio. Ir būtinai klastingas, arogantiškas žvilgsnis iš padilbų, įvarantis siaubą mirtingiesiems. Baisu… Ir svarbiausia, kad daugelis šarlatanų stengiasi palaikyti šį vaizdą. Ir jeigu jūs pakliuvote pas tokį praktiką, tai labai tikėtina, kad visa ši aplinka tik vaidyba ir neturi jokio ryšio su tikrąja magine galia.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

• Jeigu jūs atėjote į priėmimą pas raganą, o jos priimamajame pilna stiklinių rutulių, akmenų, altorių, ant stalo guli vudu lėlės, ant sienų kabo įvairūs magijos ir savęs tobulinimo kursų diplomai, prieš jus šarlatanas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

• Tikras praktikas niekada neišstatys visuotinei apžvalgai savo altoriaus, savo darbo vietos, savo asmeninių amuletų, kortų, runų ir kitų maginių instrumentų. Visa tai kruopščiai slepiama nuo pašalinių akių. Net šeimos nariams ne visada leidžiama matyti raganos darbo įrankius ir tuo labiau juos liesti. Darbo akimirkos taip pat bus paslėptos nuo svetimų akių ir vudu lėlės ar žvakės ritualams NIEKADA negulės matomoje vietoje. Todėl nepasitikėkite praktikais, kurie iternete išstato parodai savo altorius ir maginius atributus. Visa tai daroma tik pasirodymui ir norint pritraukti naivius klientus. O tikros pagalbos iš tokių praktikų jūs negausite.

 

• Tikra ragana niekada nerėks ant kiekvieno kampo ar soc.tonkluose, su kokiomis Jėgomis ji dirba. Visa tai pagyros ir bandymas pateikti save „Didžia ir visagale“. Girtis savo ryšiais – tai nepagarba toms Jėgoms, su kuriomis ji dirba.

 

• Ragana turi vieną išskirtinį bruožą – tai jos elgesys ir charakteris. Tikros raganos nedomina apkalbos ir paprasti gyvenimiški svarstymai: kas ką pirko, kas kur nuėjo, kas ką pasakė ar pagalvojo. Todėl paprastose kompanijose ragana, greičiausiai, tylės. Bet ten, kur kalba prasidės apie dvasingumą, savęs ugdymą ar ezoteriką, ji bus aktyvesnė ir gali papasakoti daug įdomaus.

 

• Jėgos žmogus niekada nerėks ir nežemins kitų žmonių, nekels barnių lygioje vietoje ir net ten, kur yra priežastis pasibarti, tikra ragana bus rami ir šaltakraujė. Raganos yra aukščiau viso to, nes turi aukštą dvasinio išsivystymo lygį ir toliau siekia tobulumo, priima savo trūkumus ir stengiasi juos pašalinti, susilaiko ten, kur paprastas žmogus tiesiog sprogsta. Raganos nemėgsta triukšmingų vakarėlių, pasilinksminimų, išgertuvių ir kompanijų. Jai būtina vienuma, ji myli gamtą ir gyvūnus.

 

• Visi aukščiau aprašyti simptomai gali būti ne tik pas šarlatanus, bet ir pas daugelį jaunų praktikų, kurie neseniai pasinėrė į magijos pasaulį, bet jau turi dideles ambicijas, pasipūtimą ir pasitikėjimą savimi. Daugelis, pradėję studijuoti magiją forumuose ar soc.tinkluose, jau įsivaizduoja save didžiais magais, net neįsisavinę abėcėlės. Pradeda siūlyti magines paslaugas. Būtent tarp tokių „praktikų“ galima pamatyti padidėjusį agresyvumą komentaruose. Būtent jie apsiputoję įrodinėja savo tiesą.

 

Pas tokias raganas pakliūti baisiau, negu pas šarlatanus. Nes šarlatanas apgaus jus viso labo pinigine prasme, o praktikas – nemokša, neteisingai atliktu ritualu gali stipriai pakenkti. Ir klientas vietoj būtinos pagalbos gaus dar daugiau problemų.

 

RAGANOS PATIKRINIMAS

 

Patikrinti raganą – tą rekomenduoja daugelis straipsnių, bet čia yra daug niuansų, apie kuriuos niekas nerašo. Neprotinga patikra gali baigtis blogai pirmiausia pačiam tikrinančiajam. Raganos tokių patikrinimų ir klaunados nemėgsta dėl daugelio priežasčių. Patikrint gal ir patikrins raganą, bet ji, greičiausiai, jau atsisakys bendrauti su tokiu klientu.

 

Cirko arkliu dirbti niekas nenori. Kam patiks, jei tikrins jūsų žinias ir gabumus tiesiog norėdami pasilinksminti? Norite šou? Eikite į Ekstrasensų mūšį ar įsijunkite televizorių kur bobutė Klava per telefono pokalbį trijų minučių bėgyje atras ir pašalins negatyvą.

 

Įsivaizduokite tokią situaciją: ateinate įsidarbinti ir potencialus darbdavys sako; „ pastatykite namą. O jau paskui aš pagalvosiu, ar jus įdarbinti, ar ne, užmokėti ar ne“…
Būtent taip tikrinantys elgiasi, manydami, kad visi jiems skolingi ir jie turi teisę taip elgtis.

 

Jeigu jūs darote tokias klaidas ir stengiatės raganą apgauti, manydamas kad jūs protingesnis, tai rezultatas gali būti apverktinas. Jeigu jūs pakliuvote pas šarlataną, tai nieko baisaus jums negresia. O štai, jeigu supykdėte tikrą raganą…

 

Mažiausia, kas gali būti – tai stiprus energetinis smūgis, kuris pramuš jūsų biolauką. To smūgio pasekmės – nusilpusi jūsų energetika, jėgų praradimas, pablogėjusi sveikata. Daugelis raganų panašiose situacijose nesikuklina padaryti „vagį“, kurio pagalba pasiims sau tai, ką mano esant reikalinga…

 

Visur yra savi niuansai, bet prašau visus būti protingais ir nepakliūti į pigius šarlatanų spąstus, bet tuo pačiu su pagarba ir supratimu žiūrėti į raganų darbą.

 

Cassandra Niya

 

©Copyright by, Menesiena

 

Šaltinis: https://www.facebook.com/Menesiena.Burimai/

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Zebras12

Sveiki gal kas zinot kontaktu megu. Pinigai ne kliutis

Nesusipratėlė

Didelė dalis tiesos,bet ir daug naivųolių žmogelių,kurie ne patys kuria savo gyvenimą,o ieško ko nepametę..išmokite atsakyti už savo veiksmus

Paprastutis

Sis straipsnis tikriausiai tinka ir raganiams, ne vien moterims raganoms.
Na,o siaip, jei salia yra ragana/raganius, visada galima pajusti ju buvima salia ar netoliese ir ivairus aksesuarai cia nei prie ko.

Taip pat skaitykite