Ką mums žada 2015 metai?

2015metai2015-uosius globoja Žalioji Medinė Ožka. Ji iš dvylikos gyvūnų yra aštuntas ženklas. Tarp visų gyvūnų Ožka turi stipriausiai išreikštą moterišką prigimtį. Todėl ir nenustebkite, kad pagal gyvūno charakterį, kuris mėgsta demonstruoti savo įnoringą, kaprizingą, o kartais ir švelnų nuolankų būdą – metų eigoje sulauksite įvairių pokyčių ir netikėtų siurprizų ir visuomeniniame, ir asmeniniame gyvenime.

 

Metų įvykiai suksis kaip karuselė, nuobodžiauti nebus kada. Ožkytė moka būti ir meili, ir nuolanki, bet kartais bakstelės rageliais. Tikrąjį jos charakterį ir jo poveikį pajusime tik nuo 2015-ųjų vasario 19 dienos.

 

Metų globėja Ožka labai jautri, atlaidi, nekenčia melo ir išdavystės, nesąžiningus žmones randa kaip nubausti. Ji mėgsta bendrauti, todėl geba užmegzti nuoširdų pokalbį, išklausyti oponentą ir rasti sprendimus iš sudėtingų, užsitęsusių ir varginančių situacijų.

 

2015-ųjų horoskopas sako, jog žmonės taps nuoširdesni, labiau atjaučiantys, mokantys atleisti, gebantys užmiršti senas skriaudas ir susitaikyti. Ožkos metais visuomet būdavo stengiamasi taikiai gyventi, rasti būdų kaip pabaigti užsitęsusius konfliktus. Labiausiai Įtemptas ir konfliktiškas 2015-ųjų mėnuo – kovas. Jam praėjus po kurio laiko pradės stabilizuotis politinė ir ekonominė padėtis pasaulyje.

 

Viena iš svarbiausių šių metų temų, kurią globos Žalioji Medinė Ožką – meilė. Tai labai perspektyvūs ir dosnūs asmeniniams santykiams metai. Jei esate vieniši, turite realią galimybę sutikti sau giminingą sielą, antrąją obuolio puselę ir sukurti savo asmeninę laimę. Nepamirškime, kad Ožka visada prioritetą suteikia romantiškų jausmų kupiniems žmonėms, kurių gyvenime meilė visuomet yra ir bus pirmoje vietoje.

 

Tik nesėdėkite namie prie kompiuterio ir negulinėkite ant sofos su laikraščiu rankose, rodykite iniciatyvą, eikite į parodas, koncertus, įvairius renginius, meno galerijas, teatrus, kūrybines dirbtuves, t.y. ten, kur yra mėgstamos metų globėjos Ožkos susitikimų vietos. Tai puikūs metai norintiems sukurti šeimą. Kaip nebūtų keista, netgi santuoka iš išskaičiavimo ateityje gali tapti laiminga. Vedusiems partneriams metai taip pat bus sėkmingi. Atsinaujinantys jausmai ir aistra pagerins santykių kokybę.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Santykiuose su artimaisiais Ožka visada pasiruošusi įvairioms nuolaidoms ir kompromisams. Šiais metais žmonės intuityviai pritrauks būtent tuos partnerius, kurių jums ir reikia labiausiai. Todėl branginkime ir vertinkime žmonės, kuriuos sutiksime 2015-aisiais.

 

Šie metai bus dosnūs poroms, kurios planuoja šeimos padidėjimą. Susilauksite sveikata trykštančių kūdikių, kurie užaugę bus draugiški, linksmi, jautrūs, mokantys sutarti su kitais, randančiais kalbą tiek su senu tiek su jaunu žmogumi. Tokie vaikai nuo mažumės stengsis padėti kitam bėdoje, o kai bus jums labai liūdna – mokės pralinksminti ir tėtį, ir mamą. Kadangi Ožka yra kaprizinga, tai vietoj vieno planuoto vaikelio galite sulaukti ir dvynukų ar net trynukų.

 

Metų globėja skatina ir palaiko talentingus ir kūrybiškus žmones, kurie visada ieško ir atranda kažką naujo. Todėl nenustebkite išgirdę apie naujus mokslininkų atradimus. Sulauksime naujų idėjų ir verslo srityje, juk Ožka linkusi labiau dirbti galva nei rankomis. Naujos idėjos padės palengvinti sunkų rutinos pripildytą darbą. Pilnai realizuos save tie žmonės, kurie atskleis savo ilgai slėptus talentus. Ožka palaiko kūrybingus žmones, tačiau tampa kaprizinga, kai žmonės bando atsiskirti, užsidaryti ir dirbti vienumoje. Šių metų energijos labiau palaikys žmones, kurie stengsis dirbti jei ne kolektyve, tai bent poroje.

 

Pirmąjį 2015-ųjų pusmetį sėkmė labiau lydės kūrybinių profesijų atstovus, aktorius, muzikus, žmones dirbančius su vaikais, pramogų srityje, mados dizainerius, politikus, režisierius, tiksliųjų mokslų atstovus. Antrasis pusmetis bus palankesnis medikams, farmacininkams, mokytojams, inžinieriams, fizikams, smulkaus verslo atstovams. Kalbant apie finansus 2015-ieji nebus didelio ekonominio pakilimo metai. Tikėtina, jog pajamos nebus didelės, tačiau stabilios. Svarbu šiais metais vengti kraštutinumų.

 

Mokėjimas teisingai planuoti savo šeimos biudžetą padės išvengti bereikalingų išlaidų. Jei ir susidursite su finansiniais sunkumais, Ožka rekomenduoja nepasimesti, o į situaciją žvilgterėti kitu kampu, labiau pasitikėti sprendimais padiktuotais jūsų intuicijos, o ne logikos. Keisis jūsų požiūris į uždarbį, priimsite sprendimus, kurie ateityje palengvins jūsų finansinę padėtį.

 

Ožka nėra labai ištvermingas gyvūnas. Todėl 2015-aisiais svarbu profilaktiškai tikrintis, kad išvengtumėme chroniškų ligų paaštrėjimo, stiprinkite imunitetą. Palanku šiais metais stiprinti savo valią, pradėti sportuoti, pradžioje bent, esant galimybei, palikus automobilį pėstute nueiti į darbą. Ir pagaliau užsiimkite mitybos klausimais, kurie suteiks galimybę sureguliuoti savo svorio problemas.

 

Straipsnio autorė: astrologė Rita Vainauskienė www.astrostudija.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite