Indigo jaunuolis prisimena tai, kas yra Visata ir Žmogus

matias-de-stefano-660x375Matias De Stefano jaunas vaikinas iš Argentinos, kuris prisimena visus savo ankstesnius gyvenimus, rašo kvatinemagija.lt.

 

Nepaisant savo jauno amžiaus, Lotynų Amerikoje jis daug kam tapo dvasiniu mokytoju. Jis taip pat vadinamas pačiu tikriausiu indigo vaiku, mato ateitį ir praeitį. Jis daug kam gali patarti kaip teisingai ir pozityviai mąstyti bei nepadaryti gyvenime lemtingų klaidų, ypatingai šiais permainų laikais. Tačiau jis taip pat siūlo nepamiršti, jog viskam yra laisva valia. Dar būdamas 3 metų jis pradėjo prisiminti, kas jis toks. Dabar Matias’ui turėtų būtų 23-ji.

 

Šis argentinietis yra sukūręs kelis nuostabius dokumentinius filmus, kuriuose kalba apie savo dvasinį kelią. Kartą jis iškėlė sau užduotį prisiminti tai ką žinojo, tas žinias, kurios iš mūsų buvo atimtos. Ir jis tas žinias prisiminė. Jo įsitikinimu, tai yra adekvatus ir teisingas supratimas, kas yra Visata, kokie joje vyrauja dėsniai ir kaip vystosi evoliucijos procesai.

 

Kaip atrodo Visata. Ar egzistuoja gėris ir blogis. Aš iš tikrųjų mes žinome žmonijos istoriją? Kaip atsirado žmogus ir kas yra Dievas? Kas yra dvasia. Kas tokie yra indigo vaikai? Ar egzistuoja Atlantida? Iš kur mes atėjome ir kur einame? Kame yra viso to prasmė? Įsivaizduokite, kad į visus šiuos klausimus yra atsakymai. Tai žinios, kurios jungia mokslą ir tikėjimą, kurios paaiškina šiuos dalykus ir iš fizinės, ir iš dvasinės pusės.

 

Matias De Stafano filmas „Prisiminti viską. Uždraustas išsilavinimas“ sukurtas ispanų kalba, bet yra titrai rusų ir anglų kalbomis.

 

Įsivaizduokite, jog kažkas pradeda prisiminti, kas yra Visata. Ir tas žmogus pradeda prisiminti ankstesnius savo gyvenimus iki gimimo. Jis prisimena save, žmones, misiją ir tikslus, viską kas sukurta ir kaip sukurta tame reiškinyje, kurį vadiname Visata.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Esminiai mūsų būties principai, pagal tai, kaip juos prisimena Matias De Stefano

 

Kai mes pradedame prisiminti, pradeda veikti tam tikra smegenų dalis, kuri jungia mus su kosmoso atmintimi. Tai gali daryti kiekvienas žmogus. Todėl mes galime prisiminti tuos istorinius įvykius, kurių žmonės nežino. Šiandien visi priėjimai į Visatos atmintį atviri, todėl jais tinkamai pasinaudojus, mes galime suprasti kokie procesai šiandien vyksta Žemėje ir apskritai Žmonijoje.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Matias De Stefano pasakoja savo patirtį, jog iš pradžių prisiminimai buvo neskausmingi. Ir jis jais naudojosi, pasakodamas Žemės istoriją savo draugams. Tačiau vėliau atėjo momentas, kai prisiminimai tapo skausmingi. Prasidėjo sunkiai pakeliami galvos skausmai. Prieš akis išplaukdavo vaizdai, kurie keldavo skausmą ir neviltį. Vėliau jam bendraminčiai patarė savo prisiminimus užsirašyti ir piešti tas būtybes, kurios nuolat lydi tuos prisiminimus. Matias teigimu, tos būtybės visada aplink mus, tačiau tik vienetai žmonių gali jas pamatyti. Ir tos būtybės padėjo gaunamą informaciją sutvarkyti, taip, kad galima būtų ja naudotis.

 

„Aš visada tas būtybes prisimenu, kaip įprastas ir realias. Aš jų nepriėmiau kaip keistų dalykų, kol man nesuėjo 14 metų. Vėliau supratau, kad aš prisimenu tai, kas kitiems žmonėms neprieinama. Tokį žmonių nematymą ir nesupratimą laikiau normaliu reiškinių“, – savo filmuose pasakoje 23-jų metų indigo jaunuolis iš Argentinos.

 

Po 14 metų jis jau pradėjo galvoti kitaip. Vienintelis žmogus, kuris viską žinojo kas darosi su Matiasu buvo jo mama. Bet ji taip pat ne viską suprato, tačiau mama ji priėmė tokį, koks yra ir visais atvejais palaikė.

 

Ir iš tikrųjų, kaip jis pasakojo, nuo pat paauglystės žinojo savo tikslus. Nors kartais aplankydavo mintys, jog tai gali būti šizofrenijos požymiai. Nes tai, ką prisiminė, neturėdavo jokios prasmės. Bet kai pradėjo viską rašyti ir piešti, informacija galvoje susigulėjo pati. O kai tik informacija pradėjo susigulėti, jis suprato, kad tokios žinios duodamos ne šiaip sau, o tam, kad padėti kitiems žmonėms suvokti žemišką, kosminę ir dvasinę informaciją.

 

Tarp įvairių dalykų, Matias prisimena kalbą, kuri buvo jam duota suprasti. Ši kalba vadinasi „Sayonico“. Anot jo, šią kalbą kalbėjo senovės išminčiai Egipte. Ji skirta tam, kad skirtingų tautų ir tikėjimų žmonės galėtų lengviau prisiminti.

 

Toliau Matias De Stefano kalba apie savo misiją: „Aš atėjau tam, kad per savo prisiminimus atneščiau žmonėms žinią: „Nusiraminkime, mes teisingame kelyje“. Jis nori padėti žmonėms sudėlioti informaciją taip, kad nepranešant iš esmės nieko naujo, daugumai žmonių ji pasirodytų visiškai nauja. Tai paprasti, lengvi dalykai, be jokių sudėtingų mokslinių teorijų, paaiškinantys tai, kas yra Žmogus ir Visata. Jis visiškai kitaip paaiškina istorinius įvykius, griauna mitus, kurie šiuo metų žmones varo į neviltį.

 

„Priežastis, kodėl aš viską prisimenu, buvo apspręsta dar prieš man gimstant. Iš tikrųjų dauguma vaikų, kurie gimsta dabar, turi puikias savybes prisiminti. Tačiau jie dar negali prisiminti daugumos dalykų, susijusių su žiniomis apie tvarką Visatoje. Jie gali prisiminti žvaigždžių sistemą iš kurios atėjo, kodėl jie čia atėjo. Tačiau aš prisimenu bendrąsias žinias, istoriją, kosmologiją ir pan. Todėl, kad aš dirbau vietoje, kuri žinoma, kaip Centrinė Akašų Kronika, kuri „Sayonico“ kalboje reiškia „Thamthiorgah“.

 

Šitą informacijos saugyklą Matiasas vadina Dievo nugaros smegenimis. Tuo tarpu žodis Akaša yra kilęs iš Sanksrito, kuris simbolizuoja kosminį informacijos lygmenį. Šis lygmuo dirba kaip failų saugykla, kurioje užrašytos, visos Dievo situacijos, jausmai ir veiksmai. Ten užrašyta tiek planetos istorija, tiek ir kiekvieno iš mūsų. Šiuose failuose taip pat užrašytas gyvenimo tikslas ir likimo programos pagal karmą arba pagal užduotis, siekiant įgyti tam tikros patirties.

 

Matiasas sako kad jo darbas yra susijęs su dideliais informacijos kiekiais. Štai iš kur jo sugebėjimai tiek daug prisiminti. Jis sako, jog dabar yra didelė rizika vaikams susirgti autizmu arba šizogfenija, jeigu jie labai anksti pradeda prisiminti. O kadangi vaikinas mokėjo dirbti su informacija, jam buvo leista suprasti vis daugiau ir daugiau.

 

Ką Matiasas De Stefano prisimena?

 

Pirmiausia jis prisiminė savo praėjusius gyvenimus. Tačiau laikui bėgant prisiminimų tematika tapo kur kas platesnė. Kai kuriuos savo prisiminimus jis pasakoja detaliai ir smulkiai. Pavyzdžiui, kaip atsiranda siela? Kaip vyksta grįžimas pas Kūrėją, apie įvairius humanoidus iš kitų planetų, apie Galaktikos konfederaciją, apie sielų bangas, kurios gimsta skirtinguose pasauliuose, kaip veikia reinkarnacija, sistemos ir Kosmoso dėsniai. Visa tai egzistuoja ezoteriniuose išmatavimuse.

 

Taip pat jis kalba apie žmonijos istoriją, apie nežinomą jos pusę, apie Lemūriją ir Atlantidą ir įvairias kitas rases, kurios padarė įtaką žmonijos sukūrimui. Matiasas taip pat pateikia savo versiją, kodėl tos svetimos civilizacijos daro įtaką visiems istorijos procesams iki pat vandenio eros ir kodėl į mūsų pasaulį dabar ateina visai kitokios sielos.

 

Mus supanti aplinka, daiktai, žmonės, įvykiai, kultūros rasės, įvairūs fizikiniai faktoriai egzistuoja tam kad mes apie juos žinotume, įgytume patirties ir sužinotume, kaip išgyventi tam tikroje aplinkoje.

 

„Gamta, panaši į veidrodį. Viskas, ką jūs galite rasti išorėje, yra atspindys to, ką turite viduje. Ir šita informacija, remiantis esama situacija, gali būti panaudojama siekiant savęs tobulinimo tikslų, kad galima būtų palyginti situacijas kuriose žmonės gyvena ir juda su tuo momentu, kai nėra nei laiko, nei erdvės. Visa tai reikalinga tam, kad suprastume savo istoriją, iš kur mes atėjome, kur mes einame, ir kodėl mes čia. Tokiu būdu situacija, kurioje esame, gali padėti save atrasti, prisiminti savo asmeninę misiją, savo asmeninį evoliucijos kelią ir kodėl būtent taip viskas vyksta. Tai padeda atskleisti koks yra numatytas scenarijus visame šiame dideliame procese, – tęsia pasakojimą Matiasas. – Kiekvienam iš mūsų vertėtų susivokti, kodėl mes čia. Tai kiekvieno žmogaus asmeninė problema“.

 

Šituos vidinius procesus galima sureguliuoti praktikuojant meditacijas. Meditacija, pasak jo, visuomet padeda, kai mes sėdėdami tyloje galėtume surasti ne tai, kas dvasiška, bet tai, kas tikrai yra viduje, kas iš tikrųjų mus atskleidžia. Meditacija šiandien turėtų būti naudojama dažniau, kad žmonės pradėtų suprasti, kokia jų funkcija yra šiandien.

 

Kitoks Visatos supratimas

 

Gyvenimą pagal Matiasą galima suskirstyti į 2 periodus tam, kad galima būtų lengviau suprasti, kaip visa tai prasidėjo. Jį galima nagrinėti ir iš eterinio, ir iš fizinio plano. Kada žemėje prasidėjo eterinis gyvenimas, fizinio dar nebuvo. Tada gyvybė buvo kitokia, egzistavo būtybės be fizinio apvalkalo, gyvenančios dvasiniuose lygmenyse.

 

Dvasia yra būtybė, o dieviškojo kūno kibirkštys yra elektronai. Dvasios neturi kūniškos formos, nes jos sudarytos iš Šviesos. Jos turi pradines žinias iš Pirminio Šaltinio, kurį galima aprašyti, kaip Dievo Saulės rezginio čakrą. Iš čia atsiranda visi daiktai. Dvasinis lygmuo – labai subtilus. Jame netgi nėra jokių energetinių vibracijų. Tai reiškia, kad jis neturi jokios energetinės ar eterinės sudėties. Dvasia yra gryna Šviesa. Ir šita švari šviesa yra pasklidusi po visą Visatą. Ir kai ji pradeda kondensuotis, tai pampa molekule – kompaktine energijos sankaupa. Kai Šviesa tankėja, pradeda formuotis materija. Materija formuoja pati save iš tankių chaoso, kuris pradeda vykti kosminėse sienose. Kosmose ir susikuria chaosas.

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
DZA

Filmo reklama.

sara

Labai idomus straipsnis. Radau geros informacijos pvz. kad ir tai jog Dievas turi keistis.

Kovotojass

Tai gana idomu bet ar tai imamoma patiketi kitas klausimas .kiekvienS turim savo nuomone,abejotinos zmogaus galios ,taciau isskirtiniu zmoniu yra ,ir nevisi zino savo galiu pasamoneje,tiketi 100%turi buti nemastantis zmogus…….,

teip

januolis prisimena viską,bet sako, kad tai apsakyti pas mus nėra sąvokų,o anų gyvenimų sąvokų neprisimena,prisimena kalbas,kurių nėra, bet buvo naudojamos Egipte. Tai galėtų Egipto hieroglifus išversti, gal mokslininkai fantazuoja. Ir pasirodo aplamai mes esame ateiviai, tik to neprisimename. Ir galiausiai-smūgis religijoms. Pasirodo tarp mūsų tyliai gyvena būrys naujųjų mahometų, jėzų, angelų ir dievas ne vienintelis…Bijau,kad šis fantazuojantis vaikas nepagydomas.

Indre

Kazkur skaiciau Jog gyvenu 12 gevenima, Tai kol 70 gynenimu nugyvensiu.Beto kodel dievas turi keistis ?

Visata

Dievas yra visata

Indre

Kazkur skaiciau Jog gyvenu 12 gevenima, Tai kol 70 gynenimu nugyvensiu.Beto kodel dievas turi keistis ?

Kęstutis

Aš esu Scientologas .galiu patvirtinti kad prisiminti galima L R Xubbordas tai praėjo sukūrė ir aprašė technika kaip tai padaryti kitiems.

hm

Paskutiniame interviu, Vanga sakė, kad ateis toks laikas, kai žmogus pradės atsikratyti savo fizinių kūnų. Paklausta, kaip čia suprasti? Ji atsakė: taigi žmogus gyvas ir be fizinio kūno – vien eteriniu kūnu. Bet prieš tai dar turėsime pasinerti į visišką tamsą. Žymioji 3 dienų tamsa (tiek Bilijoj, tiek Milašius, tiek Edgaras Keisis, tiek Vanga) yra iš tikrųjų trijų metų tamsa. Kuri įvyks per artimiausius 30 metų. bus matyt

Monika

Nieko sudetingo, viskas labai paprasta,tik tiek, kad zmones nuo vaikystes yra klaidinami tevu, mokyklu. Gal but kiekvienas tai gali prisiminti, bet tik deja, perdaug yra uzsiterse prota negatyvu.

ropke

su tom dimencijom tik kaip cia yra, kiti saltiniai teigia 9 dimencija jau yra paskutine. nuo desimtos jau aina zemes, menulio kosmine samone, 10 dimencija , zvaigzdine samone, , 12 dimencija berods, visos visatos kosmine samone. kas cia teisus, kuris meluoja?

Nyaa

visi teisus, niekas nemeluoja:D gal zmonems atplaikiau kiek skirtinga informacija, gal jie kiek kitaip ta informacija interpretuoja, bet viskas daugmaz vistiek labai panasu:D

Taip pat skaitykite