Indigo jaunuolis prisimena tai, kas yra Visata ir Žmogus

Dvasios susikuria dėl dviejų pagrindinių užduočių. Pirma užduotis – priversti viską, kas tapo kūnų grįžti į šviesą. Antra – integruoti kosminę patirtį, suprasti tai, kas jau yra žinoma ir leisti kiekvienam individui tapti nauju Dievu.

 

Dvasia, pasak Maties De Stefano, plečiasi ir traukiasi, o šiame plėtimesi ir susitraukime reikia padaryti materiją subtilią, t. y. grąžinti ją į pirminį šaltinį. Šitą procesą mes ir vadiname reinkarnacija.

 

Reinkarnacijos procesas leidžia dvasiai pasinerti į materiją ir paversti materiją vėl į gryną Šviesą. Todėl mes turime atsikratyti minties apie tai, jog materija yra kažkas nešvaraus, nes dvasios per ją turi sugrįžti į Pirminį Šaltinį. Materija taip pat yra švari ir mes, kaip dvasios, tokiu būdu pasinėrusios į materiją, galime vėl tapti Šviesa. Šitas procesas vadinasi „Dhuater tumti dhu urnus aterti“. Tai reiškia: „Atnešti šviesą į Žemę ir grąžinti šviesą į Dangų“.

 

Reinkarnacijos procesas iš mūsų reikalauja vystymosi, todėl, kad visas šis procesas pasiekiamas integruojant visus daiktus ir reiškinius. Tokiu būdu visoms sieloms ir dvasioms reikia suprasti, kad viskas Visatoje vyksta tam, kad pati Visata taptų kitokia. Visos sielos turi įsikūnyti. Tai jos ir daro per kitą tankią energiją, kuri vadinama Siela.

 

Siela yra artimiausia pagal tankį Dvasios transporto priemonė. Ji susideda iš skirtingų energijų, todėl yra labiau tanki. Todėl, kad ji jau nėra gryna šviesa. Jos kūnas, kai žinoma, susideda iš čakrų. Visos 7 čakros yra energetinės liaukos, kurios leidžia dvasiai maksimaliai susirišti su tankia materija. Kiekviena čakra susijusi su tam tikromis liaukomis fiziniame kūne. Siela sukurta iš dalelių, kurias mes vadiname Dievu. Ir tos dalelės tarnauja kaip eteriniai kauptuvai, kurios geba vibruoti tais dažiniais, kaip ir materija. Tai leidžia švariai Šviesai patekti į materiją.

 

Tokiam evoliuciniam procesui paklūsta kiekviena individuali siela, nepriklausomai nuo to, kokiu laipsniu ji priklauso bendrai visumai. Visas šis procesas vyksta tam, kad pats Dievas taptų kitu Dievu. O tokį planą galima įgyvendinti tik įgijus naujos gyvenimiškos patirties ir tai galima daryti visose Visatos vietose, visose Jos pasireiškimuose, kiekviename išmatavime. Dabartiniu metu mes gyvename 3-iame išmatavime, todėl mes integruojame savo gyvenimišką patirtį būtent per šį Visatos lygmenį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Mes turime šią patirtį dėka organizacijos, kuri buvo sukurta šioje Visatoje, kuri yra paskirstyta į materijas ir kuri yra pačios materijos sudėtinė dalis. Materijos susidėvėjimas padeda patirčiai pasireikšti Visatoje. Tai mes vadiname senėjimu laike. Laikas tai irgi yra būtybė, kuri egzistuoja tam, kad sugriautų materiją, todėl jis veikia tik fiziniame plane.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šita patirtis gali tęsti metų metais ar tūkstantmečiais, priklausomai nuo to, kokias patirtis ar pamokas turi patirti kiekviena siela ir dvasia.

 

Evoliucija ir Energija

 

Evoliucija turi turtingą istoriją, kurią galima rasi sieloje ir kuria gali naudotis dvasinės būtybės, atlikdamos praktikas fiziniame kūne. Egzistuoja įvairūs žingsniai, kuriuos būtina žengti tam, kad tapti tuo, kuo esame šiandien. Taip pat egzistuoja skirtingi įsikūnijimo būdai. Mes žinome žmogų – vieną iš geriausių. Tačiau iš tikrųjų atskiri įsikūnijimai prasideda energetiniuose lygmenyse. Pirminei dvasiai reikia energetinių praktikų ir pirmiausiai būtina įsikūnyti į Sielą. Dvasia prisitaiko prie sielos ypatybių ir mokosi valdyti tai, kas yra vadinama Sielos būtybe. Po to ji praded praktiką įsikūnyti į molekulę bei dujų lygmenį.

 

Kaip dvasios mes pirmiausia turime atlikti praktikas mažesnio tankio įsikūnijimuose, todėl pirmiausia dvasia mokosi adaptuotis Sieloje. Daiktų tankėjimas leidžia mums suprasti fizinių reiškinių nestabilumą ir kintamumą tankiuose pasauliuose.

 

Maksimalus tankumas padeda mums suprasti, kaip jaučia save materija ir suvokti savo ribotumą, gyvenant materialiniame pasaulyje.

 

Augalai mums padeda suprasti, kaip skleidžiasi Dieviškoji šviesa ir kaip ji įsitvirtina Žemėje. Tam, kad visa tai įvyktų, mes turime ilgai, diena po dienos praktikuoti fotosintezės procesą.

 

Būdami gyvūnais mes mokomės judėti ir kontroliuoti savo kūną, kaip priimti sprendimus, kaip veikia instinktai ir sąveika su kitais gentainiais.

 

Būdami protaujančiomis būtybėmis mes mokomės ir praktikuojame dvasingumą per meditaciją, poilsį, kultūrą ir šeimos vertybes.

 

Būnat žmogumi, turime pragyventi 70 gyvenimų, kad išmoktume pilnai jungti Žemę su dangumi, panaudojant visą patirtį, kurią mes prieš tai įgijome. Tai paskutinis fizinis lygmuo, kartu su ne fiziniu.

 

Būdami septintojo lygmens angelais ir būtybės susiduriame su tuo, kad čia viskas iš esmės keičiasi. Šiame lygmenyje keičiasi evoliucija. Čia dirba būtybės, kurios tarnauja fiziniams pasauliams, panaudojant savo, kaip palydovo patirtį, kuris atsinešamas iš fizinio plano.

 

Po 7 lygmens prasideda visai kitas evoliucijos etapas, kuris yra daugiau eterinis. Tai reiškia, kad būtybės, kurios praėjo fizinius lygmenis, pradeda įsikūnyti eteriniame pasaulyje, todėl, kad jos sugebėjo savo materialinę patirtį išvesti į aukštesnius lygmenis, esančius virš materijos. Kada įvyksta pakylėjimas virš materijos, prasideda naujas evoliucijos procesas, nes būtybių kūnai tampa tikra Šviesa.

 

Kai tai įvyksta, jų užduotimi tampa padėti kitiems, tai yra tiems, kurie kol kas dar gyvena žemesniuose pasauliuose. Pakylėtosios būtybės ieško būdų, kaip pranešti tiems, kurie dar žemai, apie tai kaip vyksta materijos pakylėjimo procesas. Jie tampa mokytojais, tokiais, kaip Buda, Jėzus, Mahomedas ir daugelis kitų, kurie gimė ir šiandien dirba tyliai, o jų visuomenė nežino.

 

Tokiu būdu jų evoliucija tęsiasi iki 15 lygmens. Viena ta pati dvasinė būtybė gali būti vienu tuo pačiu metu skirtingose būtybėse, skirtinguose išmatavimuose, tam kad suvoktų save, kaip vieningą visumą.

 

Visas šis procesas veda į tai, ką Matiasas užrašė savo viename iš užrašų „Luminia“. Ji yra eterinė būtybė, sudaryta iš grynos šviesos. Vaikinas sako, kad šią patirtį labai sunku aprašyti žodžiais, todėl, kad mūsų evoliucijos arba išmatavimų lygmenyje nėra sąvoku, kuriomis galima būtų tai apibūdinti. „Todėl vienintelis dalykas, kurį galiu pasakyti, jog visa tai egzistuoja. Ir tai neturėtų mūsų neraminti“, – sako jis.

 

Inf. šaltinis: kvantinemagija.lt

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
DZA

Filmo reklama.

sara

Labai idomus straipsnis. Radau geros informacijos pvz. kad ir tai jog Dievas turi keistis.

Kovotojass

Tai gana idomu bet ar tai imamoma patiketi kitas klausimas .kiekvienS turim savo nuomone,abejotinos zmogaus galios ,taciau isskirtiniu zmoniu yra ,ir nevisi zino savo galiu pasamoneje,tiketi 100%turi buti nemastantis zmogus…….,

teip

januolis prisimena viską,bet sako, kad tai apsakyti pas mus nėra sąvokų,o anų gyvenimų sąvokų neprisimena,prisimena kalbas,kurių nėra, bet buvo naudojamos Egipte. Tai galėtų Egipto hieroglifus išversti, gal mokslininkai fantazuoja. Ir pasirodo aplamai mes esame ateiviai, tik to neprisimename. Ir galiausiai-smūgis religijoms. Pasirodo tarp mūsų tyliai gyvena būrys naujųjų mahometų, jėzų, angelų ir dievas ne vienintelis…Bijau,kad šis fantazuojantis vaikas nepagydomas.

Indre

Kazkur skaiciau Jog gyvenu 12 gevenima, Tai kol 70 gynenimu nugyvensiu.Beto kodel dievas turi keistis ?

Visata

Dievas yra visata

Indre

Kazkur skaiciau Jog gyvenu 12 gevenima, Tai kol 70 gynenimu nugyvensiu.Beto kodel dievas turi keistis ?

Kęstutis

Aš esu Scientologas .galiu patvirtinti kad prisiminti galima L R Xubbordas tai praėjo sukūrė ir aprašė technika kaip tai padaryti kitiems.

hm

Paskutiniame interviu, Vanga sakė, kad ateis toks laikas, kai žmogus pradės atsikratyti savo fizinių kūnų. Paklausta, kaip čia suprasti? Ji atsakė: taigi žmogus gyvas ir be fizinio kūno – vien eteriniu kūnu. Bet prieš tai dar turėsime pasinerti į visišką tamsą. Žymioji 3 dienų tamsa (tiek Bilijoj, tiek Milašius, tiek Edgaras Keisis, tiek Vanga) yra iš tikrųjų trijų metų tamsa. Kuri įvyks per artimiausius 30 metų. bus matyt

Monika

Nieko sudetingo, viskas labai paprasta,tik tiek, kad zmones nuo vaikystes yra klaidinami tevu, mokyklu. Gal but kiekvienas tai gali prisiminti, bet tik deja, perdaug yra uzsiterse prota negatyvu.

ropke

su tom dimencijom tik kaip cia yra, kiti saltiniai teigia 9 dimencija jau yra paskutine. nuo desimtos jau aina zemes, menulio kosmine samone, 10 dimencija , zvaigzdine samone, , 12 dimencija berods, visos visatos kosmine samone. kas cia teisus, kuris meluoja?

Nyaa

visi teisus, niekas nemeluoja:D gal zmonems atplaikiau kiek skirtinga informacija, gal jie kiek kitaip ta informacija interpretuoja, bet viskas daugmaz vistiek labai panasu:D

Taip pat skaitykite