Duobę Nikaragvoje išmušė ne meteoritas o NSO?

desert_ufo_crash_by_thyrring-d2zga2jOficialūs Nikaragvos pareigūnai tvirtina, kad prie šalies sostinės Managvos savaitgalį 12 metrų skersmens duobę išmušė meteoritas. Tačiau mokslininkai, o dabar jau ir ufologai tokį jų pareiškimą vertina skeptiškai.

 

Žiniasklaidoje pastaruoju metu buvo pranešama, kad netoli Managvos tarptautinio oro uosto buvo rastą 5 metrų gylio duobę kurią neva išmušė šeštadienį (rugsėjo 6 d.) iš kosmoso atskriejęs meteoritas. Taip pat gyventojai teigė, jog šeštadienį girdėjo garsų sprogimą, kurį Nikaragvos oficialūs atstovai siejo su meteoritu.

 

Tačiau visai kitaip visas aplinkybes vertina NASA Maršalo kosminių skrydžių centro Meteoroidų stebėsenos vadovas Billas Cooke.

 

“Tai, kas išrausė tokią didelę duobę, naktiniame danguje turėjo sukelti labai ryškų šviesos blyksnį, – aiškino B. Cooke. – Tačiau niekas nieko panašaus nematė.”

 

“Jei prie Managvos būtų sprogęs meteoritas, aplink duobę būtų apstu juodų sprogimo pėdsakų”, – B. Cooke antrina meteorų ekspertas iš SETI Peteris Jenniskensas. – Jei ši duobė turėtų ką nors bendra su meteoroido smūgiu, aplink duobę būtų rasta vienokių ar kitokių meteorito fragmentų. Tačiau nieko panašaus rasta nebuvo. Tad meteorito smūgio versiją vertinčiau skeptiškai.”

 

Ufologų manymų, duobę Nikaragvoje galėjo išmušti NSO. Šias spekuliacijas dar labiau įaudrina liūdininkų pasakojimai apie pastebėtus kariškius regione kur pagal oficilias versijas nukrito meteoritas.

 

“Nežinau kiek tiksliai laiko praėjo, bet jau maždaug po 20 minučių visą regionas prie Managvos tarptautinio oro uosto buvo apsupę kariškiai”, – pasakojo vienas liūdytojas kuris nenorėjo prisistatyti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

“Norėjau prieiti arčiau pažiūrėti kas ten dedasi, tačiau prie manęs priėjo kostiumuotas vyras ir įsakė palikti šią teritoriją nedelsiant”.

 

Taip pat ufologai rado kitų liudininkų kurie teigė, jog iš įvykio vietos kariškiai labai greitai kažką išvežė keliais sunkvežimiais. Nors objekto liūdininkai nematė, buvo spėliojama, kad jis grečiausiai sudužo į kelis fragmentus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Oficialaus atsakymo iš Nikaragvos pareigūnų apie šią versiją gauti nepavyko, jie ir toliau tvirtina, kad tai buvo tiesiog meteoritas. Tiesa kur dingo jo liekanos, paaiškinti niekas nesugebėjo.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
domantas.svajos

Cia ne NSO, o tiesiog nevykes karinis eksperimentas. Kariskiams labai patogu, kad dabar visi galvotu, kad ten NSO nukrito, o ne ju spaltas skraidantis aparatas.

Xma

Vėl slepia šunys..

...

Kaip visada NSO, nors realiai, kodel negalejo nukristi NSO. Neatpazintas skraidantis objektas gali buti parasparnis, jei zmogus is pasaulio krasto gludumos, neatpazista objekto. Lygiai taip pat, nuvaziavus i kokia egzotine sali, matai nematyta gyvuna, vaisiu, bet nevadiname jo ateiviu.

valdis

Ko norėti – juk atėjo ruduo – kartu su medžių lapais pradėjo kristi ir ateivių erdvėlaiviai :)
Be abejo, jeigu ten būtų nukritęs meteoritas, slėpti nebūtų prasmės. Bet galėjo nukristi ir sprogti koks karinis lėktuvas ar raketa.

Taip pat skaitykite