JAV valdžia turėjo kontaktą su ateiviais

aliens1953 metais astronomai pranešė pastebėję tris didelius objektus, judančius Žemės link, kurie palengva apsuko didelę orbitą apie pusiaują. Vėliau paaiškėjo, kad tai trys didžiuliai kosminiai laivai.

 

Tuo pat metu, humanoidinio tipo ateiviai susisiekė su Jungtinių Valstijų vadovybe. Jie prisitatė kaip super-fizinė, nežemiškos energijos grupė, žinoma Aštaro Komandos (Ashtar Command) vardu. Jie įspėjo Amerikos vadovus, kad žemiečių kontaktai su kosminiais laivais besisukinėjančiais aplink pusiaują būtų labai pavojingi.

 

Tuo pačiu jie pasiūlė savo apsaugą ateivių grėsmės atveju, bei pagalbą žmonių dvasinio vystymosi kelyje; įspėjo dėl atominės energijos pavojų ir, beje, nepasiūlė jokios technologijos, pabrėždami, kad žmonės nepajėgūs dvasine prasme suvaldyti ir to, ką turi. Jie buvo įsitikinę, kad bet kokia nauja technologija žemiečius sunaikintų.

 

Žmonės atsidūrė savęs naikinimo kelyje, todėl mums labiau reikalinga dvasinė, nei techninė pagalba. Jie siūlė paramą ir tuo atveju, jei Amerika kartu su savo sąjungininkėmis pasiryžtų atsikratyti visų branduolinių ginklų. Jie pasiūlė nustoti žudyti vieni kitus ir mokytis gyventi tarpusavio sutarime; taip pat įspėjo dėl Žemės užterštumo ir negailestingo naudingų iškasenų grobstymo.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Bet Amerikos prezidentas nutarė atmesti Aštaro Komandos pasiūlymus bei įspėjimus ir leido neaiškių kosminių laivų atstovams nusileisti Edvardo karinėje bazėje (Edwards Air Force Base). Ateivių svečiai buvo pilkos odos, mažaūgės, šaltakraujės protingos būtybės. Įvairiuose šaltiniuose jie dažnai vadinami “pilkaisiais” (the greys). Prezidentas nuslėpė kontaktus nuo Kongreso bei visų Jungtinių Valstijų piliečių ir, ignoruodamas savo konstitucinį mandatą, pasirašė slaptą sutartį su ateiviais.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ta sutartis atvėrė galimybę Amerikos vadovybei naudotis pažangia ateivių technologija, o ateiviams, – pasinaudoti žmogaus DNR, siekiant patobulinti savo rūšies genetiką. Sutartis leido ateiviams grobstyti Amerikos piliečius ribotais kiekiais, su sąlyga, kad toks neįtikėtinas žmogaus išbandymas bus ištrintas iš konkretaus pagrobtojo atminties. Sutartis taip pat leido ateiviams operuoti požeminėmis karinėmis bazėmis Amerikos teritorijoje, o Amerikiečiams – pasinaudoti ateivių kosminiu laivu bei technologija statant bazes Mėnulyje ir Marse.

 

Britų televizijos dokumentalistai, tiriantys “smegenų plovimo” fenomenus, atskleidė tiesą apie šias bazes. Jų stulbinančiais atradimais buvo ir tarptautinis sąmokslas tarp JAV ir tuometinės Tarybų Sąjungos, pridengtas šaltuoju karu, dingstantys be žinios mokslininkai, intrigos, bei ateivių-žmonių bendros kolonijos Mėnulyje ir Marse. Visa istorija 1977-ais buvo pateikta dokumentinio filmo pavidalu, o vėliau išleista knyga “Alternatyva 3” (Alternative 3).

 

Pastaruoju metu informacija apie slaptąsias operacijas išvien su ateiviais pradeda lįsti į paviršių, tačiau tai išlieka vienu labiausiai įslaptintų dalykų Amerikos istorijoje.

 

Inf. šaltinis: nso.lt

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Erikas

jo ateivei atvare jav sako jiem com back here friends pastalai kazkokie manau :D

idomus

Tokia nesamone , dar pasakykit kad ateiviai angliskai kalbejo :D

Ateivis

Jegu nebūtume sunaikinę 2 rusų Protonus keliančius į kosmosą po 100 tonų karinius krovinius,jau dabar turėtumėte trečią pasaulinį karą,tačiau toks šaltas dušas ,atvėsino karštą Putino galvą. Visa tai įvyko tiesiog jūsų akyse ir niekas į tai net dėmesio neatkeipėte.

Ateivis

O kodėl tik turėjo?

Jaunėlis

Ateivi.O kaip gi kitaip,juk JAV pasaulio bamba,pilkieji netgi atsiklausė prezidento,ar galima pasigrobti žmonių ! (čia žinoma su ironija).

oooooooooooooooooo

ju moralai zemes atzvilgiu tai taip, viskas cia aisku jau senai, bet zmoniu grobimas, cia yra absurdas , jie senu seniausiai yra atsisake bet kokio blogio, ir vadovaujasi kosminiais visatos desniais, bet koks veiksmas pries kita bet kokia butybe,nesvarbu- gali but net ir gyvunas, jiems yra nusikaltimas . putinai visokie, kiti fruktai pasauliniai manau taip nesielgtu jei butu kontaktave su ateiviais realiai, pradetu kitu kampu ziuret geopolitinius zemes reikalus. kontaktuoja su ateiviais, tik labai aukstos morales zmones, auksto dvasingumo, tokie pvz. kaip koršunovas( yra jutube)

Justinas Herbsman

kiek zinau tikrai panasei ir buvo,tada kai pasirode poluliariausias NSO kury pramine “pheonix lights ” ir beja incognito taipogi kalbejo apie kolonijas kitose planetose kurioje yra ir zmoniu,o kas manot kad nieko panasaus negalejo ivykt tai jus pilnai turit teise uzsiblokuot ir nusisukt informacijai kuriai jus nepasirenge.

Ufonautas

Kazin kaip jie susisnekejo ar tie ateiviai budami daug protingesni,pramoko amerikietiskai?

goooooogle

Naudojosi “goooogle translate”!

Delan

Šiaip aš tai nelabai tikiu tais susitarimais… logiškai pagalvojus tie patys pilkieji galėjo, kad ir prieš 500m grobt tuos žmonės, kai dar nebuvo su kuo tartis.

Denisas

Delan, pastebejimas geras, taciau reik nepamirsti, kad ateiviai yra dvasiskai daug toliau pazenge nei mes, todel tokie veiksmai jiems pagal viska yra nepriimtini. O siaip, manau, kad ateiviams kaip dvasiskai pazengusiems reiktu paprasyti leidimo paciu zmoniu, kuriu DNR jie ima, nes priesingu atveju jokie jie nepazenge. Straipsnis yra tik eilinis aistru kurstymas, taip sakant. Jame nera jokiu irodymu, o tiktai daug teiginiu, kaip mano vairavimo mokytojas pasakytu is palubinsku ;D. Netikejau, netikiu ir netikesiu tokiais straipsniais pakol neatsiras svarus irodymai. Ir siaip, man rodos, sis straipsnis yra kazkokio ufologo vaizduotes, svajoniu ir lukesciu vaisius :)

Ateivis

Aisku kaip visada ateiviams rupi tik JAV.

Fiesta

Bla bla bla

Taip pat skaitykite