Karminės transformacijos

Šiandien draugė manes paklausė, kas gi yra ta karminė transformacija. Todėl pamaniau, jog būtų naudinga paaiškinti daugiau žmonių kas gi tai yra ir kaip tai veikia.

 

Taigi, kas yra karminė transformacija?

 

Tai yra vienas iš įrankių įgalinantis mus transformuoti nemalonius prisiminimus, atrišti karminius mazgus, prisiminti savo egzistencijos esmę, grįžti į taiką, meilę ir pasikikėjimą pasauliu, visata ir viskuo kas aplink mus vyksta, suvokti per kokius procesus mes einame ar ėjome praeityje, bei padėti suvokti mūsų pačių mums siučiamas gyvenimo pamokas, kurias mes susikuriame būtent tam, kad mes kaip sielos eitume savo pačių evoliucijos keliu ir išpildytume savo aukščiausią potencialą, praplėstume savo sąmonę, bei taptume geriausia savo versija. Tos gyvenimo pamokos dažnai mūsų protų yra suvokiamos kaip vaikystės traumos; pasikartojantys (šabloniniai) įvykiai gyvenime; nesėkmės; užstrigimai. Minėtos situacijos susikuria dažniausiai būtent todėl, kad įvykus kažkokiam nemaloniam, nepatogiam, skaudžiam įvykiui, ištikus nesėkmei mes atsisakome priimti ir išgyventi, perleisti jausmus per save, sąmoningai suvokti kokias pamokas mums atnešė ši situacija, bei prisitaikyti prie pokyčių, bei išmokti mūsų pačių kaip sielos sau siųstas pamokas, nes dažniausiai visų skausmingų įvykių įkarštyje mes sureaguojame į tai kaip į bausmę, nelaimę, prisiimam aukos poziciją- sureaguojam nesąmoningai ir instinktyviai. Karminė transformacija gali padėti suvokti kur savo gyvenimų kelyje mes pasirinkome mums kaip sieloms nepalankius sprendimus, padėti transformuoti praeityje susikurtus klaidingus ir ribojančius įsitikinimus, perrašyti pasąmonines programas, prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą, bei pereiti į visiškai kitą gyvenimo kokybę. Su karminėmis transformacijomis galima dirbti visisiškai visais gyvenimo aspektais, kur tik jaučiate užstrigimą/nepatogumą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

*Karminės transformacijos yra tik įrankis, padėsiantis suvokti kur esu užstrigęs ir ką atsisakau išmokti gyvenime, kad gyvenčiau geriau, todėl pats iš savęs be žmogaus darbo karminės transformacijos gyvenimo pakeisti negali. Rezultato galime tikėtis tik tuomet, kai taikant šią techniką mes visas savo gyvenimo pamokas pilnai integruojame į savo gyvenimą ir gyvename pagal naująjį sąmoningumo lygmenį.

 

Autorius: Neringa Aršėnienė

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

jei zmogus gali sau susikurti ateiti, susikurti laime, zinoti ir suprasti savo pskirti zemeje, tai jis jau butu Dievas.. bet taip nera… .. dazniausiai tie visi dvasingi ir tyri zmones gyvena skurdziai- neturi nei prabangiu namu ar masinu, nei dideliu banko saskaitu, bet jie LAIMINGI! nes ju ”laimes matas” kitoks… kartais is salies ziurint atrodo, kad zmogus nuskriaustas dangaus ir visuomenes [gyvena suluzusiam nameli, priziuri neigalius tevus ar pasiklydusi gyvenime girtuokli sunu ar pats turi negalia], bet susipazinus paaiskeja, jog jo protas skvarbus ir aiskus, jog is gyvenimo jis nieko nereikalauja, o viska priima kaip duotybe, jog jis moka dziaugtis… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite