Paslaptingos istorijos, kurioms iki šiol nėra paaiškinimo

Pasaulyje egzistuoja daugybę istorijų, kurias vienija vienas dalykas – niekas iki šiol nesugeba jų paaiškinti. Keletas tokių istorijų pavyzdžių pristato mums imgru.com portalas.

 

Paslaptingos žudynės Hinterkaifeko fermoje

 

1922 metais visą Vokietiją sukrėtė paslaptinga šešių žmonių žmogžudystė, įvykdyta nedidelėje Hinterkaifeko fermoje. Sukrėtė ne tik dėl žiauraus pobūdžio. Visos aplinkybės, susijusios su nusikaltimu, yra mistinės. Jis iki mūsų dienų neatskleistas.

 

ferma

 

Tyrėjai apklausė daugiau nei 100 žmonių, tačiau niekas taip ir nebuvo suimtas. Neišaiškintas netgi joks motyvas, galėjęs paskatinti šį kraupų nusikaltimą.Įdomu tai, kad name dirbusi tarnaitė iš fermos pabėgo likus maždaug pusei metų iki nusikaltimo, pareiškusi, kad ten gyvena vaiduokliai. Naujoji tarnaitė į fermą atvyko vos kelios valandos iki žudynių.

 

Vienintelis dalykas, kurį žino tyrėjai, kad žudikas dar bent kelias dienas buvo fermoje – kažkas pamaitino gyvulius, virtuvėje yra valgymo pėdsakų. Be to, kaimynai matė, kaip iš kamino kilo dūmai.Nuotraukoje matote vieno iš nužudytųjų kūną.

 

Fynikso šviesos

 

Vadinamosios Fynikso šviesos – keli neatpažinti skraidantys objektai, kuriuos naktį iš 1997 metų kovo 12 į 13-ąją stebėjo daugiau nei 1000 žmonių – danguje virš Arizonos ir Nevados valstijų bei virš Sonoros valstijos Meksikoje.

 

fynikso

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tą pačią naktį įvyko ir dar vienas keistas įvykis: dangumi judantis trikampis šviečiančių objektų darinys bei kelios nejudančios šviesos pakibo virš Fynikso miesto. JAV oro pajėgos pareiškė, kad tai lėktuvo „A-10 Warhog“ šviesos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Krintantis kūnas

 

Cooperių šeima buvo ką tik atsikrausčiusi į savo naują namą Teksase. Ta proga šeima surengė šventę ir padengė stalą. Kartu nusprendė padaryti kelias šventines nuotraukas.

 

kunaskrenta'

 

Tačiau kai jas išryškino, Cooperiai pasibaisėjo – vienoje iš nuotraukų buvo matomas tarsi krintantis ar kabantis kūnas. Suprantama, kad nieko panašaus darydami nuotrauką Cooperiai savo namuose nematė.

 

„Mūšis dėl Los Andželo“

 

Šią nuotrauką 1942 metų vasario 26 dieną paviešino „The Los Angeles Times“. Iki mūsų dienų sąmokslų teorijų mėgėjai ir ufologai šį kadrą laiko įrodymu, kad Žemę buvo aplankiusios nežemiškos civilizacijos. Jie tvirtina, kad nuotraukoje aiškiai matyti, kaip prožektoriai apšviečia ateivių kosminį laivą.

 

musis

 

Vėliau paaiškėjo, kad nuotrauka publikacijai buvo kiek retušuota. Tiesa, tais laikais tai buvo standartinė procedūra – modifikuojamos buvo beveik visos nespalvotos nuotraukos. Valdžia incidentą pavadino „nesusipratimu“.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
emilija

man labai patiko sitas puslapis paskaitykite:):)

Nesvarbu

Klebonas, Tavo nuotraukų paaiškinimai keli yra logiški, o kiti visiškas nusipezėjimas.Pvz. „Mūšis dėl Los Andželo“- sakei kad, ten dirižablis taip ? Pati nuotrauka buvo padaryta 1942 m. visi žinojo kas tie dirižabliai ir nebuvo tikslo su tona prožektorių šviesti. Antra Hesdaleno šviesos 1907 m. lėktuvų niekas nenaudojo kaip transporto priemonę (jie pradėti naudoti tik 1-ame pasauliniame kare ,o iki tada buvo tik prototipai) ir beto pirmoji skysto kuro raketa buvo israsta 1927 ar 1929 m. tai dvidešimt metų po nuotraukos padarymo ! Ir Moteris iš pietinio bokšto (pats pasakei ,,GAL” ir nusišnekėjai juodai :DD) jeigu ji butu atkritusi tai butu… Skaityti daugiau »

Matas

labai mažai čia aprašyta apie kiekvieną atvejį. kad ir “The battle for los Angeles” – į objektą buvo šaudoma iš kulkosvaidžių, todėl tavo klebonai dirižablio versija atkrenta. su mažai informacijos paprasta būti skeptiku.

Klebonas

O tai su kulkosvaidžiu negalima į dirižablį šaudyti? Gal tu norėjai pasakyti, kad su kulkosvaidžiais jo nenumušė?

Klebonas

Beveik visoms šioms istorijoms yra paaiškinimai, tad straipsnis – skiedalai. Fynikso šviesos – pats gana seniai per Discovery mačiau, kad ten tebuvo tiesiog ant kalno šlaito ar tilto įžiebtos šviesos. Krintantis kūnas – akivaizdžiai suklastota, nes fotografuojant žmones šone palikta vietos “vaiduokliui”. Paprastai fotografai žmones fotografuoja centre. Šiuo atveju gali kas nors ginčytis dėl kompozicijo su žvakide, bet čia jau pigus pasiteisinimas. „Mūšis dėl Los Andželo“ – man akivaizdu, kad apšviestas ne ateivių laivas, o dirižablis, arba „cepelinas“. Hesdaleno šviesos – lėktuvo paleisti fejerverkai (tikslaus pavadinimo nežinau), suklaidinantys į šilumą reaguojančias raketas, kad pastarosios nenumuštų lėktuvo. Matyt buvo atliekamas koks… Skaityti daugiau »

nijole

As pati maciau pas drauge nuotrauka,daryta per pobuvi.Nuotrauka daryta menesienoje lauke,sviete pilnatis..Nuotraukoje stovi vyras ir moteris apsikabine ir ta moteri apkabinusi dar trecioji ranka.Jokiu daugiau zmoniu nebuvo,tai tikrai kazkokia anomalija.O sis straipsnis yra idomus paremtas tikrais faktais.

Fotografas

Kodėl technikos neišmanymas sukelia stebuklus? Fotografuojant “šviesioje” mėnesienoje yra ilgas išlaikymas, kurio metu laisvai galima sujudinti ranką ir taip gauti “trečią”.

Taip pat skaitykite