Paslaptingos istorijos, kurioms iki šiol nėra paaiškinimo

Hesdaleno šviesos

 

1907 metais pedagogų, studentų ir mokslininkų grupė Norvegijoje pastatė mokslinę stovyklavietę, kad ištirtų paslaptingą reiškinį, gavusį „Hesdaleno šviesų“ pavadinimą.Vieną iš naktų buvo padaryta ši nuotrauka.

 

hesdelano

 

Spektralinė analizė parodė, kad nufotografuotas objektas yra sudarytas iš silicio, geležies ir skandžio. Vėliau „Hesdaleno šviesos“ buvo nufotografuotos dar ne kartą, tačiau mokslininkai iki šiol laužia galvas, kas tai yra.

 

NSO paveiksle „Madona su šventuoju Džovaninu“

 

Paveikslą „Madona su šventuoju Džovaninu“ nutapė Domenico Ghirlandaio (1449-1494). Šiuo metu jis yra Palazzo Vecchio kolekcijoje Florencijoje.

 

paveikslenso

 

Virš dešiniojo Marijos peties aiškiai matomas paslaptingas skraidantis objektas ir jį stebintis vyras.

 

Nutikimas prie Falkono upės

 

Dar vienas susitikimas su tariamai nežemiška civilizacija įvyko prie Falkono ežero Kanados Manitobos valstijoje, 1967 metų gegužės 20 dieną.Žmogus, vardu Stefanas Michalakas, prie upės pamatė besileidžiančius pailgus objektus. Vyras tvirtina, kad matė, kaip atsidarė vieno iš jų durys, o iš vidaus girdėjosi balsai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

falkon

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jis esą pabandė pakalbėti su ateiviais anglų kalba, tačiau jokio atsakymo nesulaukė. Tada jis bandė prieiti arčiau, tačiau jį sustabdė „nematomas stiklas“.Vėliau, kaip pasakoja S. Michalakas, jį apsupo labai karšto oro debesis, ir užsidegė jo drabužiai. Vyras gerokai nudegė.

 

Rugsėjo 11-osios išpuolis – moteris iš pietinio bokšto

 

Šiose nuotraukose matoma skylė, susidariusi pietiniame „World Trade Center“ bokšte, kai į jį rėžėsi lėktuvas. Taip pat šiose nuotraukose galima pamatyti ant bedugnės krašto stovinčią moterį. Jos vardas – Edna Clinton.

 

edna

 

Ir ši moteris yra gyva. Kaip jai tai pavyko? Šis klausimas iki šiol neatsakytas.

 

Juodasis riteris kosmose

 

Pirmą kartą šio nežinomo objekto, gavusio Juodojo riterio vardą, nuotrauka buvo padaryta 1960 metais. Poliarinėje orbitoje aiškiai matomas objektas, kuris negalėjo būti nei SSRS, nei JAV palydovas. Objektas nuo tos dienos buvo matomas ne kartą – tai atsiranda, tai dingsta neribotam laikui.

 

riteris

 

Iki šiol neaišku, kas tai yra, tačiau mokslininkai linkę manyti, kad tai vis dėlto yra dirbtinės kilmės nuolauža.

 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
emilija

man labai patiko sitas puslapis paskaitykite:):)

Nesvarbu

Klebonas, Tavo nuotraukų paaiškinimai keli yra logiški, o kiti visiškas nusipezėjimas.Pvz. „Mūšis dėl Los Andželo“- sakei kad, ten dirižablis taip ? Pati nuotrauka buvo padaryta 1942 m. visi žinojo kas tie dirižabliai ir nebuvo tikslo su tona prožektorių šviesti. Antra Hesdaleno šviesos 1907 m. lėktuvų niekas nenaudojo kaip transporto priemonę (jie pradėti naudoti tik 1-ame pasauliniame kare ,o iki tada buvo tik prototipai) ir beto pirmoji skysto kuro raketa buvo israsta 1927 ar 1929 m. tai dvidešimt metų po nuotraukos padarymo ! Ir Moteris iš pietinio bokšto (pats pasakei ,,GAL” ir nusišnekėjai juodai :DD) jeigu ji butu atkritusi tai butu… Skaityti daugiau »

Matas

labai mažai čia aprašyta apie kiekvieną atvejį. kad ir “The battle for los Angeles” – į objektą buvo šaudoma iš kulkosvaidžių, todėl tavo klebonai dirižablio versija atkrenta. su mažai informacijos paprasta būti skeptiku.

Klebonas

O tai su kulkosvaidžiu negalima į dirižablį šaudyti? Gal tu norėjai pasakyti, kad su kulkosvaidžiais jo nenumušė?

Klebonas

Beveik visoms šioms istorijoms yra paaiškinimai, tad straipsnis – skiedalai. Fynikso šviesos – pats gana seniai per Discovery mačiau, kad ten tebuvo tiesiog ant kalno šlaito ar tilto įžiebtos šviesos. Krintantis kūnas – akivaizdžiai suklastota, nes fotografuojant žmones šone palikta vietos “vaiduokliui”. Paprastai fotografai žmones fotografuoja centre. Šiuo atveju gali kas nors ginčytis dėl kompozicijo su žvakide, bet čia jau pigus pasiteisinimas. „Mūšis dėl Los Andželo“ – man akivaizdu, kad apšviestas ne ateivių laivas, o dirižablis, arba „cepelinas“. Hesdaleno šviesos – lėktuvo paleisti fejerverkai (tikslaus pavadinimo nežinau), suklaidinantys į šilumą reaguojančias raketas, kad pastarosios nenumuštų lėktuvo. Matyt buvo atliekamas koks… Skaityti daugiau »

nijole

As pati maciau pas drauge nuotrauka,daryta per pobuvi.Nuotrauka daryta menesienoje lauke,sviete pilnatis..Nuotraukoje stovi vyras ir moteris apsikabine ir ta moteri apkabinusi dar trecioji ranka.Jokiu daugiau zmoniu nebuvo,tai tikrai kazkokia anomalija.O sis straipsnis yra idomus paremtas tikrais faktais.

Fotografas

Kodėl technikos neišmanymas sukelia stebuklus? Fotografuojant “šviesioje” mėnesienoje yra ilgas išlaikymas, kurio metu laisvai galima sujudinti ranką ir taip gauti “trečią”.

Taip pat skaitykite