Neabejojama – žmonija persikraustė į Žemę iš Marso

Žmonija ne savo noru turėjo persikraustyti gyventi iš Marso į Žemę – yra įsitikinę kai kurie žinomi pasaulio mokslininkai. Beveik dešimtmetį raudonojoje planetoje besidarbuojantis marsaeigis „Opportunity“ rado įrodymų, kad Marse kadaise tekėjo ne šiaip vanduo, o gėlas vanduo, praneša NASA specialistai. Tai reiškia, kad vanduo buvo tinkamas gyvybei.

 

„Tai buvo vanduo, kurį jūs ir aš galėtume gerti, – pažymėjo S. Squyresas, atkreipdamas dėmesį, jog iki šiol Marse buvo randama vandens, savo sudėtimi labiau panašaus ne į vandenį, o į sieros rūgštį. – Šis rezultatas yra vienas svarbiausių misijos atradimų.“

 

Maža to, fizikos mokslų daktaras Johnas Brandenbergas tvirtai tikina, kad Marso raudonį nulėmė branduolinio ginklo sprogimo pasekmės. Anot mokslininko, prieš maždaug 180 mln. metų ketvirtąją Saulės sistemos planetą nusiaubė branduolinis įvykis, po kurio planetos paviršius virto sausu smėliu. Apie tai byloja Marsą dengiantis plonas radioaktyvių medžiagų sluoksnis.

 

Anot fiziko, Marso gama spinduliuotės žemėlapyje išryškėja didžiulė raudona dėmė. „Panašu, kad nuo jos po visą planetą galėjo pasklisti radioaktyvios medžiagos, – samprotauja J. Brandenbergas. – Taip pat, priešingoje planetos pusėje yra kita tokia raudona dėmė.

 

Jau daugybė metų tarp mokslininkų tyliai sklando kalbos, kad kadaise žmonės gyveno ne Žemėje, tačiau būtent Marse, iki to laiko, kol ten nebuvo panaudoti branduoliniai ginklai.

 

Atsakyti kodėl buvo panaudota visa griaunanti jėga – jau neįmanoma. Spėjama, kad tai galėjo būti žmonijos Marse karo veiksmų planas, kuris privertė to laikmečio pažengusia žmonijos civilizacija priverstinai persikelti čia į Žemė ir pradėti viską iš naujo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Anot mokslininko, pastarųjų metų gama spindulių spektro duomenys rodo, jog Marso atmosferoje radiaciją skleidžia ksenonas–129, kurio ir Žemės atmosferoje padaugėja įvykdžius branduolinį bandymą ar po branduolinio incidento. Šios medžiagos mūsų planetos atmosferoje pagausėjo ir po Černobylio, ir po Fukušimos branduolinių katastrofų.

 

J. Brandenbergas yra įsitikinęs, kad panaši branduolinė katastrofa gali įvykti ir Žemėje. O tada paradoksalu, tačiau žmonės bus priversti vėl evakuotis į Marsą ir jau ten pradėti viską iš naujo, kaip kokie neandertaliečiai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
lietuvis

Jeigu zmonija atkelta ies kitu planetu,tai ju turetu buti keturios : baltoji,juodoji,geltonoji , raudonoji.

izoki

Kas cia zino is kur mes :) gal mes netgi kazkoks bio ginklas mus nusiuncia i gyvenama planeta o mes padarom ja nebegyvenama :D

Killuminator

Gal iš Maršo atvyko reptilijos, gal jos tie patys keli išlikę Illuminatoriai, pvz kaip per V Vizitas.

Fizikas

Tikrai didžiausia nesamonė, kokią esu girdėjęs :) Oho kaip visiems dar reikia skaityti knygas! Daugelis būna suklaidinti tokių straipsnių, nes neturi elementarių fizikos žinių :) Gyvybė, jeigu ir atkeliavo, tai nebent bakterijų pavidalu. Panašu, kad Johnas Brandenbergas tikrai nėra branduolio fizikas :) Apie branduolinius ginklus: 99proc. sprogimo sudaro karštis bei smūgio banga, o ne jonizuojanti spinduliuotė. Beje Plutonis ar Uranas, kuris yra naudojamas ginkluose nėra gamma radioaktyvus. Paviršiaus radionuklidinei sudėčiai įtaką daro kosminė spinduliuotė, tiesiog natūralus izotopų skilimas gamtoje, kuris nuolat vyksta aplink mus :) Kai kasnors pradeda sapalioti apie radiaciją, visada pridedu šį tarptautinių organizacijų pripažintą paveikslėlį. Background radiation:… Skaityti daugiau »

BTV.LT

Straipsnis buvo labai įdomus ir pritraukiantis.Ačiū :)

shin

idomi teorija, bet kai pagalvoji marsas juk arciau saules tai ten taip iseina turetu but visada karsciau nei zemeje…. as manyciau kad persikrauste zmones bet ne is marso o is kazkur kitur….

lalaika

Pasidomek pirmiau apie marsa pries kazka rasydamas, nes visiska nesamone sumalei.

Sazar

Žmonės, tema įdomi, bet turi savų trukumų. Taip kaikūrie iš kart kritiškai žiūri, bet nepykime ant jų kai žemė baigsis ir jie sedės prie Televizorių kurie jiems plaus protaą, kad viskas gerai daugiau vietos bus mums kitur be jų :D

aa

o tu bunkeri iskart kasi kai tik internete perskaitysi apie pasaulio pabaiga…

Anonimas

girto dramblio kliedesiai. skaitykit normalius straipsnius normaliuose puslapiuose, space.com, newscientist, kad ir technologijos.lt, o ne šitą paistalą.

tomas

niekada negali sakyti NE, nes tu nieko nezinai apie tai. Istorija gali buti perrasyta ir daugelis faktu nuslepta (kaip tai daroma dabar) del kokiu nors priezasciu, kad ir del lengvesnes visuotines kontroles,

Karolis

Jeigu zmogus atkeliavo is marso butu irodimu, bet… Turim akmens amziu, is kur jis ? Nebent tam tikros bakterijos atkeliavo, ne homo.

mx

iš mėnulio praspyrė jau keli dešimtmečiai ramu nieks nebeskrenda tema uždaryta,praspirs ir iš marso

Taip pat skaitykite